Jump to content

verlies groot stolsel?? na punctie


Dilithium

Recommended Posts

Heb vanochtend de punctie gehad, waarbij ik best veel bloed heb verloren.

 

Toen ik net na het toilet ging kwam er ook een stolsel los ter grote van een pingpong bal. Direct het ziekenhuis gebeld, maar de dienstdoende arts is nu een operatie aan het doen, dus ik wordt pas later teruggebeld. Ik maak me nu best een beetje zorgen. Is het baarmoederslijmvlies? ik bedoel, als het dat is, kan het vast niet goed zijn, dat moet toch mooi dik zijn voor de terugplaatsing.

 

 

 

Het zal vast niets zijn, maar ik maak me gewoon een beetje zorgen.

 

 

 

Iemand een idee?

Link to comment
Share on other sites

Hai Dil.

 

 

 

 

 

Jeetje, ik heb er nog nooit van gehoord, begrijpelijk dat je je wat zorgen maakt!

 

Ik hoop dat je snel teruggebeld wordt en dat je reacties krijgt waar je iets mee kunt.

 

Sterkte meid, ik hoop dat de punctie verder een paar mooie eicellen opgeleverd heeft

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Ben net teruggebeld. Gelukkig veel vlugger dan ik had verwacht. Volgens de arts het het gewoon een bloedstolsel, dus niets om me zorgen over te maken. Jeetje, erg blij om het te horen :)

 

 

 

bedankt voor je snelle reaktie en sorry voor het onsmakelijke verhaal.

 

 

 

Ben erg opgelucht in elk geval!

Link to comment
Share on other sites

Goh, wat kan een mens zich ineens druk maken he?

 

 

 

Maar goed, over de punctie: 6 follikels waar 4 eitjes uit zijn gevonden, dus daar ben ik heel tevreden over (vorige stimulatie cyclus was omgezet in escape uiu omdat er maar twee follikels waren)

 

 

 

groetjes van een erg opgeluchte dil

Link to comment
Share on other sites

Guest Mart

Gelukkig heeft het niks te betekenen Dilithium. Nu op naar de tp!!!

 

Ik reageer hier even op omdat ik het een beetje herken.

 

Na m'n laatste tp van een cryo had ik ook 4 dagen later zo'n enorm stolsel. Je schrikt je echt wezeloos!

 

Ik was op dat moment heel bang dat het alsnog van m'n mk daarvoor zou kunnen zijn, maar volgens de gyn. kon dit eigenlijk niet en ik hoefde me er geen zorgen over te maken.

 

Die cryo-poging is niet gelukt, maar ik vraag me nog steeds af wat het geweest is, ook omdat er toen wel hcg in m'n bloed gevonden is.

 

Raar toch...

 

 

 

Maar goed, dit is een negatief verhaaltje van mijn kant, maar volgens mij hoef jij je helemaal nergens zorgen over te maken hoor.

 

 

 

Alvast heeel veeel succes.

Link to comment
Share on other sites

Hei,

 

Ik snap dat het ziekenhuis je al heeft gerustgesteld maar misschien is het prettig om een 'ervaringsverhaal' te lezen.

 

Ook ik had veel bloedverlies na de punctie. En een dag later viel er een bloedklomp (stolsel) ten grote van een grote muis langs mijn been naar beneden. Ook heb ik nog kleinere stolsels gehad. Na een paar dagen was dit voorbij en ook het bloeden stopte. Zoals je kan lezen in mijn onderschrift heeft dit alles geen invloed gehad op succes, ben nu inmiddels al 9 maanden zwanger! Wel had ik tijdens de zwangerschap ook nog bloedverlies in de baarmoeder (week 16). Maar dat heeft de baarmoederwand zelf opgenomen nadat ik rust nam en is verdwenen zonder voor problemen te hebben gezorgd.

 

Ik wens je veel succes met deze poging! Laat je het ons weten?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb dit ook gehad na de eerste punctie. Ik moest eerst plassen voordat ik naar huis mocht en toen kwam er allemaal bloed. De gyn heeft me toen gelijk onderzocht en zei dat het een stolsel was geweest. Het bloeden was daarna ook gestopt. Is het bij jou ook gestopt inmiddels. Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

 

 

@ursela, wat leuk om te lezen over het positieve resultaat! Als ik jouw datum lees wordt het nu toch ook weer heel spannend. Hoop dat alles voorspoedig gaat :)

 

 

 

Het bloeden is inmiddels opgehouden. Gisteren tegen het einde van de dag eigenlijk alleen nog bij het afvegen en nu niets meer gelukkig :)

 

 

 

Vandaag was ook de tp. Twee goeie emmies en die zijn ook allebeide teruggeplaatst, dus ik heb mezelf op het wachtbankje voor juni geplaatst.

 

 

 

Heel erg bedankt voor alle reakties!

 

liefs,

 

Dil

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use