Jump to content

Wachtbankje januari 2014


Emmiline

Recommended Posts

 • Replies 60
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi Lisselotje

 

Ook de beste wensen.

 

Ik lees je handtekening, ook al een hele geschiedenis achter de rug! Poeh. Ik kan je alleen heel veel succes wensen!!

 

Ik krijg morgen middag een terugplaatsing van een cryo. Hopen dat het ontdooiproces goed gaat!

En dan begint weer de erg spannende tijd!

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoi eslief

 

 

Wachten duurt zo lang... We hebben dagje 4 bijna voorbij gekeken!!!!

Heb al sinds de terugplaatsing een onrustig gevoel in m'n buik. En tussen 16 uur en 8 uur smorgens heb ik nergens last van. Tot ik weer aan het werk ben, dan begint het onrustige gevoel weer. Tja het nadeel is dat ik ook darmpatient ben. En een onrustige buik voor mijn een veel

Voorkomend probleem is. Ik ben gewoon zo bang dat het nu weer fout gaat. Verder sinds vanmiddag rugpijn.

Pijnlijke borsten heb ik al een dag of 2. Tja niks zinnigs van te zeggen...

 

Wachten maar

 

Xx Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

Ik zit ook weer op het wachtbankje en Emm, we lopen gelijk :-)

We hebben een terugplaatsing gehad van een 1ste Cryo (nu nog 5 in vriezer) van onze 1e IVF poging. Maar merk dat ik heel erg gespannen ben.

 

Ik ben niet heel actief op het forum, omdat ik het heel moeilijk vind om te lezen als het weer mis is gegaan of als iemand zwanger is geraakt (en wij nog steeds niet). Natuurlijk gun ik het iedereen en zeker de meiden op dit forum, want we krijgen het al niet voor niks...

 

Ik duim voor jullie dat alles goed mag gaan!

Link to comment
Share on other sites

Welkom Vlindermama

 

 

Ik dacht al dat ik de enige was waar ze in het ziekenhuis op 3 jan een tp van een cryo doen.

 

Hoe gaat het met je? Ik lees je handtekening, je hebt al heel wat op je bord gekregen de afgelopen jaren! Respect daarvoor!!!

 

Ik wens je heel veel succes met de komende wachtdagen.

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ha meiden

Ik vind het leuk om af en toe wat mee te kletsen..

Het duurt nog een heel tijdje voor wij starten met een terugplaatsing van een cryo maar wil wel graag ergens meekletsen ;)

Waarschijnlijk starten wij in april. We moeten nl een half jaar wachten na de keizersnede.

Wel hebben we 3 februari een startgesprek.

 

Ben ik hier welkom?

Link to comment
Share on other sites

Hoi nanny, natuurlijk ben je welkom!

Hi Emmi, hou je het een beetje vol? Wanneer ga jij testen? Ik probeer tot zondag te wachten... Maar weet niet of me dat gaat lukken. Maar als ik dan negatief test en stop met utrogestan en dan pas ongesteld wordt, komt me dat wel beter uit qua planning voor volgende terugplaatsing. Maar hoop natuurlijk dat ik positief test!

Ja mijn verleden wens ik mijn ergste vijand nog niet toe. En het blijft moeilijk en confronterend.

 

Ik blijf duimen voor ons allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hoi vlindermama en anderen

 

Ik heb geprobeerd het eens wat rustiger aan te doen. Ik ga niet eerder testen. Ik heb op wd 8 een neg test gehad. Dus m'n hoop op positief is zo ver verdwenen. Ik ga nu wachten tot vrijdag of op mijn menstruatie. Wd10 begint nu. Gelukkig begint m'n fulltime baan vandaag ook weer. Hierdoor gaan mijn dagen altijd erg snel!

 

Even een andere vraag. Als je negatief test na een cryo, en ongesteld wordt hoe gaan ze dan verder voor een volgende cryo? Ik heb er nog 2

 

Gr Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hallo Emmi, ja herken het wel dat het werken veel afleiding geeft. Ik werk ook fulltime en het is tamelijk druk en ook privé veel afspraken, dus dat scheelt. Hoewel ik veel voel in mijn buik en dat vind ik spannend. En hoe erg is het, dat ik af en toe mijn borsten vastpak om te voelen of ze pijn doen... hihi.

Ik wil zo lang mogelijk wachten, maar ben bang dat tegen het eind vna de week ik mijn nieuwsgierigheid niet meer kan bedwingen.

 

Over je vraag mbt een volgende terugplaatsing is het bij mij zo, dat ik direct met de progynova (voor kunstmatige cyclus)door kan of kan beginnen als ik mijn menstruatie krijg. Dus ik zou niet te hoeven wachten. Het is alleen dat ik eind deze maand een week op zakenreis naar India ga en ik de controle echo (cyclusdag 14) voor het baarmoederslijmvlies + planning voor terugplaatsing dan pas begin februari kan hebben.

 

Hoi Lisselotje, hoe was je FM?

Link to comment
Share on other sites

Ja we moeten nog blijven volhouden, Emmi...

 

Laatste dagen veel afleiding gehad; crematie gehad vandaag van de vader van een vriend van mij. Eerste keer weer in het crematorium na onze Chloë* en ook hetzelfde liedje van K3 gehoord "Wanneer zie ik jou terug?" Dat hakt er wel in. Nu moe en emotioneel uitgeput. Dus hoop dat het snel weekend is en ook deze 'wacht'-spanning wat weggezakt is en natuurlijk op de positieve manier!

 

Heb veel last van mijn buik, is ook helemaal opgezet. Maar kan door de spanning en werkdruk komen. Dus vanavond lekker bankhangen.

 

Spannend Lisselotje, hoop veel eitjes en mooie bevruchtingen! Ik ga voor je duimen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi vlindermama

 

Ik heb vannacht wakker gelegen, voelde me niet in orde.

Vanmorgen toch maar een test gedaan. Op wd12. Dus kan er vanuit gaan dat wat ik vandaag als uitslag heb dit ook de definitieve uitslag is. Hij is negatief! De vorige twee terugplaatsingen heb ik de eerste keer op wd 11 pos getest en de tweede keer op wd 9. Nu is het dus negatief.

 

Nu hoop ik dat ik weer wat beter kan slapen

 

Succes Emm

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use