Jump to content

Moderator (s) gezocht! -> en gevonden!


Jheroen

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

 

 

Enige tijd geleden is een van de leden van het eerste uur verdwenen van het forum. Zij was er vanaf het begin bij maar was toe aan andere dingen dan het forum.

 

Zij was ook moderator op het forum, dat houdt in dat je extra functies krijgt binnen je account. Je kunt topics verplaatsen, wijzigen etc.

 

Een moderator kan op momenten dat het nodig is 'ingrijpen'.

 

 

 

We zijn op zoek naar een of twee nieuwe moderators. Het is gewenst als je als moderator regelmatig op het forum aanwezig bent.

 

 

 

Heb je interesse laat het dan weten via een PB naar mij.

 

 

 

Alvast bedankt!

 

 

 

:uwoman:

 

 

 

Update:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er hebben zich drie leden gemeld die alle drie Super Moderator zijn geworden. Dit zijn geworden:

 

Update 21 maart:

 

 

 

Pleun is ook Super Moderator geworden!

 

 

 

We zijn voorzien!

 

 

 

Veel succes!

Link to comment
Share on other sites

hey meiden, gefeliciteerd met jullie nieuwe baan :) hoop dat jullie een beetje de bezem erdoor gaan halen zodat het overzicht weer een beetje terugkomt want nu staan er zoooooveel topics. Zie door de bomen het bos nie meer en zoek me soms suf naar een bepaalde topic :)

Link to comment
Share on other sites

Succes meiden!

 

 

 

Ik kijk uit naar jullie verse structuur en... meer een vast stramien. Maar ja, ik ben dan ook een lijstjes-neuroot. :hypocrite:

Link to comment
Share on other sites

Haha, hier nog een lijstjes-neuroot, dus dat komt mooi uit ;-)

 

 

 

We hebben een start gemaakt onderling, zijn ervaringen en suggesties aan het uitdelen en zullen binnenkort met een voorstel komen om het forum weer wat overzichtelijker te maken.

 

Zit er zelf ruim 2 jaar op en ben het helemaal met jullie eens dat doordat het zoveel drukker is geworden (en dat is hartstikke mooi natuurlijk) het ook onoverzichtelijker is geworden.

 

Maar we zijn er mee bezig!

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use