Jump to content

Wat voor kleding met dit weer?


Jessi79

Recommended Posts

Mijn dochtertje is nu zes weken en ik twijfel vaak over wat voor kleren ik haar aan moet doen met dit weer. Mijn kraamhulp zei: altijd een laag meer dan jezelf hebt. Vandaag is het super weer en zijn we naar de Apenheul geweest. Mijn dochter droeg alleen een mouwloos rompertje met korte pijpjes (spagettibandjes). Over haar onderbenen lag een hydrofiel tegen de zon, verder alleen een Dooky en geen dekens ofzo. Wij zagen een ander stel met een zoontje van 8 weken. Kwamen in gesprek omdat ze precies dezelfde kinderwagen hadden. Dat jochie had een vest aan en lag onder een deken en laken. Kleed ik mijn dochter nou te koud?

 

En wat moet ik 's nachts doen? De afgelopen week trok ik haar jurkje uit en deed ik over haar romper nog een lange mouwen shirt aan, en lag ze onder een deken+laken. Is dat te warm?

Link to comment
Share on other sites

Een vest met dit weer? Dat is wel heel erg overdreven!

 

Je kan altijd even in haar nek voelen. Als die gewoon normaal qua warmte aanvoelt, is er niks aan de hand. Op dagen als deze zou ik haar niet te warm aankleden.

Verder is het ook per kindje verschillend, Vince heeft het snel warm. Zeker nu hij een redressiehelm draagt heeft hij weinig (luchtige) kleren aan i.v.m. de afvoer van de warmte.

 

Volg je gevoel, is altijd het beste!

Link to comment
Share on other sites

S.terre heeft op dot moment alleen dat jurkje van lief aan (wat we in kesterwn gekocht hebben)

Naar de efteling had ze een jurkje aan zonder moiwen en een legging. Een lakentje eroverheen.

 

's nachts doe ik ook nog lange moiw aan, maar zonder deken. Maar haar kamertjr is vteselijk warm.

Link to comment
Share on other sites

T.hymo heeft vandaag alleen zijn rompertje (mouwloos) aan gehad. In de tuin heb ik af en toe een hydrofielluier over hem heen gelegd, maar dat was meer ter bescherming van de wind. In bed doe ik alleen een rompertje (mouwloos) met een dunne slaapzak en een lakentje. Maar in zijn saapkamer is het vaak 25 a 26 graden. Ik krijg het niet echt afgekoeld in huis.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use