Jump to content

10 dagen na tp van cryo


qwendo

Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

 

in juni had ik mijn eerste icsi poging gehad, terugplaatsing was een vers embryo, maar helaas na 10 dagen kreeg ik spontaan me maandstonden, toch moest ik nog even bloedtest ondergaan, de waarde stond op 0. volgens mij totaal niet aangeslegen )

ze hebben 2 embryo's ingevroren na 2 dagen opvolgen om zeker te weten of het goede waren.

op 7 AUG hebben ze eentje terug geplaats, ze zeiden dat het een heel goedje is , dat het tijdens de ontdooing niets heeft verloren van kwaliteit.

vandaag ben ik 10 dagen verder, soms eens korte steekjes in me buik, pijnschuten in me onder rug, en ik vind dat me borsten wat zwaarder zijn, als ik voel, zijn er duielijk klieren voelbaar, maar doet geen pijn.

heb al opgevangen door dat ik utrogestan en proginova neem dat je maandstonden wegblijven, dus daarop kan ik niet op ingaan he. had veel zin om vandaag een bloedtest te laten doen, maar me ventje wil dat ik wacht tot op dag 14; Krijg het wat op me zenuwen, ik weet niet wat te denken, komen die kleine tekens van de pillen en utrogestan dat ik neem, of kan ik zwanger zijn; pppfffffffff,

 

zenuwslopend e

 

groetjes qwendo

Link to comment
Share on other sites

Qwendo alles kan, er is helaas echt niets van te zeggen. Krampjes en steekjes kunnen een slecht een zijn, maar ook bij zwangerschap horen. Verder kunnen utrogestan en progynova ook allerlei bijwerkingen geven die op zwangerschapskwaaljes lijken, heel gemeen, maar het is niet anders. De wachtweken zijn gewoon vreselijk.

 

Utrogestan kan idd je menstruatie tegenhouden, dit hoeft overigens niet. Als je het echt niet uithoudt zou je morgen of overmorgen thuis een urinetest kunnen doen, of wil je de liever niet?

Link to comment
Share on other sites

Henne

bedankt voor uw berichtje.

wat de urinetest betreft, raad onze apotheker af, doordat de uitslag ook invloed kan geven door de utro en proginova. hij raad aan te wachten tot dag 14 en dan bloedafname. denk maandag eens langs tegaan voor bloedafname. een dagje vroeger zal niet veel uitmaken zeker kwa uitslag.

Link to comment
Share on other sites

Qwendo een zwangerschapstest kan alleen beinvloed worden door pregnyl/Ovitrelle, NIET door utrogestan of progynova, dat kan echt niet. Als je je er niet prettig bij voelt, dan moet je het natuurlijk niet doen, maar utro en progynova spelen hierin echt geen rol. En een dag vroeger bloed kan idd best hoor, gewoon maandag gaan.

Link to comment
Share on other sites

qwendo, die wachtweken zijn slopend! Maar een test geeft je inderdaad duidelijkheid. Wat betreft de Utro en Prog, dit heeft geen invloed op de urinetest hoor. Er zit immers geen hcg in ;)

Succes en sterkte! Hopelijk een mooi resultaat.

Link to comment
Share on other sites

Lekkere apotheker trouwens als hij denkt dat synthetisch progesteron een positieve HCG test kan geven... Dat moest ik even zeggen hoor :-)

 

Heel veel succes met de laatste wachtdagen! Kwaaltjes kunnen heel misleidend zijn. Hopelijk is het voor jullie een goed teken!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use