Jump to content
Milou35

Zijn er meer mensen momenteel in afwachting tot tese-icsi?

Recommended Posts

Momenteel zijn wij aan het wachten tot het eind november is..

Dan wordt mijn man geopereerd doormiddel van Tese.

Als er zaadcellen gevonden worden mogen we door voor icsi.

(3x semenanalyse  0, 00 zaadcellen) onverklaarbaar.

Verder is alles goed qua gezondheid.

Ik vroeg me af of er meer mensen zijn die ook deze pad bewandelen?

Wij lopen in het AMC Amsterdam.

( In onze vriendenkring/familie is er niemand die hier mee te maken heeft,of er mee te maken heeft gehad)

Edited by Milou35
Iets toevoegen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • @Kitje Hoe gaat het met jou? 
  • Nou inderdaad hoor @Nora90 goed dat je het van je af schrijft. Het is allemaal niet niks. Kan soms ook goed zijn om het even te delen. Zoals kitje zegt, we zitten allemaal tussen hoop en vrees. Forums zoals deze zijn juist om te delen. Goede en helaas ook slechte berichten.  Vind het ook heel mooi wat je schrijft. Ik hoop ook zo dat je een volgende keer het helemaal af mag maken. Ga absoluut weer voor je duimen!!  
  • Ik snap helemaal hoe je je nu voelt hoor! Heb ze  zelf nu voor de  4e x achter  de  rug  die wachtweken, maar na een positieve test zijn de  spanningen nog lang niet weg! Dan worden de  wachtweken alleen maar verlengd,  en die zijn ook erg zwaar vind k zelf, vind nu vooral ook heel spannend omdat het de vorige keer  dus  zo snel alweer fout ging, ook de  vorige keer was  het langer wachten verschrikkelijk! 
  • Ja inderdaad. Je hebt helemaal gelijk. Heb nu weekend en dan teveel tijd om me er druk over te maken 😉 Tijdens werktijd gaat de tijd een stuk sneller. Dank voor je oppepper iig!!
  • Lekker lullen hoor @Nora90 dat kan ook helend werken en we zitten hier allemaal in zon zelfde achtbaan als jij, tussen hoop en vrees. Fijn dat je man erbij was en dat jullie goed steun aan elkaar hebben. Wat een klap moet het zijn geweest, zijn het er 1 of 2 en dan blijkt er helemaal geen vruchtje meer te zijn. Dat zou ik me dan idd ook afvragen, wanneer ben ik beepje dan verloren... En wat ik nog veel gekker vind, hoe kan je hcg dan gewoon zijn blijven stijgen terwijl beepje mss weken geleden al vertrokken is? Vooral dat is vreemd. Zo zie je maar hoe je lichaam je voor de gek kan houden zeg. Fijn dat je toch de hoop niet op geeft, hoop doet leven zei mijn moeder altijd, maar dat is toch wel echt zo. Wat ik heel mooi vond om te lezen in je vorige post was dat je zo ontzettend genoten hebt van het korte gevoel dat je zwanger was, ook al is het niet gelopen zoals het was, dat gelukkige gevoel voor een paar weken neemt niemand je ooit nog af. Hopelijk mag je het binnenkort nog eens meemaken, maar dan voor 8 maanden lang!
 • Topics

 • Similar Content

  • By kora
   heeft iemand hier ervaring mee via t umcg ?
  • By Irene30
   Hallo lotgenoten,
   Even een korte intro. Mijn vriend en ik zijn al 9 jaar samen. Door een medische fout is het lastig voor mijn vriend om kinderen te krijgen. Jaren geleden ben ik gestopt met de pil met de hoop dat het toch een keer zou gebeuren. Helaas is dit nooit gebeurd.
   Toen wij eenmaal terecht konden bij de fertiliteitsarts volgde er nog 1 jaar aan testen om van alles uit te sluiten, terwijl het voor ons wel duidelijk was. Uiteindelijk mochten we dan beginnen met ICSI. Poging 1: 1 embryo matige kwaliteit. Na 2 weken werd ik ongesteld. Poging 2: 3 embryo’s 1 matige kwaliteit die werd teruggeplaatst maar bleef biet plakken helaas. De andere 2 liggen nu in de vriezer en zijn van slechte kwaliteit. Ik heb hier geen hoop meer in maar laat ze natuurlijk wel terugplaatsen. Ik grijp alles aan!
   Onze volgende stap is het buitenland. Momenteel zijn wij in gesprek met Istanbul. Hier zijn ze verder met technieken en hebben goed contact met Nederland. Hier in Nederland voel ik mij een nummertje en worden standaard protocollen nageleefd. Mijn partner en ik zitten beiden in zorg en hebben meer vertrouwen in het buitenland. Ik zou graag hier met anderen verhalen uitwisselen over zowel cryo’s en buitenland ervaringen. Ondanks dat ik een fijn netwerk heb met lieve betrokken familie en vrienden kan het proces soms zo eenzaam zijn. 
    
