Jump to content

Meer nl vrouwen in Brussel/Jette?


roosje77

Recommended Posts

Brusselganger meldt zich!

 

Ik heb niets dan lof te melden, hoe kan het ook anders als je elders uitbehandeld bent verklaard en daar alsnog een kind krijgt.

 

Vraag maar raak hoor, ik ken alle ins en outs.

 

Ben overigens net gestopt met behandelen voor een tweede. Ben nog wel een paar keer zwanger geweest na geboorte van onze zoon maar helaas niet voldragen.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Dank voor al jullie reacties! Ben zelf ook al 2,5 jaar in Brussel, eerst voor KID en nu bezig met mijn 4e icsi-poging.. Vrijdag de punctie gehad en was wat teleurstellend resultaat van 3 eicellen (terwijl 11 mooie follikels op de echo te zien waren) dus wellicht net wat verkeerde timing met punctie:-(, maar we houden nog even moed... We zouden dit keer voor blastocyste gaan om te kijken of de embryo's ( die op dag 3 steeds van uitstekende kwaliteit waren) dat ook nog op dag 5 zijn...

Link to comment
Share on other sites

Was wat verbaasd om te lezen bij welke follikelgrootte je de pregnyl moest zetten, mijn ervaring in Brussel is juist dat ze de follikels verder door laten groeien vergeleken met Düsseldorf, maar goed, in Brussel kijken ze ook naar je bloedwaarden, wellicht ligt daar het antwoord? Op naar moor blastocysten!heel veel succes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use