Jump to content

Wachtbankje december


Champietal

Recommended Posts

Hi,

 

 

 

Ik ben denk ik de eerste die in december zijn TP heeft gehad.

 

Dus ga nu op het wachtbankje zitten.

 

Vrijdag 12-12, moet ik mijn bloed prikken op het ziekenhuis om te kijken of ik zwanger ben.

 

 

 

Nou meiden, er zijn de afgelopen dagen een hoop puncties geweest en ik hoop dat jullie mij snel gezelschap komen houden.

 

 

 

Op een zeer vruchtbare december maand!!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 115
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lekker comfortabel gaan zitten, Champietal!!!

 

 

 

Nog 9 cryo's is trouwens ook niet mis!

 

Dat biedt perspectief voor de toekomst, maar laat nu deze poging maar gewoon meteen raak zijn.

 

 

 

Kom de 12e maar 'gewoon' zwanger van de bank af!

 

 

 

Ontspan!:bf_nonew:

Link to comment
Share on other sites

hoi allemaal

 

ik donderdag tp van 1 emmy gehad en zit nu in het wachtbankje

 

maar ik heb een vraagje

 

ik heb af en toe steken in mijn buik,misselijk en veel eten .

 

ik hoop dat het een goed teken is

 

maar ik moet pas 18 dec bloed laten prikken in het ziekenhuis

 

dus ik hoop dat het gauw 18 dec is en een goede uitslag kryg na 8 jaar

 

en na 6 miskramen

 

ik had wel veel eitjes met de punctie 24 en 18 bevrucht

 

groetjes colinda

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi Champietal, ik kom maar naast je zitten! Maandag de 15e mogen wij bloedprikken. Het zou verboden moeten worden, het wachtbankje. LOL.

 

Anyway, jij hoort het dus als eerst. Heel veel succes in de komende nog maar 5 dagen !!!

Link to comment
Share on other sites

hallo,

 

 

 

Moon, wat lief dat je aan me denkt. het gaat maar ik vrees dat ik een beetje een safety muurtje heb opgebouwd. Er waren goeie vrienden op logement dit weekend en ik denk dat ik het een beetje heb afgeblokt.

 

Ik wilde gewoon genieten van mijn weekend.

 

 

 

Vanavond ga ik naar mijn therapeut en meer dan waarschijnljik ga ik daar weer wel mijn klopje krijgen met traantjes tot gevolg. Ik ben gewoon echt op en wil rust rust en nog eens rust. Wil voorlopig niet denken aan een nieuwe poging.

 

 

 

Meer en meer loop ik ook met de droom dat het toch gewoon natuurlijk raak zou zijn, er is niks mis met ons, een unexplained dus waarom zou het niet lukken... Ik wil het kunnen loslaten maar het gaat denk ik niet zomaar lukken.

 

 

 

Die vriendin die kwam logeren dit weekend stond plots naast me in de keuken vrijdagavond, in tranen... ze is een tweede keer zwanger. Ze vond het vreselijk om het me te moeten vertellen. Ik voelde me ook wel beetje schuldig, ik gun het mijn lieve vriendinnnen zo en ze zijn nu allemaal zo bang om hun geluk te delen...

 

Ik ben heel erg blij voor haar maar tegelijk is het harde confrontatie.

 

 

 

Bedankt om aan me te denken :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Lieve wachtbankdames,

 

 

 

Ik word inmiddels helemaal gek. Ik heb afgelopen donderdag een tp gehad van een embryo en voelde zaterdag in de middag een licht ongigevoel wat sterker werd in de avond. Ik kon er ook niet van in slaap vallen, het was een continue steek onderin/middenin in mijn baarmoeder. De volgende dag voelde ik af en toe wat rare steekjes, maar niet continu en vanaf vandaag voel ik helemaal niets meer behalve wat steekjes in mijn eierstokken en ik heb vanaf vandaag ook echt zo iets van dat het niet gelukt is. Het is gewoon zo'n stemmetje in mijn hoofd die me dat gevoel geeft. Wat zijn die wachtweken toch afschuwelijk.

 

 

 

Wat voelen jullie?

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Hey yvonne,

 

 

 

Ik had datzelfde gevoel wat jij had. Je omschrijft precies wat ik voelde (ook 2 dagen na de tp) Bij mij was dinsdag tp en donderdag voelde ik dat dus. Hoop maar dat het wat goeds betekent, want dat voelde ik bij de vorige 2 pogingen niet.

 

We wachten af......

Link to comment
Share on other sites

Wie weet dames, hebben jullie het gewoon over de innesteling!! Kun je toch ook soms voelen????

 

Ik duim lekker verder voor jullie!!

 

 

 

En voor mezelf...morgen eerste fm, ben benieuwd wat ik heb gepresteerd met die toch wel hoge dosis puregon. Hopelijk niet té veel...

 

 

 

slaap zacht, dan is het gauw morgen.. liefs,

 

Karin.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

 

 

Nou ik heb het ook hoor die steken in mijn buik.

 

Eigenlijk al vanaf het begin krijg ik goede steken onderin mijn buik.

 

Nu heb ik er af en toe een last van. In het begin voelde het als menstruatiekrampen, maar dan even erger.

 

Je weet gewoon niet meer wat je moet denken.

 

We moeten toch allemaal nog even geduld hebben. Al is dat heeeeeel erg moeilijk.

 

 

 

XX

Link to comment
Share on other sites

Heeej dames, nog ff en dan kom ik jullie gezelschap houden op het wachtbankje!

 

 

 

Heb net mijn eerste fm gehad en helemaal blij! Heb links 4 mooie follikels en rechts 2, allemaal ongeveer 10 mm. Nog een paar kleintjes ook, wellicht gaan die ook nog wat doen...

 

 

 

En verder een bms van 8mm wat de arts ook prachtig vond. Nou hij is blij, dus ik ook!!!

 

 

 

Ik ga lekker verder broeden en mag dan vrijdag voor fm2, en waarschijnlijk zondag voor fm3 en dinsdag punctie.

 

 

 

liefs,

 

Karin.

Link to comment
Share on other sites

:blob6:HHhmmm, wel spannend allemaal he! Champietal, jij bent al bijna aan de beurt. Voor diegene na Champietal waaronder ikzelf moeten het nog ff langer trekken. Had tot vanmorgen enorme opgezwollen borsten, bijwerking van de progrestan. Het gevoel is nu weg, hoop niet samen met onze embryootjes. Ben er wel bang voor. Waarom is er geen gebruiksaanwijzinggggggg?

Link to comment
Share on other sites

pppfff, ik ben nu langerzamerhand er wel naar toe aan het leven.

 

Zelf heb ik het gevoel dat het niet gelukt is, omdat ik de laatste paar dagen weer krampen heb, maar die had ik ook in het begin...........dus wat zegt dat dan!?!?!?!?

 

 

 

Misschien probeer ik mezelf ook wel in bescherming te nemen dat als ik een negatieve uitslag krijg, de klap misschien niet zo groot is.......we moeten gewoon nog wachten, maar jeetje, wat begint dat nu irritant te worden zeg........

Link to comment
Share on other sites

hey champietal,

 

Ik mag vrijdag thuis testen..Spannend,maar was zo dom gisteren al te testen,negatief.zou dit nu definitief zijn?heeft er iemand anders ervaring mee

 

 

 

Groetjes,christine

 

 

 

 

 

Ik zou vrijdag wel even opnieuw testen als ik jou was.

 

Het gaat om de hormoon waarde in je urine en die kun je pas lezen vanaf de dag dat je eigen ongesteld moet worden.............spannend hoor!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use