Jump to content

wie start er in september 2012 met 2e ICSI?


nienos

Recommended Posts

Hey Meiden,

 

Wij beginnen ook eind september, k wacht nu op mijn menstrustie en dan moet ik beginnen met de pil.

24 sept uitgangs echo en beginnen met prikken.

T is voor mijn alweer 1,5 jaar geleden dan we een icsi hebben gehad.

We beginnen weer met goede moed...

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden, wij starten 1 september weer met decapeptyl! Vol goede moed en positieve energie de 2e behandeling in! De hoeveelste is het voor jullie? @moedeloos; heb jij een pauze gehad van 1,5 jaar of een kindje gekregen?

Link to comment
Share on other sites

@nienos, nee helaas geen kindje gekregen. Wij moesten wachten omdat we naar Gent over gestapt zijn (we komen uit het AMC ).

Normaal gat het allemaal erg snel in Gent, maar mijn man kreeg eerst een tese in februari toen mocht ik eigelijk mei beginnen met stimuleren, maar omdat wij PGD doen moesten we wachten tot september/oktober. Om dat PGD heel weinig voor komt willen ze dat in 1 vaste maand plaatsen.

T was best moeilijk zo lang te wachten, want iedereen om me heen kreeg een kindje.

Maar we gaan er weer volle goed moed tegen aan.

Welk ziekenhuis lopen jullie?

Heel veel succes met spuiten en de hormonen... Ik heb er altijd veel last van.

Link to comment
Share on other sites

Wij gaan starten voor een brusje voor onze zoon.

Ik ben gisteren gestart met de decapeptyl. Ik begin 11 september met de puregon en heb 19 september 1e echo. Naar verwachting ongeveer 22 september de punctie.

Laten we allemaal er vol goede moed in gaan. Ik geloof er heilig in dat positiviteit bijdraagt aan het slagen van een behandeling.

 

Succes allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Wij beginnen ook aan onze 2e Icsi + tese de afgelopen Icsi was december 2010 die helaas niet is gelukt. Ik heb gister me laatste pil genomen en nu wacht ik op me menstruatie zodat ik kan gaan beginnen met het spuiten van gonal F. Heeft iemand ervaring met gonal F ? Laatste keer heb ik puregon gebruikt. Veel succes allemaal!!

Link to comment
Share on other sites

Wat spannend allemaal aan het begin van een belangrijke maand ;-)

 

Ik heb vandaag mijn eerste echo gehad en zowaar weer (vorige keer ook) 13 folikels na een week stimuleren met 175 puregon. De grootte variëerde nog wel tussen de 12 en 17mm dus maandag weer een echo en naar verwachting woensdag of donderdag de punctie... Spannend weer hoor ;-)

Link to comment
Share on other sites

Nou net terug van echo nummer twee, na 10 dagen stimuleren met Puregon, en het folikelaantal is nu 19 (varierend tussen de 21mm en 13mm). Met hier en daar wat klachten van misselijkheid en natuurlijk een volle buik, wordt ik vanmiddag gebeld over het vervolg.

Er is bloed afgenomen en er volgt overleg... We wachten af... ;-)

Link to comment
Share on other sites

Jeetje Roos, de punctie al gehad! Hoe is het gegaan? Deed het veel pijn of viel het mee?

Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent als je 19 follikels had en maar 7 eicellen. Ik hoop met je mee voor mooie bevruchtingen en een terugplaatsing van een mooie emmy.

 

Rustig aan zou ik zeggen en hopelijk krijg je morgen goed nieuws!

Link to comment
Share on other sites

Roos, ik zag trouwens net dat je al 2 kindertjes hebt. Mag ik vragen hoe oud ze zijn? En ik vraag me ook af of het een beetje te doen is met twee kleintjes en dan weer een nieuwe behandeling.

Omdat ik gok dat bij mij de punctie op zaterdag 22 september is (de vorige keren moest ik precies 9 dagen purgeon prikken) gaat Jorrit logeren bij mijn moeder onder het mom van: dan hebben manlief en ik een weekendje samen. De vorige keer had ik namelijk heel veel napijn en ik schat in dat ik Jorrit amper kan tillen die dag en mogeiljk zelfs nog lastig de dag er na.

Link to comment
Share on other sites

Mijn twee kinderen zijn 5 en 2 jaar. Ja ik heb ook wel wat napijn maar heb de eerste dag heel braaf op bed gelegen en papa pastte op de twee bengels ;-)

nu de tweede dag gaat het best weer okee met de pijn.

Nu wachten op het belangrijke telefoontje morgen ...

nog even spannend dus tot 22 september .....

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hallo

nienos,

 

Ik heb ook zo gevoel als jij!

Eerste ICSI ook mislukt,ik had maar 1 follikel en 2 kleine ei blaasjes.Terwijl ik 405IE Gonal gebruikt!

Nu binnenkort weer beginnen.Als dat zelfde verhaal is,dan hebben we geen hoop meer...

Maar wij gaan ervoor de 2de poging.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use