Jump to content

Bijnier problemen


bianca1

Recommended Posts

Hoi Meiden,

 

Ik ben een jaar uit behandeld geweest door dat ik mijn relatie beeindigd had.

Inmiddels weer helemaal dol gelukkig en zijn vandaag voor het eerst samen in Voorburg geweest bij Dr Jansen.

Omdat ik natuurlijk weet dat het niet spontaan zou gaan lukken wilde we alvast wat onderzoeken laten doen etc.

Ik kreeg gelijk te horen dat mijn bijnier waarschijnlijk niet zo functioneerd als zou moeten.

Dit is geen probleem en met dit probleem kan je makkelijk 100 worden alleen is dit wel een probleem als je zwanger wilt worden.

Ik heb gelijk bloed laten prikken ik moet in in oktober weer een temp lijst bij gaan houden en dan hebben we in november een gesprek waarin alles besproken word en dus ook

of ik problemen heb met mijn bijnier.

Verder zei hij dat alles goed was en ik veel eicellen had ( dat wist ik al ) aangezien ik vaak overstimulatie had.

Alleen dat mijn eisprong steeds niet goed was.

 

Graag zou ik willen weten of er nog meer vrouwen zijn die dit probleem hebben. En zo ja wat kan je er aan doen?

Ik heb er verder niet naar gevraagd maar ik ben nu toch best wel nieuwsgierig.

En zodra dit probleem opgelost is is het dan wel mogelijk op de natuurlijke manier zwanger te worden?

 

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hi Bianca, goed om te horen dat je het geluk weer gevonden hebt!

 

Hier geen ervaring met bijnier problemen.....tenminste, niet officieel. Zowel mijn osteopaat als homeopatisch arts hebben aangegeven de mijn bijnier niet optimaal funcioneert. Aangezien je bijnieren wel belangrijk zijn in de hele hormoonas kan dat idd problemen geven met vruchtbaarheid. Ik heb vanuit het alternatieve circuit daar middelen voor gekregen, maar daar zal de J niet echt achter staan denk ik ;-)

 

En het typische is dat ik nu met prednisolon ondersteuning zwanger ben geworden (en gebleven) en prednisolon werkt op je bijnierschorshormonen.... Of en hoe het allemaal met elkaar te maken heeft weet ik niet, maar toch...

 

Ik hoop voor je da er snel duidelijkheid is en vooral ook: een oplossing! Succes en wie weet zien we elkaar nog wel eens in Vb

Henne

Link to comment
Share on other sites

Zover ik weet maakt je bijnier dezelfde stof aan als wat in prendnison zit. Je lichaam maakt zelf 7.5 mg aan, als dit verstoord is kan prednison dus een oplossing zijn. Zover ik van een arts heb begrepen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use