Jump to content

wachtbankje augustus 2013


ink
 Share

Recommended Posts

 • Replies 351
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oh Ink, wat stom, maar dan kom ik misschien wel bij je op het bankje. Gezellig! Gaan we toch nog (zoals tweeenhalf jaar geleden het plan was, pff wat klinkt dat al weer vreselijk ver weg) samen zwanger zijn. Maar jij bent wel iets eerder, ik ben eigenlijk meer september denk ik. Maar ik begin wel in augustus vanwege de pipelle.

Wat stom dat het weer mislukt is.

Heb je nu allemaal dag 4 cryo's of zijn ze (vanwege weekend ofzo) toch van dag 3?

Ik las in het andere topic dat het telkens zo snel over is. Aangezien ik Ovitrelle voorgeschreven heb gekregen, heb ik eventueel ook nog wel 2 ampullen voor je. Maar ik kan me ook voorstellen dat zelf dokteren ook een beetje te spannend is.

Weet je hoe je een voorraad pregyl aanlegt? Gewoon zeggen dat je twee ampullen wilt, ipv. 1, want je zou er maar eens eentje kapot knijpen, dan heb je altijd nog eentje reserve. Zo kom ik aan mijn mini-voorraad. Dat is me wel eens heel goed uitgekomen, pregnyl niet leverbaar, of eisprong veel eerder, en dus zaterdagmiddag en de apotheek al dicht.

Link to comment
Share on other sites

Okaasan, nou, inderdaad, we gaan er gewoon weer samen voor! En als jij in september pas echt op het bankje zit, heb je grote kans dat ik gewoon weer aansluit: we hebben namelijk pas half augustus een telefonisch consult. Best laat vind ik. Dus ondertussen doen we wel vast weer een cryo poging, maa zoals je leest heb ik daar nog weinig vertrouwen in! Dank je wel voor je aanbod en inderdaad een goede tip, vroeg me al af hoe ja aan een voorraadje daarvan kan komen ;-)... Maar zelf iets extra gaan spuiten vind ik inderdaad wel wat eng. Heb nog wel een voorraad utrogestanbolletjes en dat voelt minder eng om zonder recept te gaan gebruiken, dus ik denk dat ik daar deze cryo poging wel zelf mee aan de slag ga onder het mom van baadt het niet dan schaadt het hopelijk ook niet...

In plek van dag 10 of 11 ga ik nu al op dag 9 voor een echo en dat is dus over 1 week al weer! Best apart om nu al weer een datum te hebben terwijl ik nog van de teleurstelling aan het bijkomen ben. Maar ben bang dat jij daar helaas alles van weet! Ooh meid, wat hoop ik ontzettend hard voor jou dat Gent je beter kn helpen dan het umcu en dat we naar een zwanger bankje mogen doorschuiven!

Link to comment
Share on other sites

Ik kom ook hier op het bankje zitten, verwacht half augustus de tp van een cryo, ik heb er nog 8 in de vriezer van de 3e icsi poging. Heb al een zoontje, gelijk de eerste poging zwanger. Tweede kindje wil niet lukken, 4 tp's gehad waarvan 3 (v)mk's. Het vertrouwen is dus ver te zoeken en ik weet ook niet wat ik nog zou kunnen doen om het wel te laten slagen.

Link to comment
Share on other sites

MamavanCarmen, tuurlijk schrijf je lekker hier! Jij hebt je tp dus al gehad? Spannend die ww op t einde! Hopelijk open jij dit bankje groen!

 

Poezebeest, hier vergelijkbaar, behalve die mk's! Jeetje, wat zullen die er in hakken! Ik was ook zwanger van de 1e tp bij minn zoontje. Nu ook 4 tps gehad zonder enig resultaat. Erg frustrerend en ondanks dat het zh "pech" zegt en volgende keer hopelijk beter, is hier ook de hoop erg ver te zoeken! Wij hebben nog 3 cryos in de vriezer...

 

Melis, thanks!

