Jump to content

Kort Onderzoek babykleding


Student

Recommended Posts

Gedaan.

 

Maaruh, UvA en dan taalfouten in een enquete? Shame on you....

 

Ja, best veel idd:

Wat bent u bereid

Wat vindt u

en ook stoffen en u horen zonder hoofdletters.

 

Even verbeteren 'Student', zou ik zeggen.

En veel succes natuurlijk.

Link to comment
Share on other sites

Ah meiden, wat zijn we streng! Hier op het forum kunnen veel dames ook heel creatief zijn met de Nederlandse taal (al dan niet door toedoen van de iPad)..... Toen ik nog tentamens nakeek van studenten van dezelfde uni.versiteit viel ik soms bijna van mijn stoel van verbazing in negatieve zin (ik mocht er alleen niet op korten), maar het wilde vaak helemaal niet zeggen dat ze niet slim waren. De huidige generatie leert gewoon abominabel slecht Nederlands op school, ook op het vwo... Dusssssss..... Dames, watch your children!

Link to comment
Share on other sites

Manlief kreeg een stapel sollicitatiebrieven omdat er een vacature bij hem was. Wij leerden vroeger op school dat je sollicitatie nooit een ronde verder kwam als er ook maar 1 spelfout in je brief zat.... Als hij alle brieven met spelfouten had moeten afkeuren, dan hadden ze geen kandidaat over gehouden! Hij heeft mij e.e.a. laten lezen... Echt schandalig! Zelfs mensen die de school voor de j.ournalistiek hadden gedaan schreven mails die wemelden van de fouten!

Link to comment
Share on other sites

Echt waar? Is toch wel erg hoor; niet één zonder spelfouten?! Dramatisch.

 

En Floortje, ja, goed idee, op onze kinderen letten. Ik zet hem nu alvast aan t spellen ;-)

 

Precies! Leren zullen ze! Wat nou onrijpe hersentjes? Smoesjes! Of ze er levenslange complexen, meervoudige persoonlijkheidsstoornissen of chronische depressie van oplopen zien we dan wel weer... Als de d's en t's maar goed staan! Trouwens psychiatrische zorg zit toch (nog) in het basispakket? :-))

 

Tja, school voor journalistiek zegt inderdaad ook niet alles :-))... Wie kan nog zonder ergernis de krant lezen? En vanmorgen op het journaal hoorde ik zeggen dat een vrouw in het ziekenhuis was opgenomen, omdat ze het feit dat haar pand in brand was gevlogen 'niet trok'. Ja echt, op het journaal, op de radio. Ze 'trok' het ff niet!

Link to comment
Share on other sites

Precies! Leren zullen ze! Wat nou onrijpe hersentjes? Smoesjes! Of ze er levenslange complexen, meervoudige persoonlijkheidsstoornissen of chronische depressie van oplopen zien we dan wel weer... Als de d's en t's maar goed staan! Trouwens psychiatrische zorg zit toch (nog) in het basispakket? :-))

 

 

:36_11_6::36_11_6::cheesy::cheesy::36_11_6::36_11_6:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Tot wanneer is het zinvol om te reageren trouwens? Ik heb 'm nog maar even ingevuld, maar vroeg me dat wel af.

Maar serieus: "Wat bent U bereid(t) om te betalen voor een rompertje?" en dan "€3 - €5" als goedkoopste optie? Ik heb die maar gekozen, maar als er een lagere was, was het toch echt die geworden!

Trouwens, dit was best lastig met antwoorden (ik heb de cijfers maar voluit geschreven en alle interpunctie maar weggehaald):

 • Please enter a valid textual response without numbers or punctuation.

   

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use