Jump to content
Sign in to follow this  
janneman

wij gaan ervoor... nou de rest nog...

Recommended Posts

dolle pret....

 

 

 

vanmiddag te horen gekregen dat we uitgespeeld zijn in rotterdam..

 

fsh = 66 (is in ieder geval wat lager dan de 72 van twee weken terug)

 

amh = kleiner dan 0.1 dusse géén ivf enne ook géén proefstimulatie of andersoortige probeersels...

 

 

 

oftewel de enig overgebleven optie is eiceldonatie....

 

eigenlijk wisten we dat al.. en stiekum was dat ook wel zoo prettig want vanmiddag hadden we niet de emoties die ons bij t vorige gesprek redelijk de das omdeden...

 

 

 

half december maar eens een ritje maken naar brabo-land en eens kijken wat ze daar te bieden hebben (op basis van wederkerigheid en zo)

 

 

 

ben best wel beetje nieuwsgierig naar hoe t allemaal al dan niet zal gaan verlopen..

 

 

 

enerzijds vind ik t enorm spannend en heftig en zo

 

anderzijds heb ik zoiets vanne.. ik zie t allemaal wel...

 

 

 

tuurlijk hebben we een kinderwens, maar als t nie gaat dan gaat t niet

 

op dit moment ben ik er nog steeds enorrum nuchter onder, en eigenlijk ben ik daar best blij mee, want t maakt t leven wel makkelijker, totdat de eerstvolgende dip zich weer aandient natuurlijk..

 

 

 

we zijn ons naast de mm ook al beetje aan t voorbereiden op kerst, want op 1e kerstdag komt de hele meute hierheen en dat is dan inclusief m'n vier neefjes waarvan de oudste bijna 18 en de jongste 1 1/2 en t zal dan best effe slikken worden voor ons, vrees ik...

 

 

 

maar op dit moment weten we weer even waar we aan toe zijn en dat was ook ons doel voor vandaag..

 

 

 

groetjes

 

 

 

janneman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Rene_1960

Hoi Janneman.

 

 

 

Ik wil jouw en je vrouw veel succes en sterkte wensen met alles.

 

Maar ook de komende Kerstdagen dus. Maar lees tussen de regels door, dat jullie dat allemaal gaan overleven.

 

 

 

Hoe staat je vrouw nu in alles, en wat zijn haar misschien toch wat gemende gevoelens?

 

Neem aan dat ook jullie samen alles van voor naar achter doorgepraat hebben.

 

Pfffff ik vindt het nogal wat, maar respect als jullie er samen uit zijn gekomen.

 

 

 

Groeten

 

Rene

 

 

 

Wij hebben komende woensdag de evaluatie van het helaas niet lukken, en meteen een planning om in 2010 verder te gaan, zal begin februari worden waarschijnlijk.

 

Laten we hopen dat dan toch 2010 ons jaar wordt, maar ook voor alle andere stellen/koppels hier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi rene,

 

 

 

tja eigenlijk wisten we diep van binnen al waar we aan toe waren, na de laatste keer dat we in rotterdam geweest waren hebben we alle emoties de vrije loop gelaten en dat heeft geresulteerd in een periode van heele diepe dalen, diepgaande gesprekken tot ver in de nacht en emotionele buien die alle kanten op gaan (en t liefst tegelijkertijd).

 

 

 

gelukkig zitten mijn vrouw en ikzelf dusdanig in elkaar dat we open en eerlijk tegenover onszelf en elkaar zijn en dat is zooo enorm belangrijk (hebben we weer eens ontdekt) en tja we zoeken en vinden steun bij elkaar. ik ben wat beter in het opzoeken van info en die info weer te vertalen in gewone mensentaal en mijn vrouw helpt mij weer als ik met twijfels en rare kronkels in mn koppie rondloop..

 

 

 

uiteraard heeft mijn vrouw het er moeilijk mee, haar moeder begint (gelukkig) langzamerhand steeds een beetje positiever te worden over onze plannen en dat scheelt toch ook iets en verder is het zoals het is, en het accepteren van de situatie was eigenlijk (vooralsnog) het moeilijkst.

 

voor haar gevoel laat een deel van haar lichaam het afweten, en we zijn er inmiddels achter gekomen dat de vo waarschijnlijk al jaaren geleden z'n intrede heeft gedaan, en dat zorgde ervoor dat een boel stukjes van de puzzel ineens op de goeie plek vielen.

 

 

 

we gaan nu dus voor eiceldonatie en indien dat wil lukken zou dat prachtig zijn, mocht t echter om welke reden dan ook niet lukken dan hebben we elkaar om samen mee verder te gaan.