Link to comment
Share on other sites

Poezebeest, ik zou verwachten dat de aanhouder wint. Dus jij en Ink ook al een kindje. Ik heb ook twee dochters. We wilden niet te lang wachten en graag een groot gezin. We hebben afgesproken dat we alle cryos een kans geven. Vorig jaar is daaruit mijn tweede dochter geboren. Nu is een rietje ontdooit en maar 1 cryo heeft het overleeft, deze is terug geplaatst. Wel 7-cellig, daar schrok ik eerlijk gezegd van. Mijn eerste dochter was een morula en de tweede een blastocyt. Dus vraag me af wat dat betekent 7-cellig. Omdat we al immens blij zijn met twee, zitten we er wel meer ontspannen in. Ik kan wel slecht tegen de onzekerheid in de wachtweken. Blijft naar dat wachten.

 

Ik hoop dat we allemaal een hele goede Augustusmaand hebben

Link to comment
Share on other sites

MamavanCarmen, Levi was 6 cellig toen hij terug geplaatst werd, dus het zegt echt niet zoveel meid! Maar blijft evenwel spannend en je zoekt van alles om houvast aan te hebben (haha, ik tenminste wel:straks op naar de kruidvat voor paar nieuwe potjes vitamines etc, die ik mee kreeg op het vorige bankje als tips;-))

Link to comment
Share on other sites

Ink; in hetzelfde schuitje dus, frustrerend he! Hopelijk gaat de volgende tp het gewoon goed doen! Mamavancarmen; knap dat jullie het traject weer doorlopen voor een 3e kindje. Ik zou er ook wel 3 willen. Wat betreft kwaliteit weet ik erg weinig, hij doet het, of hij doet het niet ;-)Melis; lief, thnx!

Link to comment
Share on other sites

Meiden mijn tip is vitamine b en C extra sterk. En een vakantie maar warm land. Wat ik overigens niet echt gedaan heb dit keer, tenzij Lanzarote in maart ook meetelt

 

Dus hoeveel cellig zegt helemaal niet zoveel? Goed om te weten.

 

Ink volgens mij hebben we ooit samen op een wAchtbankje gezeten. Je naam komt me wel bekend voor. Melis jouw naam ken ik omdat jij vlak voor mij zwanger was volgens mij vorig jaar

 

All, het warme weer gaat voor mijn gevoel bijdragen aan onze positieve resultaten. Niks op vakantie naar warm land, dat hebben we hier al.

 

Ink zo lief je reactie op mijn nummer 3. Vind ik zo lief als mensen daar zo positief op reageren. Dank je wel

Link to comment
Share on other sites

Zucht ik heb enorme stress. Zometeen komt de huurder uit mijn huis en die wil ban alles achterlaten en verwacht dat ik daar 1500 euro voor ga betalen. Ik vind dat teveel geld en dan neemt hij het maar mee. Gaat om tapijt, vinyl en bloemetjes in de tuin en een zonnescherm. Ik ben zo kwaad. Maar durf het gesprek niet aan. Kan teveel stress een miskraam veroorzaken? Ik zit nu wel in de wachtweken. Jee waarom heb ik dat nu?

Link to comment
Share on other sites

MamavanCarmen, geen dank hoor! Hoeveel kids je al hebt maakt niet uiti vind ik, de wens, hoop, teleurstelling of blijdschap blijven even groot. Alhoewel ik de vorige pogingen wel relaxer onderging dan toen bij de 1e, omdat ik zo blij was dat we het al een keer allemaal geslaagd mee hebben mogen maken en al een ukkie rond hebben lopen! Maar nu ik merk dat een 2e kindje niet zo makkelijk gaat als bij Levi, merk ik dat de angst om de hoek komt kijken dat het misschien hier wel bij blijft en ik merk dat ook dat heftig is als de wens voor een kleintje er eenmaal is...

Maar dan vind ik weer dat ik niet mag zeuren, want Okaasan bijvoorbeeld schreef ik tegelijk mee in het begintraject van Levi en zij heeft nu helaas nog helemaal geen minimensje van zichzelf rondlopen, dus dat helpt me wel weer relativeren... zo, heel verhaal geworden haha, maar goed, dus....

Hoe oud zijn jouw 2 meiden? Kan best ja, dat we samen eerder heschreven hebben ;-)...

Frustrerend dat gedoe met het huis er nu nog bij! Geloof niet dat het daar aan kan liggen of deze poging wel of niet zal gaan slagen hoor...

