Jump to content
Sign in to follow this  
Angeladada

Menopur, progynova systen

Recommended Posts

Hallo dames,

na een ivf traject wat vroegtijdig afliep helaas heb ik nog 11 dozen menopur 75ie over. Ook 28 hormoon pleisters van systen 100mcg. 12 pillen progynova 2mg. 

Mochten we hier iemand mee kunnen helpen graag. 

Graag uitsluitend via PB reageren

Edited by Jheroen
Medicijnen openlijk verhandelen is niet toegestaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Siepie
   Hello dames,
   Wie oh wie kan mij helpen. Wij gaan voor onze 2e ICSI behandeling in september en gaan nu starten met Menopur. De vorige behandeling hebben wij gedaan met Gonal F 300 en nu wil onze arts mij Menopur 450 voorschrijven, ik zelf vind dat wel heel erg hoog en zou zelf liever starten met Menopur 300. Zijn er dames die hier ervaring mee hebben?
  • By Nora91
   Goedemorgen allemaal!

   Bij onze eerste IVF poging drie weken terug zijn er geen bevruchtingen opgetreden, dit omdat er geen rijpe eicellen waren.

   De arts zegt dat er twee opties zijn: of ik reageer niet goed genoeg op de medicatie (1 x daags 150 gonal-f, 1 x daags decapeptyl en eenmalig 5000 pregnyl). Dan zal ik bij de volgende poging menopur erbij krijgen en een dubbele dosis pregnyl. Of dit hoort nou eenmaal bij mij en dan is er niks aan te doen.

   Zijn er hier dames die met gonal-f geen rijpe eicellen hadden maar in combinatie met menopur wel rijpe eicellen?

   Het komt maar heel weinig voor en kan er zo weinig (niks) op internet over vinden.
  • By Nora91
   Goedemorgen allemaal,
   Ik ben hier nieuw! Ik ben al een tijdje lid van Babybytes, maar daar vind ik niet echt informatie over mijn situatie op dit moment.
   Ik was wat aan het rondsurfen en toen kwam ik op deze site terecht. Her en der wat gelezen, maar allemaal oude berichten (2010).
   Wij zijn 3.5 jaar bezig met onze kinderwens. Tot onze eerste ivf behandeling was iedereen ervan overtuigd dat alles prima werkte zowel bij mij als bij vriendlief.
   Twee weken terug onze eerste ivf behandeling gehad na 6 niet gelukte iui's. 11 eicellen en 60 miljoen zaadcellen. Ik was nog bang dat ze zouden zeggen geen eicellen dus super blij. Met zo een aantal verwacht je toch wel bevruchting maar twee dagen later kregen we een telefoontje dat er géén één bevruchting was ontstaan! 
   Nu hadden we afgelopen donderdag een gesprek en vertelde ze ons dat er geen rijpe eicellen tussen zitten. 
   Deze donderdag hebben we nog een vervolg gesprek zodat we alles even konden laten bezinken.
   Hun plan is nu dat ik naast de decapeptyl, gonal-f 150 en pregnyl 5000, menopur ga gebruiken. En dat er een dubbele dosis pregnyl gegeven wordt. Want het kan zijn dat ik te weinig reageer op de medicatie. En menopur en dubbel pregnyl helpt bij de rijping. Ze zullen dan wel icsi gaan doen om geen risico te nemen dat de zaadcellen eventueel niet door de wand komen.
   Dit komt maar heel weinig voor dus ze kon ook geen slagingskansen geven. De kans is er ook dat dit 'bij mij past" en dan hebben we vette pech want dan moet je naar eiceldonatie gaan kijken. 
   Zijn er hier meiden die geen rijpe eicellen hadden maar met menopur wel rijpe eicellen? Of met een andere behandeling?
  • By Joan123
   Hallo dames,
   ik gebruik nu een week progynova 3 x daags om mij klaar te maken voor een cryo tp. Heb nu een aantal dagen gevoelige eierstokken en de angst dat de tp niet door kan gaan ivm groeiend eitje of vergrote eierstokken. 
    
   heeft er iemand ervaring met deze tabletten?
    
    
  • By Sbtje
   Zijn er hier ervaringen met temperaturen tijdens gebruik van progynova en utrogestan? Blijft je temperatuur hierdoor ook hoog,  of gaat je temperatuur sowieso naar beneden als het niet goed zit? 
   Mag morgen officieel testen (13 dgn na tp 5daagse cryo),  heb gisteren (11dgn na tp) negatief getest,  temperatuur is nog steeds hoog en heb 0.0 kwaaltjes.. En dan bedoel ik geen tekenen van zwangerschap maar ook niet van aankomende menstruatie. Ben zo bang voor de uitslag van de test morgen...


 • Posts

  • Hall Wij zitten in het isci trajecht. Ik heb 3 mislukte pogingen gehad. Willen keer voor een 4de gaan maar laat nu eerst mijn lichaam rusten ben er even klaar mee. Was te heftig deze keer, we dachten dat het nu echt was gelukt. We twijfelen ook of we 1 of 2 moeten terug plaatsen Gr b
  • @Bloem456  Ik dacht dat het ZH die beslissing neemt. Wel in overleg met jullie, maar 4e poging IVF? Of 4e poging uit 1 traject?
  • @Roza91 @Siepie Wat ongelovelijk kut zeg!!! Nog geen ongie klachten? Geen bloed geeft moed ook al snap ik dat jullie zo ongelovelijk balen. @Bloem456 Daar kan ik niet over meepraten, ik heb pas mijn eerste terugplaatsing gehad. Maar hoop moet je altijd houden hoor. Ik weet niet hoe het zit met meerdere embryo's en of ze dat zomaar doen.
  • Hai!  Ik heb in nov en feb terugplaatsingen gehad. En ik ben in januari en mei natuurlijk zwanger geraakt, ondanks dat die kans ontzettend klein is. Me zwanger gevoeld, maar helaas geen blijvende zwangerschappen. Wel positieve testen. In aug hebben we een nieuwe IVF poging gedaan. En ik ben nu 6,5 weken zwanger van de verse tp. Bij de vorige tps geen geluk, ook zijn 2 embryo's niet goed ontdooid. Ik snap je heel goed, het lukt niet en wilt graag antwoorden. Maar ik weet niet of het iets lichamelijks is, of dat de vonk van het leven er niet was. Het is meer dan een lichamelijke reis, het zwanger worden. Ik hoop dat je arts kan en wil vaststellen of het iets lichamelijks is. Mijn man en ik hebben gezegd: nog 1 IVF poging en daarna zetten we er een streep onder. We zijn er nu 5 jaar mee bezig, al hebben we 1,5 jaar niet geprobeerd, toen ik zwanger en bevallen was van onze dochter. En we moeten nu nog een week wachten voor e eerste echo. Het is pittig en zwaar, heel veel sterkte lieverd! Uiteindelijk kun je alleen je gevoel volgen. En goed voor jezelf zorgen en hopen dat het je gegund is. Ik snap je frustratie dat je zo weinig eraan kunt doen om het te beïnvloeden. Dikke knuffel! 
  • Hallo Wie heeft hoop naar 3 miskramen om voor de 4de terug plaatsing te gaan Bij mij stoot het zich steeds af. Test is posetif maar bij de echo zit er dan helemaal niks. Hoe zou dat toch kunnen Denk misschien door vitamine b12 te kort of ijzer Slik nu zink vitamine b12 1000 mg en ijzer Heb bloedgeprikt dus ben benieuwd. Weet iemand dit en wat deden of doen jullie Gr b
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use