Jump to content

Wat heb ik jullie lang niet gelezen!!


Vanessa

Recommended Posts

Hallo lieve meiden, wat heb ik lang niet op deze site gelezen. Eigenlijk wil ik even dit berichtje plaatsen voor degene die er even helemaal doorheen zitten. Even een dikke knuffel geven aan een ieder die het nodig heeft.

 

Zelf ben ik niet meer op dit forum aanwezig omdat ik er gewoon geen tijd meer voor heb. Drie schatten van kinderen hebben wij via ICSI mogen krijgen. Het zal niet voor iedereen weggelegd zijn maar ik hoop met heel mijn hart dat jullie gebeden ook verhoord mogen worden. Wij proberen stellen in onze omgeving tot steun te zijn die ook in de mm zitten.

 

Ik hoop dat jullie nog steeds net zoveel steun aan elkaar hebben als ik altijd heb mogen vinden hier. Meerdere malen heeft de steun van mede forumleden mij op de been gehouden!

:hugs2::positive energie: Voor iedereen een dikke knuffel!

Link to comment
Share on other sites

Heee Vanessa,

 

Da's idd een hele tijd geleden zeg......!!! Alles in goede gezondheid en naar wens? Lekker aan het moederen, zo te lezen? Nou hier nog eentje hoor......

Met de tweeling gaat het superrr, zijn al echte knullen aan het worden met hun 2,5 jaar. Ik heb ook heel goed contact met de eiceldonor, we spreken

elkaar regelmatig en zien elkaar zo'n 3-4 per jaar. Gaat prima hier dus!

 

Groetjes,

Elena

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vanessa,

 

Zeker een tijdje geleden, leuk dat je even langskomt hier.

Ik lees nog wel hier, maar schrijf weinig, ook weinig tijd.

Fijn dat het goed gaat met je kindjes!

 

Noa word over 3 weken 2 jaar, gaat ook super goed en super snel!!!!!

Verder hier alles zijn gangetje.

 

 

Tjoender

 

Leuk ook om jou hier weer te zien!

 

 

Liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vanessa,

 

Leuk om weer eens wat van je te lezen. Wij waren allebei in maart 2011 uitgerekend. Zo te lezen gaat het goed met jullie.

Hier gaat het ook goed met ons kleine meisje. Mijn man heeft op dit moment een burnout, dus dat gaat iets minder. Is wel moeilijk hoor.

We hebben gelukkig nog wel een vakantie in het vooruitzicht. We willen ook nog graag een tweede kindje, maar ivm medicijnen van mijn man gaat dat nu even niet :sad:. Als hij daar mee is gestopt zullen wij eerst weer zelf gaan proberen, want er is nooit een oorzaak gevonden bij ons.

 

Zelf schrijf ik niet meer zo vaak op het forum, maar ik lees nog wel regelmatig.

Link to comment
Share on other sites

Hoi vanessa,

 

Plat leuk om iets van je te horen en war zal het ontzettend druk bij jullie zijn, maar ook vooral genieten uiteraard!

de steun op het forum is er inderdaad, zo ontzettend waardevol.

geniet van je mooie wondertjes!

 

Liefs Babeth

Link to comment
Share on other sites

He Vanessa en Tjoender! Lang geleden inderdaad! Ook ik behoor tot de gelukkigen, dus eigenlijk is je berichtje niet zozeer voor mij bedoeld maar wel leuk om weer even wat van jullie te lezen!

(Watjes, ik heb ook een tweeling en kom hier nog heel vaak hoor, haha:-))

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Watje? Hierbij een digitale por!

Een tweeling is goed te doen maar een derde erbij! Pfft, Bo is een echte dame en dat kan mama merken.

De jongens zijn toch anders, maken allebei wel 1 paar schoenen kapot per maand maar toch!

Nee, alle gekheid op een stokje. Bo gaat mij nu een beetje "helpen", ontzettend leuk om te zien.

 

Een tweeling van 6 maanden, wat geweldig! Ze groeien zo hard! Als ik de jongens nu zie lopen vind ik het

mooi om te zien maar "mis" nu al de babietjes in huis. Nee, er komt geen vierde. Ik zou het wel willen hoor maar

is qua aandacht en het financiële plaatje niet te doen. Met mijn diabetes zijn de zwangerschappen allemaal goedgegaan

maar je weet nooit wat er allemaal gebeuren kan.

 

Henne, je bent zwanger!!!!!!!! Geloof je het wel? Jullie hebben het zo keigoed volgehouden het hele proces, petje af!

Gefeliciteerd!

 

Dikke knuffel!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use