Jump to content

Net zwanger.... niet te geloven


pientjebaby

Recommended Posts

Hi "meiden aan de andere kant"

 

 

 

Ik geloof dat ik hier nu ook thuis hoor! Ongelooflijk na al die jaren hoop en teleurstelling is het ene zover... En ben je alle ellende die eraan vooraf gegaan is al bijna vergeten.. Ik loop rond met een grote glimlach en trouwens ook met heeeele grote borsten... dat had ik de vorige keer een stuk minder maar toen was ik dan ook 15 kg zwaarder toen ik zwanger werd en waren ze sowieso groter haha...

 

 

 

Vandaag mag ik stoppen met de progestan... heerlijk dat ik van die meuk af ben.. en nu een beetje bijkomen, volgende week lekker een week vrij genomen... lekker een paar dagen weg, bijslapen en de stress van de afgelopen weken afreageren..

 

 

 

Kom snel weer buurten... Mariek doe je mee hier?

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 134
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Welkom hier Pien, en nogmaals gefeliciteerd!:B-0020:

 

 

 

We houden hier in het zwangertopic, een lijstje waar alle afspraken, zoals echo's en verloskundige afspraken in staan, en waarbij iedereen zijn eigen "balkje" heeft zodat we zien hoever iedereen is en wat de uitgerekende datum is, mocht je het leuk vinden kan je jezelf erbij zetten of laten zetten.

 

 

 

Nogmaals welkom, en geniet van je zwangerschap!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hey Pien,

 

 

 

Zo'n ticker voor in je handtekening kan je via google vinden, even zoeken op zwangerschapsticker en keuze genoeg.

 

Als je het leuk vind in het lijstje erbij gezet te worden, dan kan je dat zelf doen, en als het niet lukt wil ik of 1 van de andere het ook voor je doen hoor, als je de uitgerekende datum weet dan zetten we je erbij.

 

Misschien ook leuk voor Mariek?

 

 

 

Hoe gaat het met de misselijkheid? Ik denk dat ik dat het minste mis van de begin tijd, hihihi...Al hoewel het gaf wel elke keer als ik de wcpot aan het "knuffelen" was wel een heel erg zwanger gevoel.:occasion16:

 

 

 

Weet je eigenlijk al wanneer je je eerste echo hebt?

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

 

Kom snel weer buurten... Mariek doe je mee hier?

 

 

 

 

Jazeker! Ik kom eraan... :tongueP:

 

Zal zo een topic aanmaken. Begint eindelijk een beetje door te dringen dat ik écht zwanger ben.

 

 

 

He bah, vervelend van die misselijkheid. Heb er tot nu toe nog geen last van, maar goed, wat niet is kan nog komen...

 

 

 

En, wordt het al tijd voor nieuwe bh's :hussy: ? ;-)

Link to comment
Share on other sites

Haha inderdaad, nieuwe BH's zal ik echt moeten gaan aanschaffen binnenkort! En ik heb gelukkig nog niet overgegeven maar precies dezelfde maag als de vorige keer... Het gevoel alsof je een mega kater hebt en je echt iets moet eten om je maag tot rust te brengen en dan vervolgens als je iets eet mega spijt hebben want het maakt het alleen maar erger...

 

 

 

Ach... ben al lang blij.... er gebeurd in ieder geval wat...!

 

 

 

Morgen ga ik lekker een midweekje weg met mijn aanstaande (ik ga in augustus trouwen!) en onze kleine man.. Beetje bijslapen en uitrusten en leuke dingen doen! We gaan kamperen en er is geen elektriciteit dus de laptop blijft thuis. Zodra ik weer terug ben kom ik snel weer buurten!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

He Pien!

 

 

 

Hoe was je midweek? Gezellig gehad met je mannen in de tent? En kleine beeb uiteraard! Hoewel, die is nu nog maar zo groot als een , (komma) las ik ergens. Nog niet helemaal echt een beeb te noemen ;-)

 

 

 

En wat gaaf dat jullie gaan :smiley_wedding:. Heerlijk vooruitzicht. Dit is wel een heel bijzondere zomer voor jullie!! Zijn jullie al lang 'verloofd' of heeft hij je onlangs gevraagd?

 

 

 

Hoe gaat het met de misselijkheid? Nog veel last van?

 

 

 

Ik heb nergens last van nog. Geen vleugje misselijkheid te bekennen. Stomme is, ik zou bijna willen dat ik wél misselijk werd, dat hoort er toch bij?! Arghhh...waar je je al niet druk om gaat maken, he! :sweat:

 

Wel kwaaltjes zoals mega gevoelige borsten en ben iets eerder moe dan normaal. Maar voel me verder nog echt best fit. Ook wel lekker eigenlijk.

 

 

 

Week 6, nog 34 te gaan voor ons!

 

 

 

Wanneer heb je de eerste echo?

 

 

 

lfs,

 

Marieke

Link to comment
Share on other sites

Heeee allemaal! Goed om weer terug te zijn en te zien dat alles goed gaat hier, Leeuwtje en Mariek, wat zullen we blij zijn als de echo´s achter de rug zijn en we allemaal mooie knipperende emmies hebben gezien!

 

 

 

Heb heerlijk genoten deze week, lekker bijgeslapen en leuke dingen gedaan.. Was ik wel aan toe, de combinatie IVF en keihard werken hadden zijn tol wel geeist de afgelopen maanden en dat vond ik geen goede start voor een zwangerschap... Voel me nu veel beter... Nog steeds een beetje misselijk en van die "wegtrekkers" waar ik in ene midden op de dag zoooo moe ben dat ik amper op mijn benen kan blijven staan... ik val dus ook steeds in slaap... Maar een stuk rustiger dan vorige week... Nu de laatste dingen voor de bruiloft regelen, die is al over 3 weken... binnenkort de trouwjurk passen... shit... met een extra cupmaat en een plofbuik zal die wel een beetje uitgelegd moeten worden... een ingecalculeerd risico waar ik graag mee leef hoor!

 

 

 

Goed weekend allemaal!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Heel veel succes met de laatste dingetjes regelen voor de bruiloft :smiley_wedding:

 

Hebben jullie een groots feest, of houden jullie het kleiner?

 

 

 

En uiteraard nog maar heel even aftellen en dan zien jullie de "knipperende emmie" gaaf hoor!!!

 

 

 

Liefs Diana

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pien.

 

Ik lees nu pas dat je binnenkort ook gaat trouwen. Wat ontzettend leuk! Wat is dat heerlijk, trouwen met je ventje en ondertussen ook lekker zwanger zijn! Hoe ging de echo vandaag? 1 of 2 knipperlichtjes?

 

Groetjes, Nora.

Link to comment
Share on other sites

Heeee meiden,

 

 

 

sorry hoor maar kon rechtstreeks in vergadering na de afspraak en heb daar de rest van de dag gezeten..

 

 

 

Alles was prima! mijn baarmoeder zat erg hoog en daardoor niet echt een duidelijk plaatje kunnen zien maar het was op grootte en het hartje klopte..

 

 

 

Ik ben zooooooo BLIJ!!!!! Nu ga ik echt genieten!

 

 

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use