Jump to content

Bloeding na de punctie


Sowiebo

Recommended Posts

Hé meiden,

 

 

 

Vanmorgen 9.00 uur heb ik de punctie gehad, het heeft daarna behoorlijk gebloed.

 

Nu 14.00 uur is het eigenlijk nog niet gestopt en bloed ik nog steeds.

 

Zijn er meiden die dit herkennen? En zo ja, hoe lang kan dit duren? Of moet ik me zorgen maken en het ziekenhuis bellen?

 

 

 

Ik weet nl. niet wat normaal is, de vorige keer heb ik het niet gehad.

 

Alvast bedankt!

 

 

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey Sonja!

 

Goed te lezen dat je je punctie hebt gehad! Ben ook best benieuwd wat je 'oogst' is...

 

Voor wat betreft die bloeding: ik heb dat ook niet gehad. Ik zou voor de zekerheid even bellen, als is het maar om gerustgesteld te worden!!

 

 

 

Sterkte...

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een paar dagen na de punctie nog een bloeding gehad. Bleek een stolsel te zijn wat loskwam. Verder verloor ik de hele dag van de punctie eigenlijk wel bloed. Ik kon het redden met maandverband.

 

Als je er geen goed gevoel bij hebt gewoon bellen hoor.

Link to comment
Share on other sites

Heeej meiden,

 

 

 

Tnx voor jullie snelle antwoord. Ik kan het ook redden met een maandverband. Mijn man is net even meegeweest naar de w.c., het is vooral nog erg als ik afveeg zeg maar.

 

Heb besloten als het morgen nog zo is, dan even te bellen naar het ziekenhuis.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook gebloed bij de punctie in 2006 maar dat kwam omdat ze een vaatje geraakt hadden. Deze moest wel eerst weer dicht zijn voordat ik weg mocht. Het duurde vrij lang voordat het gestopt was met bloeden en de IVF arts stond op het punt om het vaatje te gaan hechten. Nadat het gestopt was heb ik ook geen bloedverlies meer gehad, ik moest het goed in de gaten houden en als het wel weer ging bloeden moest ik aan de bel trekken.

 

 

 

Hopenlijk stopt het bij je, heel veel succes

Link to comment
Share on other sites

Guest Nienke79

Hoi Sonja,

 

 

 

Ik heb een dag lang bloed verlies gehad na de punctie, de volgende dag was het bij mij vrijwel helemaal verdwenen. Hopelijk heb je een top oogst.

 

 

 

Groetjes,

 

Nienke

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use