Jump to content

Te koop: 2 wiegdekentjes (nieuw) rood/oranje


Henne

Recommended Posts

Met mijn hormoonhoofd ben ik zo snugger geweest om wiegdekentjes te kopen voor ons ledikantje (over zwangerschapsblunders gesproken).

 

Kan ze helaas niet meer ruilen, dus bij deze te koop aangeboden: 2 nieuwe wiegdekentjes van Jollein (kunnen ook in de wandelwagen!)

 • een kant rood, andere kant oranje, afgewerkt met rode steek
 • 75x100 cm
 • 100% katoen

 

Ze zijn nieuw, nog niet gewassen, wel uit de verpakking (toen kwam ik er pas achter dat ze te klein zijn).

 

Voor 24 euro excl. evt. verzendkosten mag je ze beiden hebben, mogen ook per stuk weg.

 

Groetjes,

Henne

 

[ATTACH=CONFIG]4951[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4952[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Henne, moet stiekem wel een beetje lachen, is wat met die hormonen hè? Wat ik je wil zegge, extra dekentjes zijn nooit verkeerd: meenemen op visite, zodat de kleine even kan spelen/liggen. In de maxi cosi als extra lekker warm dekentje. Extra dekentje voor in de wandelwagen, zeker met die koude maanden. Straks lekker in het gras in de achtertuin. Het is natuurlijk aan jou, maar net als hydrofiele luiers, zijn dekentjes ook een must.

Succes met de laatste loodjes, 2013 wordt jullie jaar, eindelijk......

Link to comment
Share on other sites

Lach gerust hoor :-)

 

Ik kan ze idd gebruiken in de wagen, box etc. maar daar heb ik ook al eea voor en mijn moeder is nog aan het breien... Het is kortom geen ramp om ze te hebben, maar als ik iemand er blij mee maak, heb ik ze niet echt nodig.

 

En praat me niet van hormonen, ben de laatste weken echt totaal mezelf niet. Besluiteloos, verkeerde keuzes, zeer lichtgeraakt (of ik ontplof, of ik jank), echt bizar.

Link to comment
Share on other sites

Tja Henne... morgen 35 weken je bent nu toch echt hoogzwanger!

 

Ik heb ook allerlei extra dekentjes liggen maar in de praktijk gebruik ik die niet echt sinds ze uit de reiswiegen zijn, omdat ze op het speelkleed liggen maar wie weet gebruik jij ze wel. Ze zijn wel mooi!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb hier ledikantdekens in de ledikantjes maar die zijn echt veeeel te groot met die kleine babietjes! Heb ze dubbelgevouwen en dan nog hou ik over. Ik denk dus dat je in t begin misschien juist beter wiegdekens in je ledikantje kan hebben. Je moet t bedje zo kort opmaken... Is maar een ideetje hoor! Hier dekens zat dus kan je er helaas niet vanaf helpen.

Link to comment
Share on other sites

Arme Henne, met je hormoonhoofd! Maar mooi wel 35 weken! Ik ben heel blij voor je! Nou, dit hormoonhoofd wil ze wel hebben hoor. Nee, ik heb geen spannende mededelingen, helaas. Gewoon voor mijn kattenkinderen, ik vind het een leuk kleurtje, misschien word ik er vrolijk van! Wil je ze naar mij opsturen? Je hebt mijn mailadres toch? Mail even je bankrekeningnummer, dan maak ik het over en stuur ik je mijn adres.

Liefs,

Floor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use