 

 

 

tuurlijk heeft het bij ons enorme impact maar wij willen er allebei voor waken dat het ons leven compleet gaat bepalen

 

 

 

en ja we hebben alle voors en tegens afgewogen en uiteraard heeft mijn vrouw gemengde gevoelens bij het geheel, maar tegelijkertijd is zij zich ervan bewust dat als ecd ons een kindje "oplevert", wij samen daar de ouders van zijn..

 

 

 

toen ik voor t eerst met ecd als mogelijke optie op de proppen kwam, was het vooral schrikken en wennen aan het idee. gaandeweg konden we meer en meer inhoudelijk erover praten en is mijn vrouw momenteel degene die ons vlammetje van hoop brandende houdt..

 

 

 

rene (en je vrouw ook uiteraard),

 

 

 

woensdag heel veel sterkte

 

 

 

groetjes

 

 

 

janneman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Janneman en vrouw.

 

 

 

Ik hoop dat jullie gauw een geschikte kandidaat hebben die aan jullie wens gaat meewerken!

 

Als je eenmaal de stap hebt genomen wil je daar ook zo snel mogelijk mee bezig natuurlijk.

 

 

 

Ik wens jullie heel veel succes en hoop echt dat 2010 jullie jaar gaat worden! (natuurlijk ook voor alle andere stelletjes hier)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Diane180

Hoi Janneman en vrouw,

 

 

 

Heel veel succes met de eiceldonatie. Ik hoop dat je snel een geschikte kandidaat vinden. Een hele grote stap die jullie samen nemen, knap hoor.

 

Hopelijk wordt 2010 voor heel veel een vruchtbaar jaar !

 

 

 

groetjes Diane

Share this post


Link to post
Share on other sites

we zijn alweer een paar stapjes verder in de expeditie ouderschap.

 

 

 

via de eigen gyno is mn vrouw weer aan de pil en vorige week zijn we bij geertgen geweest.

 

volgende maand daar het gesprek met de maatschappelijk werkster en dan zien we wel weer verder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo allemaal,

 

 

 

tis effe heeeeeeel stil geweest van mijn kant uit. ik had mezelf op een verplichte radiostilte gezet, t was lange tijd iets te druk in mn koppie en met alle eelend rond de feestdagen e.d. moest ik even wat afstand nemen.

 

inmiddels ben ik thuis komen te lopen, zooo fijn als je contract niet verlengd wordt:sofa:. dusse als iemand nog een leuke chauffeursbaan weet hou ik me aanbevolen....

 

 

 

maarre de expeditie richting ouderschap is nog steeds gaande..

 

we hobbelen braaf naar de procedurele afspraken bij geertgen, al vind ik t eeenorrrum lang duren met die 1x per maand afspraak-termijnen:BangHead:

 

volgende week eindelijk weer de volgende afspraak en dan de afspraak daaaarna kan ik eindelijk iets doen.. oftewel een kwakkie inleveren... (en das dan nog nie eens voor ons eigen, maar ten behoeve van de wederkerigheid)

 

 

 

komt allemaal goe

 

vast

 

ooit

 

 

 

 

 

