Jump to content

UMC utrecht


mijnbaby

Recommended Posts

Ik kom zelf uit Utrecht, ben voor mijn eerste intake bij het UMC Utrecht geweest, waar ik mijn IVF ga doen..

 

 

 

Wie heeft er ervaring met het IVF team van Utrecht, wil zowel positief als negatief horen!!:icon_bounce::icon_sunny:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hai mijn baby,

 

Ik heb ook in het umc de poging gehad.

 

Kan alleen maar positief zijn.

 

Ook al heb ik bij ieder bezoek iemand anders gehad , word je toch heel persoonlijk benaderd en zijn ze allemaal helemaal op de hoogte.

 

Ook toen het misging (miskraam) wer ik goed opgevangen. Hoefde niks uit te leggen. Iedereen was al op de hoogte. En dat is fijn voor zo'n grote afdeling. Je wordt absoluut niet als een 'nummer' Behandeld.

 

Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Hai mijn baby,

 

Ik heb ook in het umc de poging gehad.

 

Kan alleen maar positief zijn.

 

Ook al heb ik bij ieder bezoek iemand anders gehad , word je toch heel persoonlijk benaderd en zijn ze allemaal helemaal op de hoogte.

 

Ook toen het misging (miskraam) wer ik goed opgevangen. Hoefde niks uit te leggen. Iedereen was al op de hoogte. En dat is fijn voor zo'n grote afdeling. Je wordt absoluut niet als een 'nummer' Behandeld.

 

Heel veel succes!

 

 

 

je heb inderdaad geen vaste dokter dat vindt ik wel minder, ga het wel vragen anders moet ik elke keer naar een ander hoofd kijken:icon_king:

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Ik heb een IVF en een ICSI behandeling gehad in het UMC Utrecht. Geweldige mensen! Ze hadden altijd ons dossier gelezen en waren altijd op de hoogte van onze situatie.

 

 

 

Vol lof!

 

 

 

Hoe zijn jouw eigen ervaringen inmiddels?

Link to comment
Share on other sites

ik heb een icsi behandeling achter de rug in het umcu. Opzich prima contact alleen vervelend dat je elke keer een ander tegen komt. Ik ben alleen met de fm dezelfde tegen gekomen. verder nog geen 1 keer dezelfde gyn of vpk gezien. Vind ik wel vervelend hoor.

Link to comment
Share on other sites

Wat een ouwe topic hahaha..... Ik ben erg tevreden over UMC utrecht, wel is het erg vervelend dat je elke keer iemand anders ziet, je heb dus geen persoonlijke band met 1 van de gyno 's, en dat afspraken vaak uitlopen vindt ik ook onwijs vervelend.....

 

Maar verder heb ik niks te klagen, het was meteen raak bij ons eerste TP en we hebben 6 eskimootjes over!!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Wij waren ook tevreden tot we ineens zonder eerdere indicatie te horen kregen dat ze niet met ons door wilden. Na 9 minuten stonden we weer buiten zonder opvang of afspraak.

 

Na opvragen van ons dossier is gebleken dat iedere keer een andere arts ons bijzonder heeft tegengewerkt. Diverse keren had namelijk verder onderzoek (zaad- en bloedonderzoek) moeten plaatsvinden maar dat is ons nooit verteld en heeft nooit plaatsgevonden. Voor mij heeft dit zeer nare consequenties omdat ik op mijn leeftijd nu 2 pogingen heb 'weggegooid'. Mijn huisarts gaat ook informatie opvragen omdat hij op z'n zachts gezegd niet onder de indruk was van het geheel.

 

Maar een collega van mij heeft wel haar dochter aan het UMCU te danken dus....

 

Blijf doorvragen door o.a. te vragen naar de reactie van de gyn. Hij moet namelijk alle handelingen goedkeuren en op deze manier krijg je misschien meer controle op het verloop.

 

Succes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use