Jump to content
Jessi79

Wat voor kleding met dit weer?

Recommended Posts

Mijn dochtertje is nu zes weken en ik twijfel vaak over wat voor kleren ik haar aan moet doen met dit weer. Mijn kraamhulp zei: altijd een laag meer dan jezelf hebt. Vandaag is het super weer en zijn we naar de Apenheul geweest. Mijn dochter droeg alleen een mouwloos rompertje met korte pijpjes (spagettibandjes). Over haar onderbenen lag een hydrofiel tegen de zon, verder alleen een Dooky en geen dekens ofzo. Wij zagen een ander stel met een zoontje van 8 weken. Kwamen in gesprek omdat ze precies dezelfde kinderwagen hadden. Dat jochie had een vest aan en lag onder een deken en laken. Kleed ik mijn dochter nou te koud?

 

En wat moet ik 's nachts doen? De afgelopen week trok ik haar jurkje uit en deed ik over haar romper nog een lange mouwen shirt aan, en lag ze onder een deken+laken. Is dat te warm?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een vest met dit weer? Dat is wel heel erg overdreven!

 

Je kan altijd even in haar nek voelen. Als die gewoon normaal qua warmte aanvoelt, is er niks aan de hand. Op dagen als deze zou ik haar niet te warm aankleden.

Verder is het ook per kindje verschillend, Vince heeft het snel warm. Zeker nu hij een redressiehelm draagt heeft hij weinig (luchtige) kleren aan i.v.m. de afvoer van de warmte.

 

Volg je gevoel, is altijd het beste!

Share this post


Link to post
Share on other sites

S.terre heeft op dot moment alleen dat jurkje van lief aan (wat we in kesterwn gekocht hebben)

Naar de efteling had ze een jurkje aan zonder moiwen en een legging. Een lakentje eroverheen.

 

's nachts doe ik ook nog lange moiw aan, maar zonder deken. Maar haar kamertjr is vteselijk warm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sandra oh ja dat jurkje was leuk! In de aanbieding toch?;-)

Alleen een laken 's nachts is ook wel een goed idee. Ik hoop alleen dat ons drukteschoppertje die niet meteen los schopt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strak instoppen :) sterre doet dat soms ook wel hoor, vandaar de lange mouw en lange broek en sokjes... Met dit weer is het dan niet zo heel erg.

 

Ja idd in de aanbieding hahaha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

T.hymo heeft vandaag alleen zijn rompertje (mouwloos) aan gehad. In de tuin heb ik af en toe een hydrofielluier over hem heen gelegd, maar dat was meer ter bescherming van de wind. In bed doe ik alleen een rompertje (mouwloos) met een dunne slaapzak en een lakentje. Maar in zijn saapkamer is het vaak 25 a 26 graden. Ik krijg het niet echt afgekoeld in huis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now • Posts

  • Hallo! Ik zou graag ervaring delen over de ICSI im het CRG in UZ Brussel. Ik snap helaas niet zo veel van de Online updates die ik krijg over de behandeling en embryo ontwikkeling en beoordeling: Zijn hier Dames die meer ervaring met Brussel hebben? Ik hoorde zaterdag Dag 1 dat er 7 toen bevrucht waren. Gisteren kreeg ik te hoten dat er 13 in total eicellen onder observatie zijn om te bepalen of zij ook gaan delen en dat de definitieve bevruchting pas op Dag 3 wordt meegedeelt. Vandaag op Dag 3 las ik de update dat er 9 definitief bevrucht waren en in de ochtend op Dag 3: 7 van categorie 1 (excellent), 0 van 2 (goed) en 0 van 3 (slecht). Mijn twijfel is: waar zijn de 2 bevruchte eicellen? Lopen zij achter en zijn niet beoordeeld? Waar zijn 4 resterende eicellen die op Dag 2 gewoon gingen delen maar in de ochtend op Dag 3 niet meetellen? Blijkbaar tellen zij in Brussel zygoten 1PN (1 pronuclei) bij de bevruchting niet maar als zij gaan delen worden zij soms ook teruggeplaatst of krijgen een biopsie voor de PGS.  Ik vind het zo verwarrend dat men deze automatische updates krijgt en in de realiteit zijn er veel meer embryos. Bedankt voor jullie ervaringen met embriologie in Brussel. Groeten. E.        
  • Hallo lieve mensen, Na 7 miskramen die vroegtijdig waren afgebroken, waarvan de 1e een buitenbaarmoederlijke was hierbij is de eileider verwijderd. En de langste zwangerschap duurde  13 weken. Hebben we hulp gekregen van de fertiliteitskliniek. Inmiddels 5 behandelingen IUI gehad zonder resultaat. En nu dan de eerste Ivf gehad. 8 dagen na de terugplaatsing kreeg ik licht bruine bijna grijze afscheiding. Op de 9e dag werd het al heel donker rood. Heb er voor gekozen toch nog utrogestan nog in te brengen, 3x daags 2x 100mg. Misschien heel slecht maar we hebben geslachtsgemeenschap gehad, hierna kwam er helderrood bloed uit. Heb 2 weken Geen geslachtsgemeenschap gehad terwijl we eerder echt als konijntjes waren.  Ben vandaag ook niet verder gegaan met de utrogestan omdat ik dacht dat ik ongesteld zou zijn. Normaal gesproken heb ik veel krampen en pijn vooral bij een miskraam of menstruatie. Maar ik voel helemaal niks, maar heb wel helderrood bloedverlies, maar ook niet zo veel als bij een menstruatie..  Morgen bel ik de kliniek op, want dinsdag zou ik mogen testen.  Bedankt voor jullie tijd, hopelijk kan iemand mij voort helpen! Groetjes Chell  
  • Gebruik je nog medicatie @Shadow1987 ? Hoeveel daagse embryo heb je teruggeplaatst gekregen? 
  • IVM (In Vitro Maturation) is een procedure waarbij weinig vruchtbare medicijnen worden gebruikt om onrijpe eieren te produceren die worden verzameld door middel van kleine operaties en vervolgens gerijpt met hormonen. Ik heb over dit IVM-proces in deze onderstaande link gelezen en ik hoop dat dit nuttig voor u zal zijn. https://www.swcic.com/treatments/ivm-in-vitro-maturation.php
  • Lage AMH-niveaus worden over het algemeen beschouwd als een indicator van een lage ovariële reserve. Een lage AMH-vruchtbaarheidsbehandeling kan bestaan uit IVF samen met hormoonbehandeling.
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use