 

 

Poezebeest, ja, erg frustrerend dus. Had er gisteren echt een hard hoofd in. Maar ben vandaag naar het kruidvat gegaan en diverse dingen ingeslagen ( tarwekiemolie en nieuw potje omega 3 en foliumzuur natuurlijk, want die waren helaas al weer leeg). Vit D neem ik 2 tabletjes van mn zoontjes potje en de rest zit in de zon aan vit d haha, en met het voornemen utro te gaan gebruiken op eigen initiatief merk ik dat ik toch al weer wat hoop begin te kweken... waar zit jij nu in je cyclus? Ik moet a.s. vrijdag weer voor de 1e echo (cyclusdag 9). Denk dan aan het eind van de week daarna de tp, dus rond 9 augustus denk ik...

Link to comment
Share on other sites

Ink ja wens voor tweede of derde kan ook echt heel groot zijn. Je hebt toch hoop en ervaart weer andere emotionele aspecten als je al een kindje hebt. Bij mensen die al zoveel hebben geprobeerd, huilt mijn hart altijd mee, want ik werd ook pas laat moeder.

 

Mijn oudste wordt volgende maand 3 en mijn jongste is nu 14 maanden. Omdat we op leeftijd zijn (mijn man 42 en ik 37) willen we als het ons gegeven is kort op elkaar. Van deze 2 cryos is maar 1 goed ontdooit en gedeeld, maar wel 7clig als dat al iets zegt überhaupt.

 

Ik zit nu op 4 dagen na tp en ik kon niet wachten. Heb net test gedaan in de avond, maar die was negatief. Toch zou ik verwachten dat als het zo is, er misschien licht streepje zou verschijnen of is dat heel onrealistisch? Komt gewoon door die stress met die huurder dat ik het niet meer trok. Ik wilde zekerheid, nou ben nu juist onzekerder geworden. Zucht wat dom van mij

Link to comment
Share on other sites

Mamavancarmen; die stress heeft geen invloed op je embryootje, die krijgt dat nog niks van mee, dus maak je geen zorgen!

 

Ik wilde ook graag de kindjes snel achter elkaar, maar we zijn inmiddels alweer een jaar verder, dus niks dicht op elkaar :-(

 

Bij de eerste was ik naïef, bij de eerste echo vroeg ik me niet af of er een hartje klopte maar of het er 1 of 2 waren. Nu slaat de stress toe bij een positieve test. Ik slik mama vitamines, visolie en tarwekiemolie. Geen idee wat ik nog meer zou kunnen gebruiken.

 

Ik verwacht rond 21 augustus de tp te hebben.

Link to comment
Share on other sites

Poezebeest, ik kan je nog vit D aanraden. Ben zelf onder behandeling in DD. De hoeveelheid die je daar meekrijgt, zit in geen enkele zwangerschapsvitamine hier in NL.

Vit D is erg belangrijk voor een zwangerschap. Ik slik de 'standaarddosis' van 2000 IE. Potje te koop bij de Tuinen. Hele kleine witte pilletjes.

het kan in ieder geval geen kwaad.

 

Sterkte meiden! Hoop dat t gauw mag lukken.

Link to comment
Share on other sites

MamavanCarmen, en hoe ging het met die man vanavond? Gesprek afgerond? Levi is 17 maanden nu, misschien dat we toen samen hebben geschreven? Of was je al snel zwanger bij je jongste?

 

Poezebeest, hoe oud is jouw uk? Wat gaat een jaar dan snel he? Wij hadden ons in januari weer aangemeld, dus we zijn ook al weer bijna 9 maanden verder pfff. We willen ze ook liefst zo kort mogelijk op elkaar, aangezien mij man 38 is (ik 31). Maar besef me nu meer dan hiervoor dat dat een luxe wens was en ik me nu alleen maar kan wensen dat hij in ieder geval nog ooit een brusje krijgt...

 

Bij ons zit geen tuinen helaas. Als ik een keer in de stad ben, zal ik ze ook gaan halen...

Link to comment
Share on other sites

Bednkt voor de tip Jose en gefeliciteerd met je zwangerschap!

