Jump to content

Janine geboren!!


linda31

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

vannacht om 4.15 is onze dochter Janine geboren. Zij weegt 3880 gram. Vanaf 21.00 gisteren begon het iets te rommelen en rond 1.00 vannacht zette het echt door. De vk was er rond 3.00 uur en ik had toen al 4 á 5 cm ontsluiting. Ze moest nog even 20 minuten weg en toen ze terug kwam had ik al 8 cm ontsluiting. De vliezen heeft ze gebroken en toen was ze er zo. Een prachtig mooi roze meisje. Ze drinkt ook al aan de borst. Supertrots zijn wij. Is het toch een februari kindje geworden en nog wel op de verjaardag van mijn schoonzus. De kraamhulp is ook super trouwens.

 

Dit was het even voor vandaag. Ik meld mij snel weer.

 

 

 

Liefs, Linda

Link to comment
Share on other sites

Dat klinkt allemaal goed zeg, geweldig hoor. Wat fijn, wat fijn. Je zit op roosjes zo te horen. Het is je van harte gegund! En de kleine meid doet het ook goed, knap kind! Joy1 ps. En je bent snel bevallen he?Dat is ook mooi meegenomen. (Het kan soms ook te snel gaan, dan zit je verwonderd naar je kind en jezelf tekijken wat is me nu overkomen, had ik een beetje.)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Beste Linda en hub,

 

 

 

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine Janine. Wat fijn dat het zo vlot gegaan is!

 

 

 

Lfs,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linda en Jan,

 

 

 

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter, en inderdaad toch nog net februari zoals je verwacht had. Super snel gegaan zeg en ook een meisje net als de andere februari dames. Hoe vind je mannetje het en de kids?

 

Nou meid, jij heb het achter de rug, nu wij nog.

 

Geniet lekker van jullie meisje en laat je maar lekker verwennen door de kraamhulp.

 

Liefs Mandy

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie meiske, wat heerlijk om te lezen dat het allemaal voorspoedig is verlopen, nu lekker genieten samen van en met elkaar.

 

 

 

Groetjes Dani.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use