   Ireen
  • By Nora90
   Hoi iedereen,
   Elke keer als ik iets opzocht over ICSI en het wachten na een tp kwam ik uit op deze website.
   Dus heb ik mezelf vandaag aangemeld.
   6 dagen geleden was bij mij de tp van 2 eerste kwaliteit blastocystes (dag 5 na bevruchting).
   Gister avond laat kreeg ik tijdens een toiletbezoekje heeeeeellll licht roze afscheiding bij het afvegen. Toen begon ik al lichtelijk in paniek te raken, maar vandaag is het echt bruin en niet alleen bij een toiletbezoek. Het is nog steeds wel minimaal, maar het lijkt bij mij erop alsof er een menstruatie zit aan te komen. 
   Heeft iemand dit ook gehad maar dat het alsnog in een zwangerschap resulteerde? Ik mag 3 jan testen, naar ik vrees voor het ergste....
  • By Nora91
   Goedemorgen allemaal,
   Ik ben hier nieuw! Ik ben al een tijdje lid van Babybytes, maar daar vind ik niet echt informatie over mijn situatie op dit moment.
   Ik was wat aan het rondsurfen en toen kwam ik op deze site terecht. Her en der wat gelezen, maar allemaal oude berichten (2010).
   Wij zijn 3.5 jaar bezig met onze kinderwens. Tot onze eerste ivf behandeling was iedereen ervan overtuigd dat alles prima werkte zowel bij mij als bij vriendlief.
   Twee weken terug onze eerste ivf behandeling gehad na 6 niet gelukte iui's. 11 eicellen en 60 miljoen zaadcellen. Ik was nog bang dat ze zouden zeggen geen eicellen dus super blij. Met zo een aantal verwacht je toch wel bevruchting maar twee dagen later kregen we een telefoontje dat er géén één bevruchting was ontstaan! 
   Nu hadden we afgelopen donderdag een gesprek en vertelde ze ons dat er geen rijpe eicellen tussen zitten. 
   Deze donderdag hebben we nog een vervolg gesprek zodat we alles even konden laten bezinken.
   Hun plan is nu dat ik naast de decapeptyl, gonal-f 150 en pregnyl 5000, menopur ga gebruiken. En dat er een dubbele dosis pregnyl gegeven wordt. Want het kan zijn dat ik te weinig reageer op de medicatie. En menopur en dubbel pregnyl helpt bij de rijping. Ze zullen dan wel icsi gaan doen om geen risico te nemen dat de zaadcellen eventueel niet door de wand komen.
   Dit komt maar heel weinig voor dus ze kon ook geen slagingskansen geven. De kans is er ook dat dit 'bij mij past" en dan hebben we vette pech want dan moet je naar eiceldonatie gaan kijken. 
   Zijn er hier meiden die geen rijpe eicellen hadden maar met menopur wel rijpe eicellen? Of met een andere behandeling?
  • By Kitje
   Hoi,
   Ik was benieuwd of er hier nog 40+ meisjes zijn die actief bezig zijn met IVF en/of ICSI?
   In september heb ik mijn eerste IVF poging gehad met donorzaad, ik ben alleenstaand en heb 1 zoon (natuurlijke wijze geboren).
   Omdat ik al wat ouder ben zijn mijn kansen niet zo groot, ik had ook niet zoveel eitjes, 4 maar, waarvaan 1 niet rijp en 3 goed.
   Die 3 waren alle 3 bevrucht, eentje kwaliteit 1, eentje kwaliteit 2 en de derde bleef wat achter.
   De 2 goede eitjes zijn teruggeplaatst op dag 3, het embryo dat wat achter bleef bleek helaas achteraf toch niet goed.
   Helaas is de poging mislukt.
   Inmiddels ben ik begonnen aan poging 2, bij de uitgangsecho vorige week waren 5 eitjes te zien.
   Dinsdagochtend heb ik een echo voor de eerste FM.
   Hopelijk kunnen we samen onze ervaringen delen?
   Groetjes Kitje
×

Important Information

Terms of Use