Ga naar inhoud

december 2009 januari 2010 mama's


svenja

Aanbevolen Berichten

Wat een vervelende situatie met je schoonzus zeg.

Hoop dat je man z'n werk kan houden - de onzekerheid over werk speelt hier ook al jaren. Op een gegeven moement lijk je er aan te wennen ofzo... waar ik er eerst nog nachtenlang van wakker kon liggen haal ik nu m'n schouders op.

 

En die yoghurt heb ik een hele tijd al rond een uur of 3 's middags gegeven - dat werkte hier ook niet als toetje. En de avondfles eraf: ze hebben makkelijk praten op het cb! Je hoeft ze niet alles te vertellen he ;) ? Hier kwam op een gegeven moment vanzelf het punt dat de fles niet meer helemaal gedronken werd en toen hebben we hem eraf gehaald. Ik denk dat dat punt voor ieder kindje op een ander tijdstip komt. Laat ze maar praten op het cb....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 511
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Hobbesje, zoiets dacht ik ook al. Soms moet je op het cb gewoon zeggen wat ze willen horen.

Als mijn kind 's nachts wakker ligt (met ons erbij) omdat ze een laatste flesje niet mag dan lijkt mij

dat niet helemaal in orde.

De yoghurt 's middags, dat vindt ik ook een goed idee. Gaan we direct doen vanmiddag.

 

 

 

We gaan Bo haar kamertje op een iets andere manier indelen, we zijn 4,5 week terug verhuisd en haar bedje

staat nu naast een raam. Ik heb het idee dat ze hier minder van slaapt dus we gaan vanavond de boel een

beetje omzetten. Ze slaapt normaal ook werkelijk overal, in een hoek van de kamer, in de inloopkast, in de hal, op kantoor etc.

Was met de verhuizing/schilderen best handig, zo lag ze altijd in een schone frisse omgeving te slapen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

he vanessa

 

vervelend dat jullie er zo aan vast zitten ik kan me wel herinneren dat je bij ong 12 maanden de laatste fles met yoghurt vervangt. alsdat niet lukt anders smiddags proberen en anders gewoon niet doen je hoeft niet alles volgens het boekje te doen.

 

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vanessa, wat een onrustige toestand bij jullie. Het komt ws wel weer goed maar het geeft wel even stress en die schoonzus ook maar lekker laten voor wat het is inderdaad.... Denk maar lekker aan jullie zelf. Er komt nog zo'n drukke tijd aan met een 2-ling erbij.

 

Ik moet gewoon een laatste fles blijven geven tot het volgende cb bezoek en die staat pas als Maxe 1 jaar is, 17 dec. Wat het cb betreft vertel ik ook niet alles hoor. Hier in Belgie mogen de kindjes geen yoghurt of toetjes tot 12 maanden! Ik geef dit wel, maar dit is als extraatje en de ene x geef ik het in de middag en de andere x als toetje. Ik doe gewoon wat ik denk dat goed is en vlgs mij is dat het beste. Ik hou alleen het cb aan als richtlijn maar ik geef een heel ander voedingsschema als voorgeschreven. Hier in B geven ze de kindjes in de middag groenten en in avond fruitpap, maar ik doe dit andersom omdat ik wil dat ze gewoon met mij boterhammetjes eet in de middag en in de avond groenten en straks met ons mee eet.

 

Svenja, hoe gaat het met je en met je been? Hoe gaat het met de taarten? Gaat het goed? Ons droomhuis staat idd weer in Belgie. We wonen hier erg graag en we willen hier allebei niet weg. We wonen wel heel dicht bij Breda hoor, dus we zijn zo in NL.

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

he renee

 

met mijn been gaat het wel ik loop weer verder nog aanzien.

met de taarten gaat het ook goed. ik heb mijn eerste certificaat binnen van de opleiding die ik doe nog twee te gaan en als alles goed gaat heb ik in december mijn diploma.

hier is mijn examestuk.

 

is helemaal geschilderd.

Foto-GMOQ4W6C-D.jpg

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

JEEEEEEEH wat een mooie taart zeg! Het is echt een kunstwerk. Fantaaaaastisch! Gefeliciteerd met je eerste certificaat. In december heb je vast je diploma. Ik vind het echt heel leuk. Ook fijn dat het met je knie weer beter gaat.

 

We hebben een weekendje Maastricht gedaan en het was ontzettend leuk. Maxe vindt het slapen wel lastig in een campingbedje dus dat beloofd wat voor volgende week. Volgende week gaan we namelijk een paar dagen naar Sauerland. Vrienden van ons hebben daar een B&B geopend en we gaan eens een kijkje nemen.

