Jump to content
Sign in to follow this  
Laatbloeier

Hormonen? Aaaaaaaaah! :eekk:

Recommended Posts

Hoi dames.Dit forum is nieuw voor mij. Ik ben mij aan het inlezen over icsi, want dat is de enige manier hoe mijn man en ik nog een kindje zouden kunnen krijgen. (door chemotherapie) Nu zijn we we daar over na aan het denken en informatie aan het vergaren. Wat ik zelf eng vind zijn de hormonen. Nou ben ik zo benieuwd hoe jullie het hebben ervaren. Psychisch maar eigenlijk ook lichamelijk. Ik heb namelijk ook reumatische aandoening.Hoop van jullie te horen!Liefs laatbloeier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom op het forum laatbloeier. Wat betreft de hormonen is het erg verschillend hoe mensen daar op reageren. Zelf heb ik nooit zo heel veel last van de hormonen. Wat ik soms merk zijn opvliegers en wat hoofdpijn. Daarnaast tegen het eind van de stimulatie wat buikpijn door de meerdere follikels die er rijpen.

Psychisch vind ik het traject zwaarder dan lichamelijk. Vooral het wachten constant is zwaar. Steeds die onzekerheid en de vraag of het wel of niet is gelukt.

 

Heel veel succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laatbloeier,ik sluit me volledig bij Kim aan!

persoonlijk ook weinig last van de bijwerkingen, soms een kort lontje maar heb dat in mijn zwangerschappen ook ( gehad) ;-)

nu weet ik niet wat de wisselwerking zal zijn met Reuma, heeft de arts daar iets over kunnen vertellen?

 

psychisch vind ik het ook zwaarder maar het is het driedubbel waard, alvast heel veel succes en je bent op een geweldig forum terecht gekomen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties Kim en Meiske1980! Duurt altijd even voor ik reageer hoor. Alleen 's avonds tijd voor het forum. �� Fijn om te lezen dat het lichamelijke bij jullie meevalt. Tuurlijk is iedereen verschillend, maar toch fijn. Vind het allemaal best spannend. Vooral de punctie brrr. �� Maar goed het helpt mij om alvast alles erover te lezen. Ik ben al begonnen daarmee in verschillende discussies. Komt idd over als een fijn forum Meiske. Elkaar steunen en er doorheen helpen heb ik al wel gezien. �� Je vraag over de arts qua reumatisch is lastig te voorspellen. Kan mij er zelfs beter bij voelen. Door hormoon soepelere gewrichten? Andersom kan ook, dus ja dat is dan maar afwachten. Laatste maanden zullen voor mij afzien zijn qua gewicht meedragen denk ik. Maar oke das wel heel ver vooruit gedacht al... Dat korte lontje hè hihi...net voor mijn menstruatrie heb ik dat ook wel vaak. Dat beloofd wat dan! �� Gefeliciteerd trouwens met je 18 weken! Liefs Laatbloeier!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Ja, dat rekenen doen we hier allemaal wel, zijn we experts in geworden intussen.. 😉 Het gaat idd supersnel allemaal, kan het soms amper bijhouden, maar het is ook wel heel bijzonder en leuk. Ja, over 3 weekjes vlieg ik al gewoon die kant op. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat. In de wacht duurt de tijd idd lang, vooral die wachtweken zijn vreselijk. Maar nu als ik dan terug kijk is het allemaal toch weer snel gegaan. Helemaal mee eens ja, zijn een leuk stel geworden zo, delen lief en leed, ben blij met jullie allemaal! Het is heel fijn om zo'n proces niet volledig alleen te hoeven doen, maar dit te kunnen delen met meiden die precies weten wat het is en hoe het voelt. Ik heb toch wel een wolkje gereserveerd hoor, naast jouw wolkje @Marsukar eentje die groot genoeg is om ook @Onzefamilie en @Nora90 te kunnen vervoeren... 💞💞💞💞  
  • Snap dat je al aan het rekenen bent hoor @Kitje.😃 En qua eitjes.. tja... als je het geld hebt en je krijgt nu deze kans... maar goed.. je kunt idd een hoop andere dingen doen voor het geld..Volg je gevoel!  Wat komt het dichtbij nu. De 19e gewoon vliegen! Dat is echt al snel! Zo spannend!!!  @Onzefamilie Ook april is het zo. Tijd gaat zo snel (al voelt het niet zo als je wacht natuurlijk). Wel fijn dat je er naar toe kunt leven. Proef weer hoop bij iedereen en dat is wel heel fijn!  We zijn ook wel een leuk stel allemaal zo samen. Steunen elkaar in goede en slechte tijden. Heel mooi en heel fijn 😊. Hoop dat jullie allemaal straks lekker op de wolk komen. Dat verdienen jullie echt zo!!
  • Ja, haha, dat blijft leuk he? Dat rekenen....  De laatste kans voor dit jaar is het dan, jij tjoept alweer naar 2021... Dus  dan loop je een week of 4 achter op mij dan, als alles hier lukt tenminste. Dan ben ik of heel blij of in zak en as als jij je tp hebt. 10 Dagen ongi ja? Pff, heftig zeg. Hier 4/5 dagen, ligt er beetje aan hoe laat het doorbreekt. Nu was het gister in de avond, dus dan is het 5 dagen, komt het in de ochtend dan 4. Dag 2 hier. Hahaha, ja, zal het ze doorgeven, die vallen van de stoel dan. Kon er wel om lachen, grapjes houden het luchtig. 😃 Vind het fijn om te horen dat jullie er weer voor gaan en dat het beter met je gaat. Hopelijk sluit Nora dan ook vlug aan.  
  • Hahah Ja dat voorrekenen  wanneer uitgerekend ben je dan. Ik ben nu ongi dag 4, ben meestal 10 dagen ongi.    Moet dan weer wachten tot eerste dag volgende  ongi. Zodat ik dan die ronde mee mag. Dus tp in april geschat door mijzelf rond 14 april  en dan test rond 30 april. Wat spannend  allemaal lijkt wel of jij nora marsukar en ik zei de gek een stelletje zijn.   Dus zeg maar tegen je collegas dat je een relatie hebt met 4 vrouwen waarvan 1 zwanger 1 met kids 2 die zwanger gaan worden     Hahaha even grapje we gaan er voor
  • Oh, trouwens, dat wat jij zegt Onzefamilie dat zei de arts in NL ook, ik zou de eerste keer eentje doen en mocht het niet lukken kun je altijd nog 2 doen de keer daarna zei ze, maar dat hoef ik nu nog niet te beslissen gelukkig, heb nog eventjes tijd daarvoor. Net ff gekeken welke datum ik dan uitkom als het lukt... 6-12-2020...  Zwangerschapstest moet ik dan doen op 2 april, met een bloedtest.
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use