Jump to content

Bedklossen niet hoog genoeg


Henne

Recommended Posts

Vandaag eens aan het kijken op de site van de thuiszorgwinkel naar bedklossen en zie dat deze 25cm hoog zijn. Ons bed is maar 30cm dus zo komen we nooit aan de vereiste hoogte. Als de klossen überhaupt al passen want we hebben geen bed met poten, maar met een ombouw (Malm van I.kea).

 

Bierkratjes zou een optie zijn, maar die zijn dan denk ik ook niet hoog genoeg. Of je moet er twee op elkaar zetten en dat lijkt me dan weer heel erg gammel. Bed is 160 dus kan het ook niet ophogen met de logeermatrassen want die zijn 90 breed. Een apart 1-persoons bed ophogen voor controles zou een mogelijkheid zijn, maar merk dat ik sowieso al lastiger uit bed kom en wil toch wel graag bij m'n vent in m'n eigen bed slapen :-) dus dan is (iets) ophogen ook wel prettig lijkt me :-)

 

Iemand tips of ervaringen?

Link to comment
Share on other sites

Bij mij zei de de vrouw bij de intake dat het bed echt 1,90 moest zijn nu hebben wij een boxspring met een groot zwaar bord aan het hoofdeind dus was niet ideaal, maar nu hebben wij een matras erop gelegd wat overigens met een soort plastic bekleed was dus scheelde ook weer zeiltjes haha

 

Maar hij was 1,75 in totaal en de kraamhulp was blij dat hij niet hoger was en van haar mocht na een dag dat matras er ook wel af.

Wij hadden een niet zo grote kraamhulp haha scheelt wel

 

Misschien is stoeptegels of houten klossen iets die kun je stapelen zo hoog je wil

Link to comment
Share on other sites

Hahaha..

 

De norm is 80 cm vanaf de grond.. zo hoog moet het wezen van bovenkant matras tot aan de grond.. 25 cm is wel heel laag hoor Henne..

Dat is vast niet inclusief matras?

 

Klossen of bierkratjes zijn voldoende.. anders zouden ze de klossen wel hoger maken toch?

 

En als jij aangeeft dat dit de hoogste hoogte was die jij kon behalen, kan ze alleen aangeven dat ze bijv het bed niet gaat verschonen..

dat moet je partner doen..

Maar de controles tja dat is ze enigzins wel verplicht TENZIJ je op de grond slaapt..

 

Dus niet al te druk gaan maken en gewoon die klossen er onder.. !!

Link to comment
Share on other sites

Het bedframe is 30cm hoog en de matras ligt er nagenoeg helemaal in. Verbaasde mij ook toen ik het ging meten, is best laag. Met klossen van 25cm kom ik dan op 55cm. Bedenk net dat de zijkanten van het frame volgens mij nog op twee hoogtes kunnen, maar daar win ik hooguit een paar cm mee.

 

Het wordt sowieso een verbouwing want het bed heeft een hoger hoofdeinde en wij hebben er een plank boven. Dus als het bed omhoog komt moet die plank van de muur of we gaan ons hoofd stoten. En aan het voeteneind is niet heel veel ruimte, dus misschien moeten we het bed nog een kwartslag draaien ook. Fijn.....kraamtijd ;-)

Link to comment
Share on other sites

Ok dat is wel erg laag.. maar zolang je maar laat zien dat je er iets aan doet..

 

Ik heb ook wel eens een gezinnetje gehad, waarbij de vrouw een chineesJE was..

tja klossen bij een vrouw van 1,25 zoiets is ook geen optie..

 

En om nou helemaal je bed te verklussen, verlangen wij tenminste ons kraambureau

echt niet..

 

Controles worden zoiezo gedaan maar dan dat bed verschonen..

 

Of klossen en allebei een matras erop.. (tweede matras op jou kant is altijd handig

mocht je vruchtwater breken.. of het word met SPOED een thuis bevalling dan

is je matras niet naar de knoppen..

Tegenwoordig voldoen de zeiltjes prima hoor..

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use