Jump to content

2e test lichter streepje?


Guest SJSL
 Share

Recommended Posts

Ik heb sinds 2 dagen bruine afscheiding en gisteravond werd dat een klein beetje roze. Vannacht is het niet doorgezet, maar het voelt helemaal niet goed. Daarom heb ik vanochtend de 2e test van het Kruidvat gedaan. Het streepje was net zo licht, of ik denk eigenlijk lichter dan 3 dagen geleden.

 

 

 

Ik denk dat het mis is :( Heeft iemand hier ervaring mee? Ga vandaag maar even het ziekenhuis bellen om te overleggen.

Link to comment
Share on other sites

Oww meissie toch.. al die onzekerheid.

 

Ik heb vorig jaar ook zoiets meegemaakt, maar dat was helaas niet goed.

 

Ik ga vanaf nu keihard duimen voor je dat het helemaal niets bijzonders is en dat je lekker straks naar je mooie beeb mag kijken.

 

Knuffel van Daan

Link to comment
Share on other sites

Ik heb dat ook meegemaakt bij poging 1 en helaas misgegaan.

 

Maar dat zeg natuurlijk niets over jou situatie, ik ga ook voor jou duimen dat het niets byzonders

 

is en je zwanger blijft een maand of 9 en je een gezond beebje krijgt!

 

 

 

Succes!!!

 

 

 

 

 

Liefs claudia

Link to comment
Share on other sites

Het ziet er naar uit dat ik echt ongesteld ga worden. Het is nog niet doorgezet, maar het begin is er. Ik heb met het ziekenhuis gesproken. Zij zeggen dat het waarschijnlijk mis is, maar dat ze heel soms dit wel eens zien en dat het toch goed zit. Kan niks anders doen dan afwachten voor nu.

 

 

 

Bedankt voor jullie reacties.

Link to comment
Share on other sites

Potverdorie meissie, wat een stress...

 

 

 

Doe je vandaag een beetje rustig aan?

 

 

 

We duimen voor je dat het goed blijft gaan!

 

 

 

Hou je taai, liefs -M

Link to comment
Share on other sites

Ben nu echt ongesteld geworden. Echt niet leuk. Ik ben blij, dat als het dan toch mis moest moet gaan, dat het zo snel gebeurde. Ik was voor mijn gevoel nog niet gehecht aan embryootje. Misschien komt de klap nog, maar ik voel me wel nuchter. Ik baal natuurlijk ontzettend, we hadden het zo graag gewild. Maar ik realiseer me ook dat het pas onze 1e poging is en we nog 3 embryootjes in de diepvries hebben.

 

Heel erg bedankt voor jullie steun!

Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

 

 

Tsja, kan niet wachten tot het vrijdag is, das punt één. Verder stopte de rommel gisteren (het was niet heel veel, nog geen inlegkruisje) maar het was er vandaag ineens aan het begin van de middag weer. Verder nog steeds dezelfde klachten (pijnlijke borsten, moeilijk naar toilet, enz), geen buikpijn of krampen of dergelijke, snap er gewoon niets van. Dus gewoon wachten tot vrijdag of het moet ineens doorzetten dan is het duidelijk, maar nu......geen idee wat ik er van moet denken. En oh ja, sinds gisteravond de hele dag misselijk, maar dat zullen de zenumwen wel zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Annelies,

 

Hè wat een naar bericht! En het was je zo gegunt. Goed dat je er nuchter onder kunt zijn! Ik had zelf de eerste dag echt een paniek gevoel. Nu eigenlijk ook heel nuchter dat er idd ook nog cryo's zijn...

 

En ook de eerste poging! Maar het valt toch even vies tegen, zeker als je al positieve streepjes gezien hebt lijkt me!

 

Heel veel sterkte, en hoop voor de volgende!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use