Jump to content

Groenehart-MCK leiderdorp ervaring/punctie/narcose


Peggy

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Wij hebben al een heel ziekenhuis traject achter de rug.

 

6x iui mislukt (maasstad)

Onderzoeken gent Belgie

IVF aug 2009 mislukt (maasstad-erasmus)

ICSI okt 2009 mislukt (maasstad-erasmus)

 

dec 2009 Alternatieve genezer bezocht: zwanger.

 

25 augustus 2010 ons wonder geboren

 

 

Alternatieve gebied wederom geprobeerd geen resultaat

 

Januari 2013 weer naar maasstad

maart 2013 iui mislukt

mei 2013 iui mislukt

 

Second opion bij ikazia aangevraagd en adviseren icsi (of een wonder) en verwezen naar het mc kinderwens leiderdorp.

Ik was benieuwd wat jullie ervaringen daar zijn. Ook mbt de punctie. Ik heb na een vreselijk punctie de 2de punctie toen onder narcose gehad.

 

Groetjes Peggy

Link to comment
Share on other sites

Hoi peggy

 

Ik heb een aantal jaar terug deze combi gedaan groene hart en mck. Ik heb hier geen goede ervaringen mee. Voelde me een proef konijn en ze wisten t nooit. Met mck zaten ze zelden op 1 lijn. Wij zijn na veel goede verhalen over gestapt naar Voorburg. Die stond hoog aangeschreven en wij voelde ons daar goed op onze plek. Alle onderzoeken werden gedaan. In gouda trouwens bijna niks. En we mochten daar gaan Starten en raakte direct de eerste keer zwanger. Iedereen was daar zo professioneel en stonden altijd klaar. Heel verschil met Gouda. Helaas is het bij ons vorige week met 24 weken zwangerschap mis gegaan maar ik hoop eind dit jaar weer te mogen starten en dan weer word t Voorburg. T is ook sowieso fijn als alles in 1 ziekenhuis gebeurd. En vind Voorburg trouwens ook een stuk kundiger!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Peggy,

 

Ik zit sinds een half jaar bij het MCK (dus alleen het MCK en niet in samenwerking met een ander ziekenhuis) en ik vind het prima daar. Allemaal aardige en kundige mensen. Ik heb er 2x een punctie ondergaan (zaterdag de 3e...) en dat is me 100% meegevallen na alle horrorverhalen die ik had gelezen. IK moest 2 paracetemol thuis innemen, ze hebben de vaginawand verdooft met prikjes (voelde ik bijna niet) en tijdens de punctie kreeg ik via een infuusje een soort morfine toegediend, wat prima werkte, ik voelde bijna niets! Ik hoorde wel van anderen dat hoe meer ontspannen je bent hoe minder last je hebt, dat heb ik dan maar proberen te doen.

Ze doen alleen niet aan "speciale" behandelingen waarvan niet vaststaat of het werkt, dus geen pipelle, extra onderzoek, nieuwe medicijnen oid. Het is ook fijn dat je snel geholpen kan worden, er zijn geen wachttijden.

 

groetjes

Noes

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben ook ooit bij het MCK gelopen. Ook niet in combi met een ander ziekenhuis. Vanuit de allereerste poging werd mijn zoontje geboren. Daarna nog drie pogingen gedaan voor een tweede kindje, helaas daar nooit meer gelukt.

Ik vond de artsen erg aardig en erg persoonlijk. Helaas zijn ze wel enorm van de vaste protocollen. Even wat verder denken of speciale behandelingen worden niet gedaan. Zo wilde zij een eventuele vierde icsipoging zonder extra onderzoeken of aanpassingen doen. het was immers bewezen dat ik jaren daarvoor er ook zwanger van was geraakt. Ook stonden ze niet open voor mijn idee om van medicatie te veranderen. Menopur ipv puregon.

De puncties vond ik overigens best redelijk te doen. Ze begeleiden je er goed in en je krijgt idd de verdoving zoals boven beschreven. Het is echter niet te vergelijken met de puncties die ik later in DD en Gent heb gehad. Die waren echt volkomen pijnloos.

Ik ben overigens voor een second opinie naar Voorburg geweest (voor eventuele vierde poging) en ik vond Voorburg echt top! Hele kundige artsen en zij staan open voor extra onderzoeken en speciale behandelingen. Ik ben echter overgestapt naar het buitenland vanwege de extra mogelijkheden en de kennis op het gebied van immuunafwijkingen icm ivf/icsi. Maar als ik dat niet had gedaan, was ik op zeker naar Voorburg gegaan voor een vierde of vijfde poging.

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Guest lindaah

Ik ben ook bij het MCK geweest bij icsi nr 1 zwanger geraakt 31 -12-2013 verwachten wij onze kleine meid.

Ben super tevreden over het MCK geen wachttijden lieve vriendelijke artsen.

 

gr linda

Link to comment
Share on other sites

Wat heftig bianca sterkte! Hope dat jullie droom mag uitkomen.

 

Bedankt voor de reacties.

 

Ik had eerst geprobeerd om meteen bij mck leiderdorp een afspraak te maken. Maar vanwege vakanties kon ik daar pas september terrecht en in voorburg kon ik pas eind oktober terrecht. Helaas dus toch wachttijden:(

Vandaar dat ik via een omweg bij gouda een afspraak heb gemaakt omdat zij samenwerken met mck.

 

Slechte ervaringen met het erasmus en alle ziekenhuizen rondom rotterdam werken daar mee samen.

 

Liefs Peggy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use