Jump to content

Reinier de Graaf


feetje

Recommended Posts

Hallo?! Ik ben hier nieuw! Zijn er ook meiden die in het Reinier de Graaf (Voorburg) lopen? Wij zijn vorige week voor de intake geweest! Superspannend! Nu komende cyclus temperaturen, bloedprikken en dan horen we 20 juni hoe ons IVF-ICSI traject gaat verlopen! Ben benieuwd naar jullie ervaringen in dit ziekenhuis!?

Link to comment
Share on other sites

Hoi

welkom!

Hier een super ervaring! Ik liep eerst bij medisch centrum kinderwens daar twee pogingen gedaan waarvan de laatste x in een miskraam eindigde.

We voelde ons hier totaal niet serieus genomen werd niks onderzocht en je was echt een nummertje.

Na goede berichten van hier op het forum over gestapt naar Voorburg.

Hier een intake gehad en voordat ze me wilde behandelen moest ik eerst de hele onderzoeks molen in. Dit heeft totaal een jaar geduurd dit was een flinke dobber want je wilt graag door. Maar hun willen gewoon dat alles optimaal is en alles uitgezocht is. Omdat ze vonden dat we met iui ook een kans maakte wilde ze ons dit eerst laten doen maar had dit in t vorige ziekenhuis ook al 7x gehad zonder resultaat. Ik liet de gyn weten t hier niet mee eens te zijn. Een heel lang gesprek gehad en de arts liet t aan mij over en besloten voor ivf. Door dit gesprek was hij drie kwartier uit gelopen. Ik vond het erg fijn dat hij zo de tijd nam en ook serieus naar ons luisterde en ondanks we niet voor de iui gingen hij toch achter een ivf behandeling stond.

Van de eerste ivf en tertug plaatsing werd ik hier wonderblijk in 1x zwanger! Ze hielden me door me overstimulatie goed in de gaten en moest dagelijks voor controle tijdens het prikken. Na de punctie en terug plaatsing belde we dagelijks met het ziekenhuis. We hebben hier flinke steun aan gehad dit ook omdat ik een week lang echt ziek ben geweest. Ze waren allemaal zo lief en zorgzaam. Normaal krijg je met 6.5 week zwangerschap een echo en met twaalf weken omdat ik een miskraam gehad had boden ze uit zichzelf aan om de twee weken een echo te maken tot aan twaalf weken. Vond het super! Ook hier namen ze echt de tijd voor je.

De laatste afspraak hebben we ze een flinke doos bonbons gegeven. We zijn ze zo dankbaar. De begeleiding en zorg is echt super en het zijn stuk voor stuk lieve dames!

Ook lees ik dat ze een hoog slagings percentage hebben. Twee kennissen van mij hadden een week later als mij de terug plaatsing in voorburg en waren beide zwanger en ook van het forum waren er die week twee die daar onder behandeling waren en zwanger waren. Dat vond ik erg bijzonder!

 

Ik wens je heel veel succes dit traject.

 

Liefs Bianca

Link to comment
Share on other sites

Wat een fijn verhaal!

goed om te lezen!

Een jaar onderzoeken? zoals? wat lang!

Ik heb inwendig onderzoek en echo al gehad. Moet nu bloedprikken 3x deze cyclus en temperaturen. Vriend moet potje inleveren.

20juni horen we verder hoe of wat...

 

Verder had hij het niet over verdere onderzoeken....

Link to comment
Share on other sites

Ons Voorburg product ligt boven in bed.... Ik ben absolute fan van ze :-)

 

Wij hebben vier pogingen in vb gedaan, een missed abortion en een bbz gehad, genoeg meegemaakt dus daar. Lieve mensen, meelevend team dat er zelf ook echt het beste uit wil halen. Dit kan overigens ook negatief uitpakken als ze weinig kansen zien, die verhalen ken ik ook.

 

Succes met alle onderzoeken, als je die eenmaal achter de rug hebt gaat het snel hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hier ook alleen maar enthousiast. We hebben een zoontje van twee, gemaakt in voor voorburg en heb net vanochtend postitief getest voor een brusje. Toen wij terugkwamen voor een tweede kindje had iedereen die we spraken zich ingelezen. Ze wisten de naam van ons zoontje, hoe de bevalling was gegaan (niet prettig met vroeggeboorte). Dit gaf meteen weer een heel fijn gevoel. De laatste keer met de terugplaatsing zijn we in lab ook heel uitgebreid te woord gestaan. Ze hebben alles laten zien en verteld hoe het gaat, we mochten rustig foto's maken van ons embryo. We hebben maar 1 keer op een hele drukke dag het gevoel gehad dat ze een klein beetje haast hadden. Dat geeft een welkom gevoel! Succes!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use