Jump to content

vorige week eerste ivf terugplaatsing


booboo82

Recommended Posts

hallo allemaal. ik had precies vorige week mn eerste tp van me eerste ivf. alles was goed gegaan. ik voelde me wel ok afgezien van de nare balletjes yukkie. nu had ik gister na gemeenschap met me vriend een beetje bloedverlies. het ziekenhuis zegt dat ik gewoon moet afwachten tot vrijdag. dan mag ik prikken. maar ben wel n beetje verdrietig. ergens heb ik t nu een beetje opgegeven. voor deze keer. terwijl ik best positief was. heeft iemand dit ook eerder gehad? de bloeding?

Link to comment
Share on other sites

Hallo booboo, je kan misschien beter in t juli/augustus topic meetypen. En je mag zowiezo tot een week na de TP geen gemeenschap hebben. En ik weet van de meeste meiden hier dat ze daarna ook geen gemeenschap hebben tot aan de test, vanwege de utrogestan en omdat ze t geen prettig idee vinden. Ik heb "het" pas weer gedaan toen ik wist dat ik zwanger was en gestopt was met de bolletjes. succes ermee!

Link to comment
Share on other sites

Je kunt een bloeding hebben omdat door de medicatie je baarmoedermond extra doorbloed is. Als er dan een adertje scheurt bloed je even. Overigens is elk ziekenhuisbeleid anders mbt gemeenschap. Wij mochten dat gewoon doen als ik geen pijn meer had (van de punctie).

Link to comment
Share on other sites

hallo booboo: niet de moed opgeven! Het hoeft niet gelijk mis te zijn. Bij ons hebben ze in het ziekenhuis ook gezegd dat we de eerste 2 á 3 dagen geen gemeenschap mochten hebben, maar daarna wel als ik geen pijn meer heb. Even volhouden! Kijk maar eerst of het bloeden doorzet.

Heel veel sterkte, Tina

Link to comment
Share on other sites

hallo allemaal

 

bedankt voor alle uitleg..

 

@Monica.. ik heb net idd even gelezen op de topic.. had hem eerder niet gezien.. las dat je de laatste tijd heel veel hebt meegemaakt.. erg vervelend.. fijn om te horen dat het rustig aan wel weer wat beter gaat..

 

@ tina en sopresa.... in het boekje van het vu stond dat na de tp gemeenschap gewoon weer kon mits je geen pijn had.. in het vu hebben we het toch nog gevraagd en ze zei idd geen probleem.. maaaaaaaarrrr ik denk dat ik t maar even laat voortaan..

fijn die uitleg over de baarmoedermond dan kan ik t weer even een positief plaatje geven.. ik wacht het idd maar even af tot vrijdag.... heeeeeeeelll spannend!!! na deze reacties weer met moed!! thanx

Link to comment
Share on other sites

Hi Booboo,

Helemaal eens met de andere dames! Gemeenschap kan gewoon. In mijn ziekenhuis raden ze het de eerste vijf à zes dagen na de terugplaatsing af vanwege het samentrekken van de baarmoeder na een orgasme en zelf doe ik het niet in de wachtweken, maar het kan wel gewoon hoor! Er is geen eenduidige regel. Vrouwen die niet weten dat er een eicel bij ze is bevrucht vrijen toch ook gewoon? Dus lekker geen zorgen maken. De baarmoedermond is extra doorbloed, dat is ook zo als je zwanger bent, en dat kan een beetje bloed geven na het vrijen. Lekker rustig aan doen en goed je bollen nemen en lekker meekletsen op het juli/augustus topic, we trekken je er wel doorheen ;-)

Sterkte! Floor

Link to comment
Share on other sites

Hallo Booboo, dank je wel meid, we hebben inderdaad een rottijd gehad en hopelijk is dat nu voorbij, maar hoe gaat het nu ondertussen met jou??? Ik hoop dat je geen bloedverlies meer gehad hebt, wie weet was het wat innestelingsbloed :) en dan is het alleen maar een goed teken!! Wel raar dat verschillende ziekenhuizen allemaal een ander beleid hebben he! Bij ons stond duidelijk in het boekje tot een week na de TP geen gemeenschap, nou kwam ik na 2 dagen toch in het ziekenhuis te liggen vanwege overstimulatie (dan heb je er ook helemaal geen zin in hoor haha) maar net wat de dames hieronder zeggen, het lijkt me geen kwaad kunnen, als je spontaan zwanger raakt heb je ook gewoon gemeenschap. Ik wens je het beste en hoop dat het innestelingsbloed geweest is! Lieve groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use