Jump to content

Even voorstellen!


Caro~Kaatje

Recommended Posts

Hoi!

 

Ik ben nieuw op dit forum.... sinds afgelopen woensdag weet ik dat we het ivf-traject in gaan.

 

Vanaf 2010 proberen wij een kindje te krijgen.

Ik heb 2 miskramen in 2010 gehad en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap begin 2012.

2011 is een verloren jaar geweest i.v.m. de behandeling van Ashermann (verkleving baarmoedermond)

 

In augustus 2012 ben ik aan een cyste geopereerd. De diagnose was endometriose.

 

Afgelopen woensdag had ik een controle afspraak en de cyste is weer volledig teruggekomen. Ik zal opnieuw moeten worden geopereerd en daarna zal het ivf-traject worden gestart.

 

Ik moet het allemaal nog een plaatsje geven, maar het lijkt me fijn om hier op het forum lotgenoten te ontmoeten en zo dingen met elkaar te kunnen delen.

 

groetjes

Caro~Kaatje

Link to comment
Share on other sites

Hey allemaal,Ik ben dus ook nieuw hier.Wij hebben net ons eerste poging ivf achter de rug,morgen is het D-Day bloed prikken en afwachten op een positieve resultaat??????Wij zijn eigelijk heel vlug aan ivf begonnen nadat ons dochtertje is dood geboren op 6 november,als we ons klein meid in ons armen hielden wisten we dat we zo zo zo graag een kindje willen samen,eigelijk hebben we niet veel tijd gehad om erover na te denken we gingen er direkt voor en ben blij want anders zou ik te hard beginnen twijfelen denk ik......Ons dochtertje Rosie heeft 6 jaar op haar laten wachten en we waren zo blij na al de teleurstelling en zo lang wachten helaas de afloop is verkeerd we hopen nu als het lukt dat alles beter verloopt.Mijn hart is heel bang maar we willen het zo graag. Groetjes BBxXX

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use