Jump to content

Wachtweken na cryo tp .. Wie ook?


Cooper

Recommended Posts

Hoi dames! Ik ben nieuw hier op t forum en heb afgelopen zaterdag een cryo tp gehad van een blasto. Heb direct te horen gekregen dat ze alle cryo's op hebben moeten maken voor deze ene tp. Voel me nu onderuitgehaald en kan niet wachten tot de uitslag... Wordt nu al gek en zou het liefst al gaan testen. Zijn er nog meer dames die momenteel in de ww zitten?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Cooper,

 

Ik heb woensdag 7sept mijn 1e cryo tp gehad. Wij hadden er 4 ingevroren en ze hebben er gelukkig maar 1 hoeven ontdooien en deze is nu teruggeplaatst. Zit nu dus pas op wachtdag 2, tot nu toe valt het wachten nog mee, het is meer dat ik zo druk ben op het werk... Ik moet door omstandigheden volgende week 6 dagen werken, waardoor ik soms bang ben dat het daardoor straks mis gaat. Maargoed, ik ga elke avond maar extra vroeg naar bed. Het voordeel van zo veel werken gaat hopelijk zijn, dat de wachtdagen snel voorbij gaan ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi piene, mag officieel zaterdag testen. Normaal test ik op wd 6 positief gisteren op wd9 negatief getest dus voor ons is het helaas over ben ik bang. Mag van t ziekenhuis nu as donderdag bloed laten prikken.

 

Tatum... Hoe is het met jou? Houdt je het een beetje vol? Alleen maar fijn toch dat je veel afleiding hebt?

Link to comment
Share on other sites

hoi Cooper,

 

Jij test dus soms al op wd 6? Is dat niet erg vroeg?

En nu negatief op wd9? Ik hoop voor je dat het te vroeg is en het hcg nog gaat stijgen. Is dit jullie eerste poging? eerste ronde met cryo's? Of zijn jullie al langer bezig?

 

Ik ga pas echt op wd 13 wachten. Dan mag ik volgens het ziekenhuis testen. De vorige keer hadden we al op wd 10 getest, gaf hij zwanger aan. Maar ging ik 5 dagen later alsnog bloeden. Dus nu durf ik niet meer vroeg te testen.

 

Ik word wel weer steeds zenuwachtiger, hoe dichter we bij de testdag komen.

Link to comment
Share on other sites

ik had op wd 8 positief getest:)

ikhoop voor je dat het een late inesteling is !!

 

tatum. hard werken maakt niks uit ik had deze keer niks bijzonders gedaaan en moest ook hard werken en toch zwanger! :)

 

 

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

hoi Cooper,Jij test dus soms al op wd 6? Is dat niet erg vroeg?En nu negatief op wd9? Ik hoop voor je dat het te vroeg is en het hcg nog gaat stijgen. Is dit jullie eerste poging? eerste ronde met cryo's? Of zijn jullie al langer bezig?Ik ga pas echt op wd 13 wachten. Dan mag ik volgens het ziekenhuis testen. De vorige keer hadden we al op wd 10 getest, gaf hij zwanger aan. Maar ging ik 5 dagen later alsnog bloeden. Dus nu durf ik niet meer vroeg te testen.Ik word wel weer steeds zenuwachtiger, hoe dichter we bij de testdag komen.
Bij onze dochter heb ik op wd 6 positief getest en zei is nu bijna 4 jaar. Ondertussen hebben wij al heel wat cryo tp gehad waarvan 2 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en ook bij die zwangerschappen op wd 6 positief getest. Ik weet dat t vroeg is maar bij mij is het alle keren dat ik zwanger was op wd 6 positief geworden. Afgelopen woensdag had ik een licht 2e streepje en durf nu niet meer te testen. Dit is onze laatste poging en als het niet lukt stoppen wij ermee. Hebben ondertussen erg veel meegemaakt, ik ben allebei mn eileiders kwijt en nu is het tijd om er een streep onder te zetten. Zondag mag ik officieel testen en ik ga nu ook wachten tot zondag! Heb jij al getest? Succes met wachten! En ik hoop op een positief resultaat voor ons allen! 😘
Link to comment
Share on other sites

Jeetje Cooper, wat heb je al veel meegemaakt zeg en wat heftig dat dit de laatste poging is... dat zal het wachten extra moeilijk maken! Ga extra voor je duimen!

 

Het is bij ons pas de eerste cryo van de eerste icsi poging. Hiervoor geen iui of ivf gedaan. Ik heb net weer getest, wilde wachten tot mn officiele testdag, maar nu ik de schimmelinfectie erbij heb, is er al helemaal geen moment meer dat ik er niet aan kan denken.... Ik zit nu op wd 10 en de test is nog steeds negatief. Begin nu toch ook de moed wel te verliezen....

Link to comment
Share on other sites

Oke, dus er is nog steeds een kans dat het goed is? wat fijn

 

Hier vanochtend op mn testdag een negatieve test gehad, bij ons is deze poging dus echt afgelopen. En moeten nu bedenken of we gelijk weer verder gaan met de volgende cryo ofdat we een maandje wachten...

Link to comment
Share on other sites

Oke, dus er is nog steeds een kans dat het goed is? wat fijnHier vanochtend op mn testdag een negatieve test gehad, bij ons is deze poging dus echt afgelopen. En moeten nu bedenken of we gelijk weer verder gaan met de volgende cryo ofdat we een maandje wachten...
Goed zitten doet het niet. Ik ben dus ook verschrikkelijk aan het balen! Wil het afsluiten. Nieuw hoofdstuk in ... Niet weer steeds stiekem hopen op iets dat niet is. Wat balen voor je tatum! Hoe denk je er zelf over? 😘
Link to comment
Share on other sites

Goed zitten doet het niet. Ik ben dus ook verschrikkelijk aan het balen! Wil het afsluiten. Nieuw hoofdstuk in ... Niet weer steeds stiekem hopen op iets dat niet is. Wat balen voor je tatum! Hoe denk je er zelf over? 😘
Ik was dinsdag op de testdag ontzettend verdrietig. Inmiddels gaat het wel weer. Maar wij hebben dan ook nog 3 cryo’s ingevroren, dus we gaan gewoon meteen weer verder.Nu is het alleen even afwachten tot ik ongesteld word... Want dat laat wel op zich wachten... heel irritant.Hoe gaat het nu met jou?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use