Jump to content
Sign in to follow this  
Vlinder_1976

Autostoel 2e fase, welke en waarom?

Recommended Posts

Vandaag even bij de babystore geweest, om mijzelf te orienteren op een 2e fase autostoel, de stoel na de maxicosi.

 

Zelf denk ik aan de stoel van maxi cosi die je 90gr kunt draaien.

Maar ik wil ook een stoel met Isofix, welk merk stoel hebben jullie gekozen.

Ik ben maar weer weggegaan, omdat ik er zoveel zag en er even niet uitkwam.

Weten jullie raad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij hebben de axxis, die je 90gr. Kunt draaien, geweldig wat een stoel, zijn er enorm blij mee!! Het is o zo gemakkelijk en prettig en ook als je bv. Tussen auto's geparkeerd staat en er niet wel ruimte is. De stoel is makkelijk t installeren,maar vrij zwaar als je hem moet dragen dit door het mechanisme. Mocht je deze aanschaffen echt even shoppen op internet, scheelt veel!

wij hebben geen isofix omdat ook niet beide onze auto's dat hebben.we hebben ook en autostoel voor bij mijn schoonouders in de auto aangeschaft Maxi c. Priori Sps.

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje ik ben ouderwets: wist niet eens dat die stoelen bestonden die je kunt draaien... Ik heb ook 1 Priori sps en een onbekend merk want die had mijn moeder aangeschaft bij de oudste en bewaard dus die kan ik nu mooi gebruiken... Zou best graag twee nieuwe stoelen die kunnen draaien willen hebben maar ja, zou een beetje onzin zijn, deze zijn allebei prima. Heb ook geen isofix.

Dus eigenlijk kan ik je niet helpen, ga op je gevoel en uiterlijk af zou ik zeggen, neem aan dat alle stoelen die ze mogen verkopen ook goed zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij hebben toevallig ook in hè weekend gekeken. We hebben de isobase van maxicosi en daar past alleen een pearl op. Die is nogal kostbaar (200+), dus ik denk da wij voor twee kidsriver (huismerk babypark) gaan, die voelt stevig, is mooi en minder prijzig (95 euro) We halen en brengen F nl allebei, en hebben dus twee stoelen nodig. Geloof ook dat deze stoel tot 36 kilo gaat, dus dan zijn we onder de pannen tot ze een jaar of 10 is, haha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geen idee vlinder, wij zouden voor het basis stoeltje van maxicosi gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat hij ook in ligstand kan. Maud valt altijd in slaap in de auto en dat is toch fijner als je onderuit ligt als dat je zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vlinder de Axiss (draaibare) kun je ook in de "ligstand" zetten maar door de draaimogelijkheid neemt de stoel best wat ruimte in, dus als de voorste stoel altijd ver naar achteren moet staan dan moet je daar wel even goed op letten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Allemaal,

 

Vandaag nogmaals bij de Babydump geweest in Spijkenisse.

Ik weet welke autostoel ik ga kopen?

 

Het gaat de Maxi cosi Tobi worden.

Waarom, de stoel wordt vast gezet met gordels, dus ook als je kindje er niet in zit staat deze vast in de auto.

De gordel voor je kindje, zijn op een logische wijze voorgevormd, waardoor je weinig ruzie hiermee zult hebben.

Als laatste de stoel staat op een mooie hoogte, waardoor ze straks ook naar buiten kan kijken.

 

Nu nog een leuke aanbieding, wanneer zijn de mama mazzel dagen bij de Prenatal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wij hebben de axxis klaarstaan! Vrienden hebben hem ook en we onden hem zooo praktisch dus dat is hem geworden!

De easybase verkopen wij straks samen met de maxicosi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is het niet zo dat de maxicosy de veiligste manier van vervoeren is? Wij hebben nog geen haast met een autostoel, F moet eerst goed, stevig rn zelfstandig kunnen zitten, pas als ze echt uit de mc barst gaan we over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hier zijn ze pas met 1 jaar toen ze goed konden zitten in de Romer gegaan

ideale stoel

heb ze alle 2 zgan op marktplaats staan

dus als iemand interesse heeft................kleur is zwart

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Vlinder: heb zowel de Tobi als de Pearl, gekocht bij http://www.babysupersale.nl, ben zeer te spreken over beide stoelen.

De levering liet wel wat langer op zich wachten aangezien de kleur die ik wilde niet op voorraad was, maar ik had ze toch nog niet direct nodig dus dat vond ik niet erg. Prijs was voor de Tobi toen EUR 185, goedkoper ben ik ze toen niet tegengekomen (voor collectie 2012 dan).

Succes met shoppen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi fren

 

hoe doe ik dat?heb echt geen idee hoe ik hier een

link geplaatst krijg

heb de advert,geplaatst bij tweeling romer vlijmen

mss kun je hierop zelf vinden op mp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Posts

  • Hallo lieve mensen, Na 7 miskramen die vroegtijdig waren afgebroken, waarvan de 1e een buitenbaarmoederlijke was hierbij is de eileider verwijderd. En de langste zwangerschap duurde  13 weken. Hebben we hulp gekregen van de fertiliteitskliniek. Inmiddels 5 behandelingen IUI gehad zonder resultaat. En nu dan de eerste Ivf gehad. 8 dagen na de terugplaatsing kreeg ik licht bruine bijna grijze afscheiding. Op de 9e dag werd het al heel donker rood. Heb er voor gekozen toch nog utrogestan nog in te brengen, 3x daags 2x 100mg. Misschien heel slecht maar we hebben geslachtsgemeenschap gehad, hierna kwam er helderrood bloed uit. Heb 2 weken Geen geslachtsgemeenschap gehad terwijl we eerder echt als konijntjes waren.  Ben vandaag ook niet verder gegaan met de utrogestan omdat ik dacht dat ik ongesteld zou zijn. Normaal gesproken heb ik veel krampen en pijn vooral bij een miskraam of menstruatie. Maar ik voel helemaal niks, maar heb wel helderrood bloedverlies, maar ook niet zo veel als bij een menstruatie..  Morgen bel ik de kliniek op, want dinsdag zou ik mogen testen.  Bedankt voor jullie tijd, hopelijk kan iemand mij voort helpen! Groetjes Chell  
  • Gebruik je nog medicatie @Shadow1987 ? Hoeveel daagse embryo heb je teruggeplaatst gekregen? 
  • IVM (In Vitro Maturation) is een procedure waarbij weinig vruchtbare medicijnen worden gebruikt om onrijpe eieren te produceren die worden verzameld door middel van kleine operaties en vervolgens gerijpt met hormonen. Ik heb over dit IVM-proces in deze onderstaande link gelezen en ik hoop dat dit nuttig voor u zal zijn. https://www.swcic.com/treatments/ivm-in-vitro-maturation.php
  • Lage AMH-niveaus worden over het algemeen beschouwd als een indicator van een lage ovariële reserve. Een lage AMH-vruchtbaarheidsbehandeling kan bestaan uit IVF samen met hormoonbehandeling.
  • Hallo Ik heb vanmorgen op wd 9 negatief getest na een cryo terugplaatsing. Wie heeft hier ervaring mee? 
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use