Jump to content
Sign in to follow this  
loes1980

nog meer mensen op de wachtlijst voor KID

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Mijn man en ik staan op de wachtlijst voor KID.

Zijn er hier nog meer mensen die hier op wachten?

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Guusie,

Bij ons werden de belangrijke kenmerken van mijn vriend opgeschreven en vergeleken met een donor. Die donor hebben wij toegewezen gekregen. Ik weet dat er ook ziekenhuizen zijn waar je zelf drie donoren mag kiezen. In ons geval dus niet

Groetjes KrisKras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Guusje,

 

We staan op de wachtlijst voor KID bij MCK (medisch centrum kinderwens)

Wij hebben hier een mei een intake gehad en 6 weken daarna hadden we een afspraak om een donorprofiel in te vullen.

Je mag dan een aantal voorkeurs kenmerken aangeven. In december hebben we nog een keer een telefonische afspraak, ze willen dan checken of je nog achter je beslissing staat. Bij ons is de wachtlijst een jaar. Best lang dus! Helaas kregen we laatst een brief dat de wachtlijst langer is geworden 1,5 jaar. Gelukkig telt dat niet voor ons, maar het wordt zo wel voor vele een lang traject. Wel bestaat er de mogelijkheid om donorzaad te kopen in Denemarken zodat ze dit kunnen gebruiken in MCK, dit kan de wachtlijsten versnellen, maar is wel kostbaarder.

 

Guusje: Sta je zelf ook op de wachtlijst?

Kriskras: Waar zijn jullie in behandeling?

 

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, kan je dan je eicellen later doneren? Of iemand anders laten doneren?

Hoelang hebben jullie op de wachtlijst gestaan?

 

Lees trouwens in je handtekening dat je 9de IUI-D mislukt is. Pittig hoor!

Doen ze bij Geertgen ook eerst 12x IUI voordat ze overgaan op IVF?

 

Groetjes~!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik doneer bij een eventueel tweede kindje, we hebben hierdoor geen wachtlijst gehad, konden meteen beginnen. Ik weet niet hoe lang ze door gaan met IUI, maar ik zit er over te denken om als dit jaar nog niet slaagt, volgend jaar met IVF te starten.. maar dat gaat inderdaad wel in overleg natuurlijk. Er is niets met mij aan de hand...dat maakt het zo moeilijk om dat besluit te nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HOi kriskras.

Hoe werkt dit dan? Heb je iets getekent waarin staat dat je later eicellen af gaat staan? en als je dat later gaan doen moet je dit dan doen met medicatie die meerdere eicellen laat groeien zoals ivf ?

Wij hebben een orienteren gesprek gehad in Geertgen. 7 dec. hebben we een afspraak met een psycholoog. Graag zou ik ook iui willen doen met een donor maar de wachtlijst is te lang.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Jessie, ik heb niet echt iets hoeven tekenen, het gaat ook op basis van vertrouwen. Ik hoop dat ik nog eicellen af mag staan tegen de tijd dat wij een tweede kindje mogen krijgen, als ik te oud ben hoeft het niet meer. (ben nu 36) Zij vinden het niet erg, ik ben welwillend en dat is in princiepe voldoende. Zelf hoop ik wel dat ik het nog mag doen, want het geeft me een goed gevoel om iets terug te kunnen doen. Ik maak ook gebruik van donorzaad. Ik zou zelf ook graag andere mensen helpen die geen kindje kunnen krijgen... Maar goed het is afwachten. Tot nu toe is een eerste kindje nog niet gelukt..

De donatie zal inderdaad via IVF gaan, de helft van de eicellen uit de punctie sta ik af (dat is eenmalig)

Ik ben benieuwd hoe jullie gesprek verloopt en wat jullie keuze wordt.. laat je het even weten?

Veel succes!!

KrisKras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jessie:Hoe gaat het bij jullie in zijn werk dan? Zie dat jullie 7 dec een gesprek met een psycholoog hebben? Welke stappen komen daarna?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hallo allemaal,

 

Sorry voor de hele late reactie maar wij hebben een bekende donor gevonden die ons wil helpen. Weet dan niet wat ze doen maar zal wel IUI zijn denk ik.Woensdag heb ik een belafspraak en dan hoor ik hoe het verder gaat.Weet ook niet of de donor mee moet om vers zaad te brengen of dat hij eenmalig een donatie doet en dat ze dat dan voor ons invriezen.

Heel spannend allemaal.

 

Met jullie alles goed?

 

groetjes Guussie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi,

 

Mijn naam is Nancy en sta sinds 1 april 2010 op de wachtlijst voor een KID behandeling in het Reijnstate zkh in Arnhem.

Dat is namelijk het enige zkh wat kid behandelingen verricht voor alleenstaande vrouwen.

 

Je komt op een wachtlijst voor een wachtlijst.

 

Ik zal het jullie uitleggen.

 

Je meld je aan en 2 weken later krijg je schriftelijk bericht dat je op de wachtlijst staat. Dit was in mijn geval per 1 april 2010. In oktober 2010 mocht ik langskomen bij de gynocoloog.

 

Die kijkt via een inwendig onderzoek of alles inorde is. Gelukkig was dat in mijn geval. Ik had net mijn periode gehad dus kon hij direct zien of ik genoeg eitjes had. Ik ben 39 jaar en had dus niet overdreven veel eitjes maar het zag er goed uit.

 

Je moet dan een afspraak maken voor bloed te prikken. Dit moet je direct bij je volgende menstruatie doen ( derde dag ) en je moet ook een afspraak maken bij de psyco. Vandaag ben ik daar dan ook geweest.

Je krijgt dan binnen 2 weken schriftelijk te horen of hij je geschikt vind. Het gesprek is niet vervelend. Het duurd ongeveer 35 minuten. Ze praten een beetje over het gezin waar je uit komt en hoe je contacten met fam enz zijn. Je moet wat vertellen of je situatie en je kinderwens. Gewoon erg relext.

 

Over 5 dagen moet ik dan terug naar de gynocoloog.

 

Ik vertelde je net over dat je op een wachtlijst komt voor een wachtlijst.

 

Dit houd in dat je ongeveer 7 tot 8 maanden op de wachtlijst komt voordat je uberthaubt mag langskomen. Is alles inorde dan kom je op de wachtlijst voor een donor.

Dit kan nog eens een jaar duren.

 

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

 

Succes.

 

nancy_bor@msn.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kijk wel even naar de BMI-grens (als je overgewicht hebt) Want anders heb je straks al die tijd op de wachtlijst gestaan en wordt je vervolgens doodleuk afgewezen. Geertgen helpt ook alleenstaande vrouwen, en heeft geen BMI-grens.

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag ik even reageren op het bovenstaand bericht. Ik heb namelijk wel overgewicht maar heb het daar met de gynocoloog en psy over gehad. Het is geen probleem maar het zou gezonder en beter zijn als ik zou afvallen. Het is geen reden om afgewezen te worden.

 

Ik ben zelfs nog nooit niet gewogen!

 

Ik heb het nu over reijnstate zkh te Arnhem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan heb jij geluk, want in hetzelfde Rijnstate is mijn vriendin met overgewicht eerst drie keer geïnsemineerd en toen ze voor de vierde keer kwam werd ze naar huis gestuurd met het bericht dat ze een foutje hadden gemaakt. Ze had nooit ogen beginnen omdat ze overgewicht heeft, en nu moest ze eerst maar "even" af gaan vallen. Kei hard. Ik hoor ook best wel eens positieve verhalen over Rijnstate, maar dit vond ik echt te schandalig voor woorden. Deze week heeft ze een gesprek daar, ik ben benieuwd hoe ze dit opgaan lossen met haar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • @Vrouwke77  ja idd me man die wist mij onmiddellijk te vertellen dat het raak was ik had idd veel menstruatie klachten maar dan weer anders een ander gevoel het is trouwens mij. 2e tp alles was dit keer anders vergeleken met de 1e tp was een verse embryo .ikwas bang om te testen maar dat kwam puur door de teleurstelling tot dat ik mij duizelig voelde dacht ik okay ik ga nu testen dat was rond 15.00 uur dus geen ochtend urine .en ja ik had daadwerkelijk bloed verlies maar inwendig geen vlekken op mijn inlegkruis vanaf dag 9 tot dag 13 ik had geen hoop meer maar mijn mqn wel elke keer dat ik buik krampen kreeg had ik die inwendige bloeding ik probeerde niet te stressen tot 1 keer dat ik rose op mijn toilet papier zag na het vegen toen heb ik wel gehuild tot ik tot het besef kwam van neeeeeeeee niet stressen want stress die verergerd het proces daarin geloof ik .maar dames ik wens jullie allemaal heelveel succes en aub niet proberen te stressen ik heb door die behandeling geleerd hoe ik mezelf moet calmeren gelijk aan leuke dingen denken.hoewel de natuur alles bepaald moet je toch wel iets hebben waarin je geloof en hoop hebben ik gun een ieder een kind ik hoop dat alles goed gaat de komende tijd
  • Hallo dames Ik moet helaas de taxi ook zelf betalen en ben dus op zoek naar wat ritjes!! Stuur even een berichtje wanneer ik mee mag rijden
  • Lieve @Caro- lin, mocht je dit nog lezen - ik wens je zo veel liefde en sterkte toe in deze moeilijke tijden. En heel erg bedankt voor je steun hier!  Veel liefs ❤
  • Gefeliciteerd!! Wat een fantastisch nieuws! ❤ Wanneer hebben jullie de eerste echo? Wij op 5 september. Zo spannend!!
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use