Jump to content

Wachtbankje januari 2014


Emmiline
 Share

Recommended Posts

 • Replies 60
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi Lisselotje

 

Ook de beste wensen.

 

Ik lees je handtekening, ook al een hele geschiedenis achter de rug! Poeh. Ik kan je alleen heel veel succes wensen!!

 

Ik krijg morgen middag een terugplaatsing van een cryo. Hopen dat het ontdooiproces goed gaat!

En dan begint weer de erg spannende tijd!

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi eslief

 

 

Wachten duurt zo lang... We hebben dagje 4 bijna voorbij gekeken!!!!

Heb al sinds de terugplaatsing een onrustig gevoel in m'n buik. En tussen 16 uur en 8 uur smorgens heb ik nergens last van. Tot ik weer aan het werk ben, dan begint het onrustige gevoel weer. Tja het nadeel is dat ik ook darmpatient ben. En een onrustige buik voor mijn een veel

Voorkomend probleem is. Ik ben gewoon zo bang dat het nu weer fout gaat. Verder sinds vanmiddag rugpijn.

Pijnlijke borsten heb ik al een dag of 2. Tja niks zinnigs van te zeggen...

 

Wachten maar

 

Xx Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

Ik zit ook weer op het wachtbankje en Emm, we lopen gelijk :-)

We hebben een terugplaatsing gehad van een 1ste Cryo (nu nog 5 in vriezer) van onze 1e IVF poging. Maar merk dat ik heel erg gespannen ben.

 

Ik ben niet heel actief op het forum, omdat ik het heel moeilijk vind om te lezen als het weer mis is gegaan of als iemand zwanger is geraakt (en wij nog steeds niet). Natuurlijk gun ik het iedereen en zeker de meiden op dit forum, want we krijgen het al niet voor niks...

 

Ik duim voor jullie dat alles goed mag gaan!

Link to comment
Share on other sites

Welkom Vlindermama

 

 

Ik dacht al dat ik de enige was waar ze in het ziekenhuis op 3 jan een tp van een cryo doen.

 

Hoe gaat het met je? Ik lees je handtekening, je hebt al heel wat op je bord gekregen de afgelopen jaren! Respect daarvoor!!!

 

Ik wens je heel veel succes met de komende wachtdagen.

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ha meiden

Ik vind het leuk om af en toe wat mee te kletsen..

Het duurt nog een heel tijdje voor wij starten met een terugplaatsing van een cryo maar wil wel graag ergens meekletsen ;)

Waarschijnlijk starten wij in april. We moeten nl een half jaar wachten na de keizersnede.

Wel hebben we 3 februari een startgesprek.

 

Ben ik hier welkom?

Link to comment
Share on other sites

N@nny natuurlijk ben je welkom. De meeste van hier schrijven ook in het topic starten in januari februari. Dus daar kan je ook altijd meekletsen..

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Dank je ik zag het topic. Klets gewoon maar in beide mee :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi nanny, natuurlijk ben je welkom!

Hi Emmi, hou je het een beetje vol? Wanneer ga jij testen? Ik probeer tot zondag te wachten... Maar weet niet of me dat gaat lukken. Maar als ik dan negatief test en stop met utrogestan en dan pas ongesteld wordt, komt me dat wel beter uit qua planning voor volgende terugplaatsing. Maar hoop natuurlijk dat ik positief test!

Ja mijn verleden wens ik mijn ergste vijand nog niet toe. En het blijft moeilijk en confronterend.

 

Ik blijf duimen voor ons allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hoi vlindermama en anderen

 

Ik heb geprobeerd het eens wat rustiger aan te doen. Ik ga niet eerder testen. Ik heb op wd 8 een neg test gehad. Dus m'n hoop op positief is zo ver verdwenen. Ik ga nu wachten tot vrijdag of op mijn menstruatie. Wd10 begint nu. Gelukkig begint m'n fulltime baan vandaag ook weer. Hierdoor gaan mijn dagen altijd erg snel!

 

Even een andere vraag. Als je negatief test na een cryo, en ongesteld wordt hoe gaan ze dan verder voor een volgende cryo? Ik heb er nog 2

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hallo Emmi, ja herken het wel dat het werken veel afleiding geeft. Ik werk ook fulltime en het is tamelijk druk en ook privé veel afspraken, dus dat scheelt. Hoewel ik veel voel in mijn buik en dat vind ik spannend. En hoe erg is het, dat ik af en toe mijn borsten vastpak om te voelen of ze pijn doen... hihi.

Ik wil zo lang mogelijk wachten, maar ben bang dat tegen het eind vna de week ik mijn nieuwsgierigheid niet meer kan bedwingen.

 

Over je vraag mbt een volgende terugplaatsing is het bij mij zo, dat ik direct met de progynova (voor kunstmatige cyclus)door kan of kan beginnen als ik mijn menstruatie krijg. Dus ik zou niet te hoeven wachten. Het is alleen dat ik eind deze maand een week op zakenreis naar India ga en ik de controle echo (cyclusdag 14) voor het baarmoederslijmvlies + planning voor terugplaatsing dan pas begin februari kan hebben.

 

Hoi Lisselotje, hoe was je FM?

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Wat goed emmiline wd 11 en nog steeds geen menstruatie!!!

 

Ik heb komende donderdag de punctie van in ieder geval 10 follikels... En nu maar hopen dat er ook eitjes inzitten...

 

Vlindermama hoe is het bij jou?

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ach ik heb het ene moment er veel last van, dat wachten,... Andere moment gaat het super goed dit wachten. Ik ga echt wachten tot ik op dag 14 zit... Als ik niet eerst een menstruatie heb

Ik ga hard voor je duimen! ;)

Link to comment
Share on other sites

Ja we moeten nog blijven volhouden, Emmi...

 

Laatste dagen veel afleiding gehad; crematie gehad vandaag van de vader van een vriend van mij. Eerste keer weer in het crematorium na onze Chloë* en ook hetzelfde liedje van K3 gehoord "Wanneer zie ik jou terug?" Dat hakt er wel in. Nu moe en emotioneel uitgeput. Dus hoop dat het snel weekend is en ook deze 'wacht'-spanning wat weggezakt is en natuurlijk op de positieve manier!

 

Heb veel last van mijn buik, is ook helemaal opgezet. Maar kan door de spanning en werkdruk komen. Dus vanavond lekker bankhangen.

 

Spannend Lisselotje, hoop veel eitjes en mooie bevruchtingen! Ik ga voor je duimen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi vlindermama

 

Ik heb vannacht wakker gelegen, voelde me niet in orde.

Vanmorgen toch maar een test gedaan. Op wd12. Dus kan er vanuit gaan dat wat ik vandaag als uitslag heb dit ook de definitieve uitslag is. Hij is negatief! De vorige twee terugplaatsingen heb ik de eerste keer op wd 11 pos getest en de tweede keer op wd 9. Nu is het dus negatief.

 

Nu hoop ik dat ik weer wat beter kan slapen

 

Succes Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use