Jump to content

Onzekerheid


Elke07

Recommended Posts

Hoi iedereen, ik kwam daarnet terecht op het forum met post van 2011 waarin Mees, Zara en Yolanda zwanger waren na info doorgeven over wat helpt voor innesteling. Blij blij was ik voor hen, maar bij mij kwamen de traantjes. 3de punctie, 4de terugplaatsing, vandaag, 4de dag na terugplaatsing alweer pregnyl moeten spuiten want nog niets te merken in bloed. Ben moedeloos, is geen goede opener voor discussie zeker?

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Toevallig kom ik vandaag weer eens op het forum en lees ik je bericht. Ik las en schreef in die periode ook mee. Ik heb uiteindelijk drie kinderen gekregen: een toen ik net 45 was en een tweeling toen ik 47 was. Alle kinderen zijn geboren na eiceldonatie in Spanje.

Toen ik 43 werd, was ik uitbehandeld in Nederland ondanks het feit dat ik tussen de 9 en 19 eicellen per behandeling had. Wij hebben toen besloten dat we een reële kans wilden en zijn toen overgestapt op eiceldonatie. Dat betekende dat onze slagingskans van 5 procent per behandeling, opeens ruim 50 procent werd.

 

Ik vond het erg moeilijk om te accepteren dat het UMC in Utrecht ons niet meer wilde behandelen maar ben uiteindelijk erg blij dat we uiteindelijk de overstap naar ecd hebben gemaakt.

 

ik wens je hetzelfde geluk toe dat wij uiteindelijk hebben gehad!

 

Djanne

Link to comment
Share on other sites

Hi elke,

 

ik had ook problemen met innesteling. Bij vierde icsi was ik pas zwanger van onze zoon, doordat zij mij speciale medicatie hiervoor gaven in Duitsland. (Ik woonde daar). Na terugkomst in Nederland besloten gelijk naar uz Gent te gaan omdat ze daar ook (andere) medicatie geven bij innesteling. Bij eerste icsi zwanger van onze dochter, die nu zes weken is.

 

ik weet niet zeker of innesteling bij jou ook een probleem is, maar kan je Zoiezo het uz Gent aanbevelen. Ze doen daar meer onderzoek naar de oorzaak en hebben hogere slagingspercentages dan in Nederland..

 

heel veel succes!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ik kom na heel lang niet geweest te zijn weer even kijken op het forum.

Ik ben middels ECD in Spanje op mijn 45 ste bevallen van mijn zoon. Je ziet dus dat boven de 40 niet betekent dat je geen kind kunt krijgen. Of meer zoals Dyanne( leuk jouw ook hier weer te treffen!)

 

Veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sas,

 

Wat lijkt 2011 al weer lang geleden. Ik hoop dat het goed gaat met Sam. Ik weet nog zo goed hoe spannend het voor jullie geweest is. Wij hebben na de eerste nog drie pogingen gedaan en hebben vorig jaar een tweeling gekregen van dezelfde donor. Eerst was ze niet meer beschikbaar maar na de eerste mislukte poging werden we gebeld met de mededeling dat ze nogmaals wilde donoren. Ook nu was de tweede poging met haar eicellen raak. Af en toe lees ik nog wel eens mee op dit forum.

 

Groet,

 

Djanne

Link to comment
Share on other sites

Hoi Djanne,

 

Sam gaat super goed. Is een heerlijk ventje van bijna 3. Hij heeft gelukkig helemaal niets overgehouden aan zijn vreselijke eerste maanden.

Leuk dat jullie nog een twin hebben gekregen. Wij durfde een 2de keer ecd niet aan. En zijn heel blij met onze mooie man.

 

Geniet maar lekker van de kids, het gaat toch al zo snel allemaal.

 

Groet

Saskia

 

Hoi Sas,

 

Wat lijkt 2011 al weer lang geleden. Ik hoop dat het goed gaat met Sam. Ik weet nog zo goed hoe spannend het voor jullie geweest is. Wij hebben na de eerste nog drie pogingen gedaan en hebben vorig jaar een tweeling gekregen van dezelfde donor. Eerst was ze niet meer beschikbaar maar na de eerste mislukte poging werden we gebeld met de mededeling dat ze nogmaals wilde donoren. Ook nu was de tweede poging met haar eicellen raak. Af en toe lees ik nog wel eens mee op dit forum.

 

Groet,

 

Djanne

Link to comment
Share on other sites

Wat ontzettend fijn dat het zo goed met Sam gaat en dat hij niets overgehouden heeft aan dat moeilijke begin. Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet aan een nieuwe poging moest denken. Onze dochter is nu al weer drie. Toen ze een jaar was hebben we weer een poging gedaan. Ik had de mazzel dat beide zwangerschappen en bevallingen vrijwel probleemloos verliepen.

 

Je zult vast net zo vaak als ik bedenken wat een ongelooflijk geluk we hebben gehad! Toch merk ik ook dat die periode wel een stempel op mijn leven heeft gedrukt; de wanhoop en het verdriet van die jaren vergeet je nooit.

 

Geniet van je mannetje!

 

Djanne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use