Jump to content

Leeftijd Emmy bij TP


HvR

Recommended Posts

Lieve dames, Na een mislukte verse tp in juli krijgen we een cryo tp vrijdag as (mits deze goed ontdooien). Dit is op dag 6 na pregnyl. Zaterdagavond is de spuit erin gegaan. Ik vind de leeftijd van de emmies wel zorgelijk. 6 dagen is toch wel echt oud! Zeker omdat ze op dag 4 al morula's waren.. Of zie ik het verkeerd? Hoe oud was jullie cryo bij De TP?Liefs

Link to comment
Share on other sites

Als het op dag zes na de pregnyl wordt teruggeplaatst, zijn ze op dag vier/vijf ingevroren. Waarschijnlijk krijg je dan blastocystes terug en dat schijnt juist erg gunstig te zijn. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat tp op dag vijf erg goede resultaten geeft. Niks om je zorgen over te maken dus! Juist mooi dat ze op dag vier al zo ver waren!

 

 

Oh, ons ziekenhuis plaatst bij voorkeur zo snel mogelijk terug, dus twee of drie dagen na de tp. Cryo's werden op dag drie/vier maar soms ook vijf ingevroren, dat wisselde. Hing ook af van de kwaliteit.

Link to comment
Share on other sites

Ik moest op woensdag de pregnyl zetten en een week later op donderdag kregen wij een cryo teruggeplaatst die 6 dagen oud was. Deze was op dag 5 ingevroren en werd op woensdag ( dag voor tp) uit de vriezer gehaald.

Het resultaat: inmiddels ruim 8 weken zwanger.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Henne, fijn om je gerustellende woorden te lezen. Inderdaad waren de Emmy's op dag 4 ingevroren. Ik heb het allemaal gemiscalculleerd ( dag van de punctie is 0 ipv 1(en heb er een dag extra bijbedacht)). Jij bent dus zwanger begrijp ik? Geweldig moet het zijn!! Geniet ervan dame...Norwegein-sky.. Wat de tp betreft lopen we gelijk op. Hopelijk treed ik ook in jouw voetsporen! ;-)Mijnbaby, in juli was mijn eerste verse terug plaatsing ook op dag drie.. Niet zwanger van geworden. Hoe heeft jouw Emmy het gedaan?Wen72, wow dat klinkt heel goed! Nu vind ik het jammer dat mijn cryo niet 6 dagen oud is :-(Gisteren een dus een tp gehad van een mooie emmy en vrijwel direct een kruik op m'n buik gelegd na t ergens te hebben gelezen.. Vervolgens kwam ik op het net tegen dat het ten strengste afgeraden wordt!! #fail :-s.. Hopelijk heeft m'n emmy deze hitteaanslag overleefd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use