Jump to content

Jaaa, eindelijk cryo's


Henne

Recommended Posts

Hi!

 

 

 

Probeer wat afstand te nemen van het forum na onze mislukt 4e poging, maar wil toch even laten weten dat we dit keer eindelijk twee cryo's hebben! Wanneer we die terug willen laten plaatsen moeten we nog even bekijken omdat we 19 augustus ook gaan trouwen. Maar we hebben in ieder geval nog een kansje voor we na moeten gaan denken over stoppen of doorgaan (sparen!).

 

 

 

Iedereen nogmaals ontzettend bedankt voor de steune en lieve woorden van de afgelopen dagen.

 

 

 

Henne

Link to comment
Share on other sites

lieve lieve Henne...dat is geweldig nieuws...dat brengt weer hoop in het leven!!!

 

 

 

eerst lekker genieten van jullie bruiloft en hopelijk snel daarna dat jullie dan verder kunnen!

 

 

 

dikke knuffel!!!

 

 

 

Nico

Link to comment
Share on other sites

Wauw Henne, je brengt een grote glimlach op mijn gezicht!! Wat een geluk, eindelijk! Ik neem aan dat jullie eerst gaan trouwen en dan weer verder, maar wie weet gaat het al eerder kriebelen? Ik ben in ieder geval SUPERblij voor jullie, ha! Ben blij dat je het met ons deelt, je ziet het aan de reacties hoe we meeleven, is toch weer een lichtpunt.

 

 

 

Susses met alles!

 

 

 

Caroline

Link to comment
Share on other sites

Wauw Henne

 

 

 

wat een goed nieuws!!! Jeetje, eindelijk weer een mooi bericht.

 

Ik ben benieuwd wanneer jullie voor de tp gaan maar in ieder geval, alvast een hele mooie huwelijksdag gewenst

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Henne,

 

 

 

Na veel rot nieuws, nu tijd voor zonnige tijden! Van geluk komt geluk toch! Geniet van jouw bruiloft en de voorbereidingen en in het achterhoofd weet je van die mooie cyo's!!! Super nieuws! Ben echt heel blij voor je!

 

 

 

Kaykay

Link to comment
Share on other sites

Henne!

 

 

 

Dit is natuurlijk een geweldig bericht! Je hebt er stiekem op gehoopt, maar nu dan ook de bevestiging gekregen. Hoe zijn ze ingevroren? (1 of 2 rietjes?).

 

En nu natuurlijk bedenken wanneer? .....

 

 

 

Liefs Pieneke

Link to comment
Share on other sites

Guest Miki

Henne, wat een geweldig nieuws! Een hele geruststelling zeg, nog 2 potentiele ukkies in het achterhoofd. Koester die maar goed!

 

 

 

Veel succes en plezier richting de trouwerij. Wij hebben het ook gedaan op een moment dat we al wisten dat kindertjes krijgen niet (makkelijk) zou gaan. Ik kan je zeggen, dat is extra romantisch. Je kiest dan echt voor elkaar!

 

 

 

Ik begrijp dat je afstand houdt, maar we leven -zoals je merkt- graag met je mee. Zelfs moi, die ook zo'n behoefte aan afstand heeft (maar het best een uitdaging vind om dat in praktijk te brengen). ;-)

 

 

 

Liefs, -Miki

Link to comment
Share on other sites

Jee Henne, wat een goed nieuws!! En dan ook nog trouwen...

 

Wat een fijn idee dat er nog twee kansen (twee kindjes!) liggen.

 

 

 

De wereld is weer wat zonniger!

 

 

 

Groetjes, Nine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use