Jump to content

Moed zakt weg...


Sharon14

Recommended Posts

Beste Allemaal,

 

ik wil eigenlijk alleen maar ff mijn gevoel kwijt. Aangezien niemand in mijn directe omgegeving ook maar enig idee heeft hoe dit allemaal moet voelen.

 

Op 16 april punctie gehad voor ISCI 4. 12 eitjes, uiteindelijk maar 2 van overgebleven... Deze zijn wel beide op 20/04 terig geplaats. Maar ja, eigenwijs en nieuwsgierig dat ik ben, heb ik vanmorgen een test gedaan ( ik weet het, te vroeg, icon_sad.gif ) maar na 3 mislukte ( miskramen ) pogingen ), heb ik het geduld gewoonweg niet meer... Denk dat mensen dat wel herkennen.

 

Maar goed, de test was zo negatief als maar kon. En mijn ervaring is, eenmaal negatief dan blijft negatief. Dus ik ben bang dat we maar moeten accepteren dat ook deze poging mislukt is ( wonderen zijn voor andere mensen weggelegd, denk ik, icon_smile.gif ).

 

Bedankt voor het ventileren! Lucht eningszins op..

Link to comment
Share on other sites

Hee lieve sharon.. wat een heftige tijd heb je gehad.. nu negatief getest is ook wel erg vroeg op wd 7 vaak testen mensen toch pas positief of wd8 of 10.. meid alles kan nog ik ga heel hard duimen voor je! Zet hem op de wachtweken zijn killing knuffel

 

Verstuurd vanaf mijn SM-C105 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Och jee Sharon ik snap zo goed je gevoel maar je bent nog wel erg vroeg ik had pas op dag 9 een streepje en die kwam pas na 10 minuten en was echt heeeeel licht bijna niet te zien dus geef deze poging nog niet op het kan echt nog

Succes ik hoop dat hij nog positief wordt deze week

 

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI G510-0100 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Heb je getest met kruidvat 2 voor 5 euro of een andere? De kruidvat zou al wel een streepje moeten geven. Maar wel pas na indrogen dus wel bewaren. Als je andere test hebt, dan morgen en overmorgen gewoon weer testen.

Ik heb ook 7 keer omo wit getest. Ik dacht dat het streepje er gewoon niet op kon komen...

Link to comment
Share on other sites

Ja bij mij ook. .. Keren dat ik zwanger was op wd 6 en wd 7 eerste ZEER lichte tuurstreepje. Wel na dag 4 embryo. dus 7 en 8 voor jou. Dus het is net op het randje. Als je overmorgen nog geen streepje hebt, dan pas verdrietig zijn.

Maar snap je gevoel, was bij mij precies hetzelfde...

Link to comment
Share on other sites

Sharon, wat naar. De teleurstellingen worden steeds lastiger te verwerken hè? Maar misschien dat er van de week toch nog een streepje gaat ontstaan. Houd moed!

 

Ben je eerder wel zwanger geweest aangezien je het over miskramen hebt? En zijn de embryo's wel steeds van goede kwaliteit?

Ik weet niet waar je onder behandeling bent maar misschien dat je je immuunsysteem eens kunt laten testen? Dit kan o.a in Duitsland. Zie ook het topic onder medicatie: alan beer. Wellicht stoot je lichaam lichaamsvreemde cellen (zoals de DNA cellen van je vriend/ man zijn zaad) wel af? Ook heb ik van veel andere meiden hier gelezen dat een pipelle goed kan helpen bij een innesteling (even in de zoekfunctie intypen).

Heel veel succes en sterkte in dit zware traject.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

We hebben nu 3 x een miskraam rond de 6 weken gehad. En 3 mislukt ( zonder een positieve test). De teleurstellingen worden inderdaad alsmaar zwaarder en zwaarder. We hebben nog 1 poging over maar om heel eerlijk te zijn, weet ik eigenlijk niet of ik dat nog wel zie zitten. we zijn inmiddels 5 jaar bezig ( waarvan de eerste 2 jaar niet zo intensief ). Ik zal eens kijken wat een immuumsysteem onderzoek is. We staan nu onder behandling in Leiderdorp ( na overgestapt te zijn, de IUI's hebben we in Amersfoort gehad ).

 

Ik wil zo graag hopen maar ben zo bang dat ik weer hoop voor niets....

Link to comment
Share on other sites

Jeetje ja kan me voorstellen dat je het even niet meer ziet zitten. Heb je geen onderzoeken gehad na die drie miskramen? Daar zou ik anders sowieso naar vragen. Vaak doen ze deze onderzoeken in een academisch ziekenhuis. Er hoeft niks uit te komen maar drie miskramen is wel veel. Ook als je niet in het traject zit krijg je vaak een onderzoek na drie miskramen.

En misschien is een pauze sowieso voor nu wel even fijn. Kunnen jullie alles op een rijtje zetten. En beslissen of je wel of niet door wilt gaan.

 

Voor nu veel sterkte.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Inmiddels sinds gisteravond licht bruine afscheiding, wel weinig, maar dat komt waarschijnlijk ook nog door de Utrogestan. Menstruatie zal wel doorkomen zodra ik daarmee stop.

We hebben net een jaar pauze gehad.

En waren klaar voor poging 4. Nu hebben we er nog 1. Maar voorlopig maar weer even wachten..En misschien naar Belgie of Duitsland.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use