Jump to content

Bloeding na de punctie


Sowiebo
 Share

Recommended Posts

Hé meiden,

 

 

 

Vanmorgen 9.00 uur heb ik de punctie gehad, het heeft daarna behoorlijk gebloed.

 

Nu 14.00 uur is het eigenlijk nog niet gestopt en bloed ik nog steeds.

 

Zijn er meiden die dit herkennen? En zo ja, hoe lang kan dit duren? Of moet ik me zorgen maken en het ziekenhuis bellen?

 

 

 

Ik weet nl. niet wat normaal is, de vorige keer heb ik het niet gehad.

 

Alvast bedankt!

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey Sonja!

 

Goed te lezen dat je je punctie hebt gehad! Ben ook best benieuwd wat je 'oogst' is...

 

Voor wat betreft die bloeding: ik heb dat ook niet gehad. Ik zou voor de zekerheid even bellen, als is het maar om gerustgesteld te worden!!

 

 

 

Sterkte...

Link to comment
Share on other sites

Nee, niet gehad. Maar ik zou wel vandaag even bellen naar het ziekenhuis hiermee!

 

 

 

Hopen dat het snel stopt, rustig aan!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een paar dagen na de punctie nog een bloeding gehad. Bleek een stolsel te zijn wat loskwam. Verder verloor ik de hele dag van de punctie eigenlijk wel bloed. Ik kon het redden met maandverband.

 

Als je er geen goed gevoel bij hebt gewoon bellen hoor.

Link to comment
Share on other sites

Heeej meiden,

 

 

 

Tnx voor jullie snelle antwoord. Ik kan het ook redden met een maandverband. Mijn man is net even meegeweest naar de w.c., het is vooral nog erg als ik afveeg zeg maar.

 

Heb besloten als het morgen nog zo is, dan even te bellen naar het ziekenhuis.

Link to comment
Share on other sites

Guest estrhalita

Ik heb het tot 1,5 week na de punctie bloed en stolsels verloren. Het kan werd tegen mij gezegd.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook gebloed bij de punctie in 2006 maar dat kwam omdat ze een vaatje geraakt hadden. Deze moest wel eerst weer dicht zijn voordat ik weg mocht. Het duurde vrij lang voordat het gestopt was met bloeden en de IVF arts stond op het punt om het vaatje te gaan hechten. Nadat het gestopt was heb ik ook geen bloedverlies meer gehad, ik moest het goed in de gaten houden en als het wel weer ging bloeden moest ik aan de bel trekken.

 

 

 

Hopenlijk stopt het bij je, heel veel succes

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Sonja,

 

 

 

Ik heb een dag lang bloed verlies gehad na de punctie, de volgende dag was het bij mij vrijwel helemaal verdwenen. Hopelijk heb je een top oogst.

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use