Jump to content

Hallo , Ik ben Joke en nieuw hier!


Joke

Recommended Posts

Hallo

 

 

 

Ik ben nieuw hier en stel me graag even voor . Ik ben Joke ,24 jaar en woon in West Vlaanderen , Belgie .

 

Op 14/09/07 zijn ik en mn man in het huwelijksbootje gestapt . Al snel wilden we kindjes ... maar helaas lukte nooit . Toen ik op een dag het echt beu werd ben ik naar mijn huisarts geweest en raad gevraagd. Die stuurde mij door naar het UZ Gent . Daar had ik een gesprek met een arts en beiden werden we onderzocht . Bij mijn man was alles in orde maar bij mij werd het PCOS syndroom vastgesteld. We hebben meegedaan aan een project voor PCOS patienten ,waar een dieetiste , psycholoog, kinesiste en vroedvrouw aan meewerkte . 2 x hebben we het moeten proberen met clomid , en dan vermelden ze de dagen voor betrekking en moesten we het zo doen . Het lukte niet ! Dan hebben we een gesprek gehad en gevraagd of het mocht met Kunstmatige insiminatie . Beide partijen hadden een akkoord ! Na 4 pogingen steeds nog niks ! We zitten ondertussen wel al een jaar en 2 maand verder in onze behandeling , toen we mochten beginnen aan IVF , We mochten starten met de injecties en alles verliep goed toen ik opeens veel last begon te krijgen , mn bloedwaarden waren niet goed en de behandeling werd afgebroken ! 2weken prikken voor niks ! de traantjes vloeiden serieus ! We moesten een maand de pil nemen en op controle . We waren beiden tevreden toen die maand voorbij was , eindelijk weer opnieuw! Maar helaas ik mocht niet starten omdat ik met een grote ciste zat ! Weer al eens pech! 2maanden terug de pil en terug een controle , alles was goed en ik mocht starten ! Nu zit op het wachtbankje, op 19/08 heb ik een pijnlijke PU gehad en op 21/08 TP , hopelijk dat we een klein wondertje mogen verwachten ....

 

 

 

 

 

 

 

Vele groetjes Joke

Link to comment
Share on other sites

Welkom hier Joke

 

 

 

Pittige geschiedenis hebben jullie pooh dat is niet makkelijk geweest!

 

 

 

En nu in de wachtweken, ook altijd erg spannend!!!

 

 

 

Ik wens jullie heel veel succes en geluk met deze poging!

 

 

 

Op naar een positieve zwangerschapstest!!!

 

 

 

Groetjes Claudia

Link to comment
Share on other sites

hallo joke

 

 

 

welkom op dit forum,

 

jeetje wat een verhaal!!! uiteindelijk heb je een tp gehad en zit je in de slopende wachtweken... sterkte in ieder geval en ik hoop dat al deze ellende die er geweest is beloond wordt!

 

ps. wij zijn ook in UZ Brussel in behandeling...

 

 

 

groetjes

 

meiske74

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Hoi Joke,

 

 

 

Allereerst van harte welkom hier!

 

 

 

Zoals zoveel dames hier heb jij ook al heel wat achter de rug met betrekking tot de pogingen om zwanger te raken... Maar gelukkig ben je nu al zover dat je op het wachtbankje mag zitten. Ik hoop dat je een lekker kussentje bij je hebt zodat je nog lekker lang op het bankje kunt blijven zitten en over een een goeie week een positieve test in de hand hebt!!

 

 

 

Succes en we duimen voor je!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use