Jump to content

Doodmoe


Guest jane

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Heb afgelopen een TP gehad en vandaag ben ik echt doodmoe. Ik kan mn ogen gewoon niet open houden. Heb vandaag al 2 keer een tuk gedaan en de middag is nog maar net begonnen?

 

 

 

Hebben jullie daar ook last van?

 

 

 

Liefs,

 

Jane

Link to comment
Share on other sites

Ja, vorige keer nog erger dan deze ronde. Toen sliep ik echt letterlijk de halve dag. Nu heb ik ook wel wat wakkere momenten. Ik denk zelf dat het (vooral) van de progesteron komt. Als je kan met werk enzo zou ik er maar aan toegeven. Lekker slapen en je verder rustig houden.

 

 

 

Liefs,

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

Hoihoi,

 

 

 

Bedankt voor jullie reacties. Ik vind het zo moeilijk om aan mijn vermoeidheid toe te geven. Ik ben een vrij actief persoon en wil altijd wel

 

iets doen. En zomaar op de dag een slaapje doen is niets voor mij. Ik ga morgen weer voor het eerst na de punctie werken. Ben benieuwd

 

hoe dat gaat. Maar, ik ga jullie advies opvolgen en dat is RUSTEN!

 

 

 

Liefs,

 

Jane

Link to comment
Share on other sites

Hi Jane,

 

 

 

Ik heb het ook hoor, erg moe! Geef er gewoon aan toe, dat helpt echt. Ik lig ook bijna de hele dag op bed...heerlijK! En gezond eten, alhoewel dat dat op het moment wat moeizaam gaat met het avond eten. Ik ben dan zo misselijk.

 

Nou meid, hou je taai!

Link to comment
Share on other sites

Hey Luna,

 

 

 

Het gaat wel weer wat beter me me. Ben niet meer zo moe als afgelopen weekend. Wel ga ik vroeg naar mn bed. Na een lange werkdag is dat wel zo fijn. Ik val bijna meteen als een blok in slaap.

 

 

 

Liefs,

 

Jane

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use