MamavanCarmen, ja, wd4 lijkt me nog erg vroeg voor een positieve test, helemaal als het niet met ochtendurine is (maar herken het zoeken naar bevestiging hoor, ik testte ook al op wd2, 4 en 6 haha)...

Link to comment
Share on other sites

Ink; mijn jongetje is bijna 21 maanden. En een jaar is zo om, vooral als er ook nog een lange wachtlijst is, voor de 2e poging eind december aangemeld en pas in maart gestart, daar baalde ik ontzettend van. Hopelijk kan ik met de cryo's gewoon achter elkaar door indien nodig.

Link to comment
Share on other sites

O wat erg poezebeest.

 

Ja Ink gewoon de stress laat me gekke dingen doen. Maar met die huurder en mijn man is het geëscaleerd, dus ik sussen en eruit gekomen. Geeft toch rust. Had jij ook dat je 3 uur later toch die test weer ging bekijken? Ik verbeeld me nu als ik hem schuin houd en kijk ik een hele vage dikke streep zie. Gek word ik van die wachtweken. Zal morgen nog eens kijken op diezelfde test. Als mijn man hoort dat ik stiekem test, dan hebben we weer ruzie☺

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Het blijft spannend....ik heb dus afgelopen vrijdag een bloed test gedaan en er is HCG... Maar het is maar 16. Dat is de ondergrens van wat ze willen zien. Dus komende woensdag weer bloed geven.... PFFFFF extra heftige verlengde wachtweken op deze manier!
  • Lieve dames! Ik ben een hele tijd afwezig geweest. Ik heb echt een pauze genomen was alles, zelfs toen mijn man en ik in februari hebben besloten nog 1 laatste poging in Brussel te willen ondernemen heb ik besloten er tot ik weer aan de hormonen ging er echt niet mee bezig te zijn. En dus ook hier niet te komen. Dat is best aardig gelukt moet ik zeggen, niet alleen het hier niet komen maar ook echt even los koppelen. Maar daardoor heb ik van alles gemist!! @Kitje zo fijn dat jij en je meisje elkaar steeds beter leren kennen, ze is inmiddels al 8 maanden ongeveer? Ik hoop dat je heerlijk van je meisje geniet 😍 en de combinatie met werken ook een beetje gaat. Ik kan mij voorstellen dat je er niet naar uit keek. Maar hopelijk heb je inmiddels wel een fijne balans. is die stomme collega er nog? Die je zo slecht trok aan het einde? 😉 of hadden de hormonen en vermoeidheid ook wat invloed? @Chrissy Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochter! Het blijft fantastisch dat jij "gewoon" via IUI dit wondertje hebt gekregen. Ik hoop dat het goed gaat met jullie @Heleen79 Wat ontzettend verdrietig!! Ik begrijp wat voor ontzettende rollercoaster het is geweest. Van ongelofelijk blij en opgelucht dat je zwanger kan worden tot ongelofelijk verdrietig dat het mis is gegaan. Helaas heb ik, en vele op dit forum vergelijkbare ervaring. Lukt het om ook kracht te putten uit het feit dat je zwanger kan raken? Of is dat nog te vroeg of misschien werkt dat voor jou niet zo? Ik hoop dat je inmiddels eventueel weer verder kan.  @Mini123 welkom, haha het recht om dat te zeggen heb ik bijna niet. Aangezien ik er nogal even tussenuit ben geweest. Maar.... misschien ben ik wel een relevante op dit moment voor je. Want ik ben in juli met mijn 4de ICSI traject gestart. Na 3 keer in NL, nu in België Brussel, Jette). Ik ben benieuwd waar je staat in je eerste ICSI traject en de resultaten tot nu toe zijn! Als je het leuk vindt hierover dingen te delen, of vragen te stellen. Dan lijkt mij dat gezellig. @Bailey2021 wat heerlijk dat je zwanger van twee meisjes bent! Inmiddels ben je denk ik al bevallen? Hopelijk is alles helemaal goed verlopen, is toch extra spannend met een Tweeling zwangerschap. Het lijkt mij heel bijzonder een tweeling, en op onze leeftijd extra top (als het medisch allemaal goed gaat) omdat het dan misschien lukt om 2 kinderen te krijgen waar onze leeftijd kan zorgen dat het na elkaar lastiger is. Ik hoop dat de meisjes lekker tot week 38 zijn blijven zitten en gezond en wel nu in je armen liggen. Korte status update van mijn kant. Misschien weten jullie nog dat ik in NL mijn 3 ICSI pogingen heb benut in 2020 en 2021. Ik heb twee keer een miskraam gehad (1 keer na een verse Terugplaatsing van ICSI 2), en 1 keer een Missed Abortion bij een natuurlijke zwangerschap 3 jaar geleden.  