Jump to content

de Telegraaf


lucky-t

Recommended Posts

Hallo lieve meiden,

 

 

 

ik wilde jullie even laten weten dat mijn man en ik in de telegraaf komen te staan.

 

 

 

In het ziekenhuis waar wij onder behandeling zijn (Radboud Nijmegen) maken ze gebruik van de Digipoli, een manier om via je eigen pc je dossier in te kunnen zien. Dus bijvoorbeeld je agenda voor de behandelingsweken, na de punctie het verloop van de bevruchtingen, na de tp een foto van de teruggeplaaste embryo's. Erg leuk en fijn allemaal.

 

 

 

Nu vroegen ze in het zk naar mensen die daar wat over wilde vertellen, en wij wilde dat wel.

 

 

 

Ik weet nog niet wanneer het er in komt te staan maar zodra ik dat weet zal ik het hier op de site vermelden.

 

 

 

Ik vind het ook weer een stukje aandacht trekken van iedereen om te laten zien dat er heel veel mensen zijn met fertiliteitsproblemen en dat kinderen krijgen niet iets vanzelfsprekends is maar een wonder, en een zegen.

 

 

 

Jullie horen het nog van me, groetjes.

Link to comment
Share on other sites

Wat goed dat je daaraan meewerkt! Het is echt belangrijk dat er veel meer gepraat wordt over de impact die niet zwanger worden op je heeft en alle ellende en stress van behandelingen enzo. Ik vind die digipoli trouwens een uitvinding, wou dat ze dat in Rotterdam ook deden.

 

 

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Hey lucky-t,

 

 

 

Dat is een super initiatief !! :good1:

 

 

 

Misschien als het eens meer bij de mensen bekend wordt hoe wij ons voelen in de medische malle molen, dat ze dat eens gaan stoppen met die rake opmerkingen. :yeswink-1:

 

 

 

Ik ben wel benieuwd naar jullie artikel, dan worden jullie bekende nederlanders.. hahaha..:toothy10:

 

 

 

Ik er naar uit.

 

 

 

Groetjes,

 

jolanda

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hallo allemaal,

 

 

 

ik zou jullie laten weten wanneer we in de Telegraaf zouden staan, nou dat is dus vandaag.

 

 

 

Ze zouden ons van telegraaf informeren maar dat is niet gebeurt dus gelukkig kwamen we dr vanochtend zelf achter via via, ik heb het zelf nog niet gelezen maar mn man heeft alvast 2 exemplaren gekocht.

 

 

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

heej,

 

 

 

ik las het bericht en ben gelijk mijn mannetje gaan bellen. die gaat nu even opzoek naar de telegraaf. haha ben benieuwd of ze er nog te koop zijn. anders weet k precies wie wel een telegraaf heeft hier in de buurt. dus komt goed.

 

 

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

Guest Butterfly

Nou dat is ook sterk ! Ik heb dat artikel net zitten lezen !

 

Wat grappig dat het over jullie gaat.

 

Ik vind het een heel goed initiatief, zo'n digipoli. Ook wat erin stond over de 'hoge drempel bij het bellen' die je toch wel een beetje voelt bij een eerste keer, en alle pijntjes, dingetjes die je dan hebt. Met zo'n digitaal 'loket' is die drempel er niet en krijg je toch meteen antwoord op je vragen.

 

 

 

Supergoed !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use