Jump to content

Even voorstellen en gelijk een vraag


Melisje058

Recommended Posts

Hallo allemaal

Ik ben melissa en 25 jaar oud.

Vorig jaar zijn ik en mijn man erachter gekomen dat mijn man verminderd zaad heeft en we kregen te horen dat we iui gelijk over zouden slaan omdat dat niet zou slagen vanwege het weinig zaad dat hij heeft dus zijn gelijk naar de laatste mogelijkheid gegaan. Begin dit jaar de eerste behandeling gehad helaas niet zwanger. Maar we houden moed. Nu zijn we vanaf 25 mei weer aan het spuiten sinds donderdag de 2de spuit erbij. Nu is het zaterdag avond en heb ik bloed verlies net zoals ik normaal heb als ik ongesteld ben en ben nu bang dat ik moet stoppen omdat het niet goed zit. Daarom mijn vraag hebben meer vrouwen hiermee te maken gehad???

Groetjes melissa

Link to comment
Share on other sites

Hoi en welkom! Ik herken je probleem niet, maar heb het wel vaker langs zien komen hier. Elk ziekenhuis heeft een ander protocol hiermee, dus bel gewoon even, dan weet je waar je aan toe bent :-) Heel veel succes verder!

Link to comment
Share on other sites

Welkom op dit forum. Ik sluit mij aan bij Sopresa, neem contact op met je ziekenhuis. Ik ben helaas wel bekend met bloedverlies tijdens het stimuleren en overleg met je arts is dan wel nodig. Dit om te beoordelen of verder stimuleren nuttig is of dat de poging gestaakt moet worden. Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use