 

Hebben jullie nog plannen en hoe organiseren jullie dat met jullie kleintjes? Maxe wilde ook geen pap drinken van het weekend dus ik heb haar maar met ons laten mee eten en ontbijten met brood ipv pap. Ja, je moet een beetje makkelijk worden want anders heb je stress tijdens een weekendje weg. Ze heeft in 's avonds mijn hele zeetong opgegeten!!! Ik weet helemaal niet of dat mag, maar ze vond het zaaaaaalig. Het viel ons wel op dat je met een kinderwagen in weinig restaurants terecht kan. We hebben echt moeten zoeken naar een beetje ruim restaurant waar de wagen ook mee naar binnen kon. Maxe heeft op de kinderstoel de ene korst na de andere gegeten plus mijn eten hahahaha. Ik ben dus niet teveel aangekomen ;-)

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

he renee

 

mijn kids zijn geen moeilijke eters en ook geen moeilijke slapers dus dat geluk heb ik altijd wel gehad.

ze mag al vis hebben dat mag vanaf 8 maanden volgens mij anders 10 maanden maar dat is ze ook al.

 

je hebt het toch goed opgelost zo wil ze ook niet de pap van een lepeltje zo eet yari het.

 

liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Bo is ziek... Getver, wat zielig. Ze voelde iets te warm aan toen ik haar uit bed haalde 37,6 dat valt dan wel mee.

Aangekleed en haar fles klaargemaakt, deze ging er goed in, daarna haar boterhammetje, dat ging minder.

Deze heeft ze niet helemaal opgegeten. Tot nu toe heeft ze 4x gespuugd.

Wat ellendig voor haar. Ze ligt nu eventjes op bed.

Wie weet waar je extra op moet letten met een ziek kindje? Water heeft ze wel gedronken maar is er denk ik ook

allemaal weer uitgekomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Vanessa

 

Hopelijk gaat hetvweer beter met bo yari en ik zijn ook flink ziek geweest de afgelopen week. Het belangrijkste is dat ze vocht binnen krijgt en als ze spuugt met hele kleine hoeveelheden geven eten is niet belangrijk als kinderen honger hebben eten ze echt wel en ze kunnnen best een paar dagen zonder.

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel veel beterschap voor Bo. Inderdaad, ze kunnen zonder eten, maar niet zonder drinken!! Maxe heeft in de avond wel vaak 37,6 maar dit is vlgs mij normaal bij haar. Ze voelt dan niet ziekjes ofzo, dus ik denk niet dat ze dan ziek is.

 

Wij zijn vorig weekend naar Sauerland geweest en Maxe heeft zich vorbeeldig gedragen. Zonder te huilen gaan slapen en dit doet ze nu al meer dan 2 weken. We hebben eindelijk na 10 maanden een ritme gevonden!!!!! Joehoe!!! Ik ben er blij mee en ik ben als de dood dat dit weer van tijdelijk aard is. Manlief had vakantie dus dan loop alles anders... Thank god it´s Monday tomorrow!!!! ;-) Morgen hebben wij het rijk weer voor ons alleen. Ik ben altijd happy als papa thuis is en als het weekend is, maar ik ben ook weer blij als het maandag is en onze regelmaat weer terug doorgevoerd kan worden.

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn voor jullie Renee dat het lekkerder gaat, geeft gewoon veel meer rust.

Bo was vandaag alweer een stukje beter maar dat komt ook door de paracetamol.

Ik was gisteren toch wel blij dat ik deze uit voorzorg in huis gehaald had voor een gevalletje je weet het maar nooit!

 

Gelukkig drinkt Bo goed en heeft ze genoeg spek op haar billen.

 

Morgen de 20 weken echo, spannend!

 

Iedereen nog een fijne avond en ik plof lekker op de bank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeeeh Vanessa, alweer 20 weken ver!!!! Wat spannend weer zeg! Hoe voel je je?

 

Ik heb vanaf haar geboorte al wat in huis tegen pijn en koorts. Hier zijn dat zetpillen van Perdolan. Ik heb ze regelmatig gebruikt. Ze heeft weleens een dag gehad dat ze alleen maar huilde en niks wilde en dan gaf ik ze ook een Perdolan. Vorige week ook nog 1 gegeven toen ze ontzettende last had van haar tandjes en niets hielp en ze wilde niks.

 

Ik ben vandaag gestopt met het geven van Zantac en ik ben benieuwd hoe ze reageert. Sinds een paar dagen geef ik ze al minder en ze slaapt nu wel wat slechter, vaker wakker. Ik ga het nog even afwachten en anders toch maar weer aan de Zantac. Die reflux zal nu toch wel een keer over moeten zijn?????

 

Hoe is het met de anderen?

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden