Jump to content

Slapeloosheid...tips?


Twinklestar

Recommended Posts

Ik hoop dat er meiden zijn die nog tips hebben.

Sinds de zwangerschap slaap ik al een stuk slechter dan normaal. Doordat ik er vaak uit moet om te plassen. En daarna kan ik dan niet meer in slaap komen. Maar sinds een aantal dagen is het echt drama. Ik slaap denk ik gemiddeld maar 2 a 3 uurtjes op een nacht. Als ik wakker word voel ik me onrustig en lig aan van alles te denken. Vannacht wel even eruit geweest en warme melk met honing gedronken maar daarna kon ik nog steeds niet in slaap komen terwijl ik dus echt bekaf ben.

Ik ben morgen 25. Weken en moet dus nog wel even. Voel me nu echt vreselijk moe. Ik neem af en toe van die nachtparels van Bach bloesem. Hier word ik dan wat rustiger van maar echt heel erg helpen doet het niet. Daarnaast zijn ze ook nog eens hardstikke duur. Ik vroeg me af wat ik verder nog zou mogen innemen. Alle tips zijn welkom!

Link to comment
Share on other sites

Twinkelestar, wat onwijs waardeloos is dat zeg.

Ik kan je hier helaas ook niet mee helpen. Wellicht de huisarts gyn of vk?

Ik had ook wel rond die periode dat ik er 8x per nacht uit moest om te plassen gek werd ik er van! Ben toen na s avonds 8 uur niet meer gaan drinken en hoef er nu gemiddeld maar 2x per nacht uit. Heb wel dorst maar liever dat als zo vaak.eruit moeten en wakker liggen.

 

Sterkte ermee meid!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het vandaag gevraagd maar het enige antwoord dat ik kreeg was... Het hoort er een beetje bij. Vannacht wel beter geslapen trouwens. Werd rond 5:15 wakker en kon daarna niet meer slapen. Maar verder wel een redelijke nacht gehad.

Bianca, ja dat plassen is vervelend hè? Ik probeer ook niet te veel te drinken na het avondeten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use