Jump to content

Cryo terugplaatsingen


bianc

Recommended Posts

Goedenavond allemaal,

 

wij hebben tot nu toe 11 tp gehad, waarvan 1 verse en 10 cryo's.

nu hebben wij 2x een cryo in natuurlijke cyclus gedaan, zonder enige medicatie. Alleen 2 dagen na de tp ben ik dan al ongesteld. Heeft iemand dit ook, en alsnog zwanger geworden??

Link to comment
Share on other sites

Ik ben nooit zwanger geweest van een cryo maar had wel een hele korte lutheale fase... Is fase tussen eisprong en ongesteld worden.

Misschien is het bepalen van je natuurlijke eisprong niet juist geweest?

 

Ik hoop voor je dat je gauw wel zwanger zal zijn... Veel terugplaatsingen hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hai Bianc,

 

Wat een tegenvaller elke keer! Heb je al aan je arts gevraagd of je na de tp pregnyl mag spuiten (dat houdt je bms 'rustig') Of utrogestan.

Zelf ben ik nu heel pril zwanger van tp 11. Voor ons de eerste keer. Wel een aantal heel vroege mk's (dag overtijd, positieve test en toch ongesteld) Een paar keer was ik binnen een week ongesteld.

Nu heb ik 3 keer pregnyl 1500 gespoten na de tp en utrogestan gebruikt.... En dus een knalstreepje op de test! We weten niet waar het nu aan gelegen heeft... maar misschien is het voor jou het proberen waard!! Leg het voor aan je arts!

Heel veel succes en ik hoop dat je snel een positieve test in handen hebt.

Link to comment
Share on other sites

Jeetje zeg wat een teleurstellingen heb je voor je kiezen gehad zeg

 

Ik heb dan geen cryo's gehad maar wel tp in eigen cyclus en ook pregnyl gespoten 1 x zwanger geweest mk en een dochter nu

Misschien moet je het eens voorleggen aan je arts is de moeite waard

 

Strekte meid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use