Jump to content

Nieuw op het forum


pajona

Recommended Posts

Hallo allemaal,

ik ben nieuw hier op het forum dus zal me even voorstellen.

Ik ben Patricia 29jaar, trotse moeder van een zoon van 2.5. Geboren na uiteindelijk toch nog een spontane zwangerschap net voordat we de medische molen in zouden stappen. Nu 1.5jaar verder voor een brusje en helaas nog met lege handen. Morgen naar het ziekenhuis voor een echo en dan hopen dat ik mag starten met de Gobal-F voor de 2e ICSI poging.

 

Groetjes Patricia

Link to comment
Share on other sites

Hallo iedereen,

 

Ik zal mij ook even voorstellen ik ben Carola en 28 jaar en wij proberen al twee jaar zwanger te worden we zijn dit jaar begonnen met de ICSI behandeling.

Onze eerste verse terugplaatsing is helaas mislukt, ik ben zwanger geweest van een cryo tp maar helaas vorige week een miskraam gehad. Wij hebben nog 2 cryo's over 'fingers crossed' dat deze het ontdooiproces overleven anders gaan we door naar een tweede ICSI poging.. Ik heb mij hier aangemeld om ook verhalen van anderen te lezen en ervaringen te delen.

 

Groetjes Carola

Link to comment
Share on other sites

Patricia en Carola, welkom hier! Carola, wat akelig dat je een miskraam hebt gehad. Ik heb een vroege miskraam gehad in mei van dit jaar en hetzelfde geldt helaas voor meer vrouwen hier op het forum. Voel je vrij je verhaal uit te storten, steun te krijgen en steun te geven. Het is echt een leuk forum, iedereen steunt elkaar! Welkom dus!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Allemaal,

 

Ik ben ook nieuwe op de forum en ben nog bezig om deze forum een beetje te ontdekken. Ik ben Mandy bijna 27jaar. En heb een zoon uit een vorige relatie.

Ik en mijn man zijn nu al 4 jaar bezig om zwanger te worden 2 jaar geleden voordat we de medische molen in gingen zijn we spontaan zwanger geworden van een dochter die helaas in de 18de week van de zwangerschap is overleden. Oorzaak is nooit gevonden. Daarna hebben we nog 3 IUI pogingen gedaan zonder resultaat. Toen hebben we besloten om even een jaar adem pauze te nemen en alles te verwerken wat we hebben mee gemaakt. Nu ben ik weer 5 maanden gestopt met de pil en onlangs nog bij de gynacoloog geweest voor verdere informatie en stappen die we kunnen gaan zetten. Ze bood ons IVF aan of nog een paar keer IUI. Nu moesten we hier over na denken en toevallig aankomende dinsdag terug komen. Omdat we nog vrij jong zijn geeft ze ons met IVF een een kans van 70% en IUI telkens 30%. We zijn nu van plan om tegen de gynacoloog te zeggen dat we de molen in willen voor IVF.

Liefs Mandy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use