Mijn laatste ICSI poging in NL in december 2021 eindigde met een enorme domper, aangezien na een mislukte terugplaatsing van de twee verse embryo's de enige cryo die ik in december wilde laten terugplaatsen is niet goed ontdooid. Mijn man en ik hebben echt even de ruimte genomen om te overwegen wat we gingen doen. We hebben ook echt nagedacht om te stoppen na 5 jaar proberen en bijna 3,5 jaar medische molen en alle teleurstellingen. Maar we hebben ook gesproken om nog 1 laatste keer een poging te wagen. En omdat het totale traject zo stom eindigde met dat niet goed ontdooien en omdat we in de toekomst geen spijt willen hebben dat we het niet een keertje in het buitenland hebben geprobeerd. We hebben ook heel serieus gesproken over eventueel werken met donor materiaal (eitje of volledige embryo) maar daar heel bewust niet voor gekozen. Ik twijfel er niet aan of we net zo veel van een kindje hadden gehouden als dat wel succesvol zou zijn maar voor ons allebei bleek dat niet de route te zijn. We wilden het nog 1 keer met ons eigen materiaal proberen. En na een beetje onderzoek gekozen voor België, Jette in Brussel.  Ik kan niet zeggen dat ik het een war bad vind in België, dat had ik wel eens op een forum gelezen maar ik vond het vooral groot en onpersoonlijk. Eigenlijk veel meer dan het Nederlandse Ziekenhuis. En wat een ellende met file. ALTIJD file bij Antwerpen, vaak bij Breda en 1 keer al bijna twee uur vast gestaan tot we in Utrecht waren vanuit Amsterdam😒. We zijn bijna elke keer de nacht ervoor al in Brussel gaan slapen om geen file stress te hebben en we meestal ook al vroeg de afspraak hadden. Dus we hebben nu een 4de ICSI ondernomen en ik mag vrijdag een bloed test doen. Vreselijk spannend dus weer!!  IK heb allerlei extra onderzoeken ondergaan, en eigenlijk blijft de conclusie dat alles er goed uit ziet, mijn bloedwaarden, vorm baarmoeder, hoge AMH voor mijn leeftijd, sperma. Dus geen nieuwe inzichten. En eigenlijk bijna hetzelfde gedaan als in NL. Alleen een kort protocol waar ik in NL altijd eerst met de pil ben gestart en daarna relatief lang prikken en hormonen gebruiken. Hier begon ik gewoon met Gonal F (300, dat is ook een verschil) op dag 2 van mijn cyclus en had ik op dag 11 al een punctie. Er zijn 13 eicellen geoogst, 7 rijp, 5 bevrucht en op dag 3 nog 4 in de race. Eigenlijk was het plan tot dag 5 door te ontwikkelen maar het lab heeft er voor gekozen toch op dag 3 de verse TP te doen. Het was een A kwaliteit, 8 cellig en geen fragmentatie. De overige 3 lieten ze wel tot dag 5 door ontwikkelen. Ik moet nog te horen krijgen of en hoeveel dat gered hebben (ik verwacht 1 of 0). Ik heb wel veel meer pijn gehad dan in NL, omdat ik tegen over stimulatie aanzat. Maar gelukkig met rust, veel drinken en paracetamol was het beheersbaar..... Dit gaat onze laatste poging zijn. Ik merk dat ik dat ongelofelijk spannend vind. Aan de ene kant wil ik graag weten wat de status is, om het eventueel ook een plek te gaan geven. Aan de andere kant vind ik het zo eng dat ik dan met lege handen sta en ook de hoop een einde heeft. Dus lieve dames... weer spannend!! Liefs    
  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use