Jump to content

Charlotte!


niki

Recommended Posts

Geboren op 3 december 2008 om 13.30 uur, Charlotte! Na een bevalling van maar 5! uur en dat voor mijn eerste kindje...

 

 

 

Het was een enorme ervaring... Zie niki is zwanger. Maar ze is geweldig! Rozig/blond haar, blauwe ogen, 51 cm ongeveer, 3800 gram en enorm gezond! En supercool, stoer.....

 

 

 

Ik ga nog veel meer vertellen, maar ben behoorlijk ingeknipt dus kan nog niet zo lang achter de computer.

 

 

 

Ik ben mama!

 

 

 

groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Van harte met Charlotte!

 

Goed om te lezen dat het ook vlot en snel kan gaan w.b.t. bevallingen... 't is me toch wat met alle zwangeren die op 't laatst lopen/net bevallen zijn én hier op het forum actief zijn?! Ik hoop dat je hiermee een trend gezet hebt, Niki.

 

 

 

Geniet er van en een snel herstel toegewenst!

Link to comment
Share on other sites

Dank allemaal voor jullie felicitaties, heel erg leuk! Het gaat goed met Charlotte en mama. Zie de schermafbeelding voor een kleine impressie. Wat een mooie meid vind ik zelf. Heerlijk zacht! Ik gun het jullie allemaal. Alleen al drie dagen darmkrampjes, man, wat vermoeiend. Ze is heel onrustig, huilt veel, wil de hele dag bij je zijn en dan nog... Heel zielig ook, want het doet echt pijn volgens mij...

 

 

 

Wat ik mij afvroeg eigenlijk, is er een plek op het forum waar je nu verder schrijft als nieuwe moeder? Een soort dagboekje over je kind, ofzo?

 

 

 

Ik heb al gekeken maar kan niets vinden, althans niet specifiek zoiets, maar volgens mij... Help!!!

 

 

 

groetjes, niki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use