janneman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Ja, wat moet je anders doen als het hele dag regent @Onzefamilie 😂De tuin heb ik hier nog niet bekeken.... Hopelijk wordt het eens een keertje lente, dan kan ik ook aan de slag, want dit weer nodigt niet uit om buiten wat te doen. Daarom binnen maar aan het ruimen, overbodige spulletjes verkopen enzo, dan heb ik vast ruimte voor (hopelijk) een babykamertje. De 4 musketierettes klinkt idd goed, die houden we erin 😃 Dat klinkt dan idd alsof alles er nu uit is @Nora90 ik hoop het ook dat het nu allemaal weg is en dat je weer vlug ongi wordt. Stom ja, dat we daar op sommige momenten in dit traject juist naar uitkijken,terwijl we het normaal gesproken liefst niet zien. Maar ja, na een (helaas) mislukte poging wil die ongi zeggen dat we weer verder kunnen. Ik hoop zo dat jij ook in april de tp kunt gaan hebben. Dan zijn we weer alle 3 in de race. Hier vandaag superveel buikpijn gehad, echt niet normaal, heb sowieso altijd wel wat last, maar deze keer was wel heel erg. Niet veel gedaan dus. Morgen maar weer dan. Ja, rit is begonnen hier 😃, heb alles doorgegeven aan de kliniek, ze komen me halen op het vliegveld en brengen me dan naar het appartementje dat ik geboekt heb. Voor de terugreis zouden ze dan een taxi regelen voor me omdat dat heel ver buiten hun normale werkuren valt (terugvlucht is om 06.45 uur). Ook moet ik nu doorgeven welk programma ik kies, omdat ik de helft van de behandeling moet gaan betalen. Dus dat moet ik dan dit weekend doorgeven.... Overboeking wordt toch pas maandag bij hun bijgeschreven en weekend antwoorden ze de mail meestal niet, maar ja, het beslismoment is nu wel daar. Ohja, en de male donor is ook gearriveerd daar vandaag, ze hebben het daar opgeborgen, transport was goed verlopen, dus die ligt te wachten op de eitjes... 😊 Bedenk me ineens nu dat over 3 weken de tp al is geweest, jeetje, wat gaat het vlug!  
  • @Kitje @Onzefamilie @Marsukar De vier musketiers 😄 Dat klinkt leuk !!  Ik heb dus na die ene nacht geen bloeding meer gehad... Ik denk dat mn lichaam dacht: ZO ff na 5 weken alles in 1 keer eruit gooien haha. Ik heb daarna 2 of 3 dagen heeeeeeel klein beetje bruin verlies gehad, gisteren even in bad geweest en ja misschien een beetje gek maar heb het van binnen gespoeld met water en er kwam toen een klein bloedsliertje mee en dat was het en vandaag heb ik helemaal geen bruinverlies gehad. Ik hoop dat dat zo blijft want ik word gek van die inlegkruisjes elke dag al 5 weken lang 😞  Ik heb dus begrepen dat als ik ongesteld word ik moet beginnen met de pil voor minimaal 14 dagen (mag ook langer) en daarna moet ik stoppen en dan dag 2 moet ik beginnen met een medicijn ben zo even de naam vergeten. En die moet ik dan 15 dagen slikken en dan is de terugplaatsing.... Heel spannend weer allemaal, het is echt even wachten op de menstruatie. Ik hoop dat die snel komt en niet zo lang op zich laat wachten. Ik hoop dat ik in April al de terugplaatsing van de cryo's mag hebben 😄  Heb nog nooit zo graag ongesteld willen zijn hahahaha Wat een kinderwens wel niet met je kan doen 😛  En @Kitje wat super spannend voor jou dat de "rit" al is begonnen 😄 Ben zo blij voor je x @Onzefamilie Wij zijn ook bijna aan de beurt 😄 
  • Zeker weten we zijn een top stel, @Nora90 @Marsukar @Kitje de 4 musketierettes Spannend ja voor ons pas eind april dat we dan weten ja of nee of gelukt is.  We duimen mega dat alles goed gaat, nou druk bezig achtertuin zomer  klaar maken(wat moet je anders doen hahaha) Nee we zijn de tuin aan het omzetten gewoon even weer fris en fruitig en beter ingedeeld. Speelhuisje verhuizen enzo ach je blijft zo bezig.  Krampen en rugpijn door de ongi soms moordend maar gaan gewoon door hahah   Nou als het lukt dit weekend poortdeur maken en erin hangen en huisje van onze zoon verhuizen dat din is loodzwaar echt zwaar! Achja als ik iets bouw dan is het voor jaren hahaha proest. 
  • Ja, dat rekenen doen we hier allemaal wel, zijn we experts in geworden intussen.. 😉 Het gaat idd supersnel allemaal, kan het soms amper bijhouden, maar het is ook wel heel bijzonder en leuk. Ja, over 3 weekjes vlieg ik al gewoon die kant op. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat. In de wacht duurt de tijd idd lang, vooral die wachtweken zijn vreselijk. Maar nu als ik dan terug kijk is het allemaal toch weer snel gegaan. Helemaal mee eens ja, zijn een leuk stel geworden zo, delen lief en leed, ben blij met jullie allemaal! Het is heel fijn om zo'n proces niet volledig alleen te hoeven doen, maar dit te kunnen delen met meiden die precies weten wat het is en hoe het voelt. Ik heb toch wel een wolkje gereserveerd hoor, naast jouw wolkje @Marsukar eentje die groot genoeg is om ook @Onzefamilie en @Nora90 te kunnen vervoeren... 💞💞💞💞  
  • Snap dat je al aan het rekenen bent hoor @Kitje.😃 En qua eitjes.. tja... als je het geld hebt en je krijgt nu deze kans... maar goed.. je kunt idd een hoop andere dingen doen voor het geld..Volg je gevoel!  Wat komt het dichtbij nu. De 19e gewoon vliegen! Dat is echt al snel! Zo spannend!!!  @Onzefamilie Ook april is het zo. Tijd gaat zo snel (al voelt het niet zo als je wacht natuurlijk). Wel fijn dat je er naar toe kunt leven. Proef weer hoop bij iedereen en dat is wel heel fijn!  We zijn ook wel een leuk stel allemaal zo samen. Steunen elkaar in goede en slechte tijden. Heel mooi en heel fijn 😊. Hoop dat jullie allemaal straks lekker op de wolk komen. Dat verdienen jullie echt zo!!
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use