Jump to content

beetje bloedverlies direct na de punctie


surf

Recommended Posts

Hoi dames,

 

Ik heb bijna iedere keer na de punctie een heel klein beetje bloedverlies. ik zag het nu weer 1 dag erna had ik een streepje bloed op wc papier.

Hebben jullie dit ook wel eens, kan dit al de embryo zijn geweest? Ik wordt daar mega onzeker van en wil het lieftst een echo om te controleren.

 

Groetjes

surf

Link to comment
Share on other sites

Hoi Surf,

 

Bij 2 puncties heb ik ook last gehad van minimaal bloedverlies, soms werd het bruinig van kleur (= oud).

je kunt je embryo niet zomaar verliezen, deze zit als een korreltje suiker geplakt in een dikke laag pindakaas.... Het kan nog van de punctie zijn, mogelijk een adertje geraakt bij het inbrengen van de utrogestan en soms is er wat bloedverlies door de innesteling , maar is ergens tussen dag 5 en 9 na de punctie.

Link to comment
Share on other sites

Misschien lees ik verkeerd maar 1 dag na de punctie zit er toch nog geen embryo in? Of bedoel je 1 dag na tp? Ik had na de puncties ook minimaal bloedverlies, na de tp niet. Als je onzeker bent, bel het ziekenhuis! Met een echo kunnen ze waarschijnlijk weinig, een embryo is microscopisch klein en niet te zien met een echo. Wat Meiske al zegt, een embryo komt echt niet zo makkelijk naar buiten hoor! Het zal waarschijnlijk eerder een adertje in de baarmoedermond zijn of de wondjes van de punctie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use