Jump to content

Wel zo aardig...


Elles

Recommended Posts

...om me even voor te stellen!

 

Ik ben Elles en heb sedert 3 jaar een kinderwens (samen met mijn man) omdat wij hiervan de eerste 2 jaar in het buitenland hebben gewoond (Turkije en Belgie) en zodoende onze verzekeringen niet met elkaar overeenkwamen en wij, zodra in NL gevestigd, moesten wachten tot mijn man zijn BE verblijfsvergunning werd erkend, zijn we nu eindelijk in de mogelijkheid om de MMM in te gaan. Na onderzoeken in het LUMC is er bij ons onbegrepen onvruchtbaarheid geconstateerd en mogen we met IUI gaan beginnen. Vandaag zit ik op cyclusdag 3 en mag ik het eerste tabletje clomid in gaan nemen, op dag 11 zal er een echo volgen. Ik vind het erg spannend allemaal maar maak me eigenlijk ook nog niet al teveel illusies. Door wat rond te surfen ben ik erachter gekomen dat de kans niet zo heel groot is al zwanger te raken bij de eerste poging. Maar goed ben erg blij nu in de MMM te zitten want na 3 jaar maand op maand ongesteld te zijn geworden voelt het nu toch dat er eindelijk 'schot in de zaak' zit.

 

Ik ben nog niet heel bekend op het forum dus ga eens eventjes rondspitten maar vond het wel zo netjes om even te laten weten wie ik ben voordat ik door jullie persoonlijke berichten aan het snuffelen ben!

 

Dat was het voor even!

 

Liefs, Elles

Link to comment
Share on other sites

Guest Guusje

Hoi Elles,

 

Welkom op dit fijne forum.

Ik liep ook in het LUMC, ik vond het er erg fijn. Artsen zijn erg aardig en open en de verpleegkundige zijn ook super lief. Je bent er in goede handen.

 

Ik spreek alleen helaas in verleden tijd, onze droom is niet uitgekomen, maar ik het nooit twijfels gehad in het LUMC.

 

Blijf vertrouwen hebben, en als je vragen hebt, hier kan je die kwijt, en uiteraard ook in het zkh.

 

Heel veel succes met je 1e IUI.

 

Guusje

Link to comment
Share on other sites

Welkom elles,

 

Ook ik heb op de poli gelopen bij het lumc!!

Gelukkig heb ik wel een succes verhaal, want ben inmiddels 36 weken zwanger van ons wondertje!

Ze hebben hele fijne artsen op de poli en het vrouwtje dat altijd bloed af neemt is ook zo'n schat!!

Ik hoop dat je wens snel in vervulling mag gaan!

Heel veel succes

Link to comment
Share on other sites

Welkom Elles en succes met de behandelingen! Goed dat je een realistische kijk hebt, maar word niet pessimistisch want zoals

je leest is dat nergens voor nodig (en het maakt het traject onnodig zwaar). Ik liep zelf in Voorburg en heb geen ervaring met

het LUMC maar zo te lezen zit je daar prima!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use