Jump to content

Wachtbankje Oktober


Schapenwolkje

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Ben zo vrij geweest om een nieuw wachtbankje aan te maken voor oktober omdat er alweer verschillende mensen in oktober moeten testen.

 

Iedereen heel veel succes!

 

 

 

Hellen, ISCI TP cryo, 1 okt testen

 

Sen1972, TP 2 emmies, 3 okt testen

 

Esk, IVF 18 sept TP, 4 okt testen

 

Sas, 1ste icsi, tp 1 emmie, 4 okt. testen

 

Ilse03, cryo tp 20 sept, 5okt testen

 

ms78, cryo tp op 23 sept 7 okt testen

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 1.7k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi allemaal heb me erzelf ook maar ff bijgezet,laat nu de groene regels maar komen.

 

 

 

 

 

 

 

Hellen, ISCI TP cryo, 1 okt testen

 

Sen1972, TP 2 emmies, 3 okt testen

 

Esk, IVF 18 sept TP, 4 okt testen

 

Sas, 1ste icsi, tp 1 emmie, 4 okt. testen

 

Ilse03, cryo tp 20 sept, 5okt testen

 

Anja;ICSI TP 20 sept,5 okt testen

 

ms78, cryo tp op 23 sept 7 okt testen

 

 

 

groetjes Anja

Link to comment
Share on other sites

Meiden ik word GEK hier. Ik ben zoooo zenuwachtig en gespannen. Loop als een kip zonder kop door het huis heen. Nog een uurtje en dan kunnen ze bellen! Ik durf er gewoon niet over na te denken als we geen embryo's hebben. Dan is het over en uit. Bah bah bah. Als ik op de kop kon lopen dan deed ik dat nu! Butzooi...

Link to comment
Share on other sites

Oh wat snap ik dit gevoel maar al te goed. Ik loop nu dubbel op te stressen en voor jou vandaag en voor morgen voor mezelf.

 

Kost je inderdaad paar jaar van je leven lijkt het wel pfff.

 

Kom anders lekker ff op de chat meis, gaat de tijd wat sneller.

 

hele dikkke knufffffffffffffff

Link to comment
Share on other sites

Heej Esther,

 

 

 

Lees net dat je tussen 10 en 11 uur gebeld zou worden. Dus dat zal inmiddels wel al gebeurd zijn. Hoop dat het goed nieuws is en dat je daarom nog niet bent verschenen. Ga NU meteen een kaarsje voor je branden misschien helpt dat nog wat. En dat je nu maar gewoon onderweg mag zijn naar het zkh voor de tp.. Succes meis duim voor je..!! Ohhhhh vind het ook zo spannend voor je..!!!!

 

 

 

Liefs,

 

Hanneke

Link to comment
Share on other sites

heeee meiden. Wij zijn zoooo blij! Vanmorgen om tien voor half 11 belden ze. Beide eicellen zijn bevrucht!!! De een was vijfcellig, de ander zescellig. En qua deling waren ze top (geen afbrokkelingen etc, hoogste score). Ik moest om 11.00 in nunspeet zijn dus toen ze belden toen moesten we direct weg. Mijn man is meegeweest en om 12.00 zijn we direct doorgereden richting utrecht. We hebben de tp gevierd in soest met een heerlijke clubsandwich en om 15.00 zijn ze teruggeplaatst. Het was wel bijzonder want er kwam een arts naar ons toe en die zei dat ze het wel uniek vonden dat we qua bevruchting t.n.t. een 100 % score hebben! Bij de 1e twee pogingen zijn ze beide bevrucht en nu weer allebei. Hier moet toch een keer wat goeds van komen???Maar onze droom is in elk geval nog niet voorbij. We hebben er weer twee weken bij gekregen. Ik ga zooo voorzichtig doen deze twee weken. Geen gekke dingen, niet zwemmen, niet stofzuigen etc etc. Iedereen kan zeggen wat 'ie wil maar ik doe het lekker rustig aan!!! Ik wil mezelf achteraf geen verwijten hoeven te maken (ook al is dat misschien niet reeel als ik dat zou doen).

 

Bedankt voor jullie meeleven. Ik kom er dus bij zitten!!!!

 

liefs esther

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use