Jump to content

12 cellig op dag 3


bianca1

Recommended Posts

Hoi Meiden,

 

Ik heb gisteren een emmie terug geplaatst gekregen. Op dag 3 terug geplaatst en deze was toen 12 cellen.

Nu las ik pas van iemand dat de mooiste embryo's 8 cellen op dag 3 moesten hebben. Als het meer cellen waren dan waren de embryootjes niet heel goed.

De vorige keer had ik een tp van een 8 cellige en daar was ik zwanger van geworden. Helaas is dat fout afgelopen.

Nu dus de 12 cellige en nu vroeg ik me af ofdat dit echt zoveel slechter is. In het lab in Voorburg noemde ze het een top embryo klasse 1 zonder fragmentatie.

Word nu toch best onzeker! Ach wie niet als ze weer bezig zijn ;-)

 

Graag zou ik jullie mening willen weten en ook of er iemand is die een 12 cellige terug geplaatst kreeg op dag 3 die daar zwanger van is geworden.

 

Liefs Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bianca,

 

Dat was ik dus: ik had een 12-cellige cryo: werd als 12-cellige op dag 3 ingevroren, na het ontdooien was hij nog 9-cellig en de dag erna bij de terugplaatsing ontelbaar cellig.

Ik ben er dus zwanger van geworden, helaas een mk op 7,5 wk. Ik denk niet dat het specifiek zou komen doordat het een 12-cellige was op dag 3.

Bij het ziekenhuis waar ik liep zeiden ze dat het een prima blasto was, alleen laatst was ik bij dr S in DD en die zei dat 12-celligen niet altijd goed KUNNEN zijn, omdat ze te snel gedeeld zouden kunnen zijn.

Maar ik hoor vaak genoeg dat meiden er wel zwanger van worden en blijven en hij vond trouwens alleen 8-celligen goed, dus minder dan dat was ook afwijkend.... en hoeveel meiden zijn daar wel niet zwanger van geworden!!

Met andere woorden: je weet dus nooit zeker waar het aan ligt, er zijn zoveel factoren die meespelen, niemand weet het precies, dus ik zeg: prima Emmy!!

 

Sterkte met wachten en laat je niet gek maken!

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Bianca, gefeliciteerd met de tp van new topper.

Wij liepen aan het ziekenhuis in Gent, en we hebben daar 3 behandelingen gehad. Wij hebben een gesprek gehad met de arts over de kwaliteit van de embryo s en daar was hij niet zo over te spreken ze hadden veel fragmentie en omdat wij altijd veel bevruchtingen hadden bleven er toch maar 1 of 2 goeie over.

Maar uit eindelijk toch zwager geworden van een cryo die wel goed was, maar geen topper.

Daarom wil ik je zeggen laat je niet gek maken en ga niet speuren op internet (ik weet hoe moeilijk het is) en wacht het gewoon af. Je kan je zelf net zo gek maken als je wil.

Ik wil je heel veel succes wensen met de killing wachtdagen. Succes meid.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use