Jump to content

Eerst even voorstellen


Bloesem

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

 

Eerst maar eens beginnen met voorstellen.

 

Ik ben een vrouw van 35 jr en mijn vriend is ook 35 jr, wij zijn bijna 2 jaar samen. Mijn vriend heeft 2 kinderen uit een vorige relatie en heeft zich 6 jaar geleden laten sterilliseren..in oktober 2011 heeft hij een hersteloperatie ondergaan en is er gelijk een spatader weggehaald uit de balzak. Dit was een operatie die zwaar is tegengevallen veel complicaties en ontstekingen...3 antibioticakuren verder, groen licht gekregen om aan de slag te gaan..naar 8 maanden voelde ik gewoon dat er iets niet goed zat en heb een gesprek met de huisarts aangevraagd...na een nieuw sperma-onderzoek bleken mijn gevoelens te kloppen...geen enkele levende spermacel.. de zaadleider zat al weer dicht.

 

Binnen 3 dagen na deze uitslag werden we doorverwezen naar het Erasmus MC in Rotterdam.

2 keuzes..of opnieuw een hersteloperatie ondergaan of direct zaad uit de bijbal halen onder plaatselijke verdoving.

Dat laatste is vandaag gebeurd...en er zaten voldoende levende spermacellen in.

Dus dat is al 1 klein stapje dichterbij.

1 oktober ben ik aan de beurt voor onderzoeken en een intake gesprek.

En horen wij verder welk behandelplan ze voor ons hebben.

 

Wij staan nog helemaal aan het begin van het traject en ik hoop dat ik op deze site veel info kan vinden en me vreugde en teleurstellingen kan delen met gelijk gestemde.

 

Ik wens jullie allemaal veel goeds en dat jullie dromen en wensen allemaal uit mogen komen.

Voor de rest vraag maar raak als jullie iets willen weten.

 

Een lieve groet,

Bloesem

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bloesem,

 

Welkom op dit forum! Jullie hebben er al een heel verhaal op zitten zeg.

Gelijkgestemden genoeg hier, hopelijk vind je hier de steun die je zoekt en misschien nodig zult hebben.

Ik wens je in elk geval veel geluk en hopelijk gaat het vanaf nu voorspoediger :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use