Jump to content

Nieuw hier....


May

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Wij zijn in juni '10 de trotse ouders geworden van een zoontje. Dit was ons ook niet zomaar gegund.

Nadat er bij mij endometriose was geconstateerd zijn wij het ivf traject ingegaan..pff wat een heftige periode zeg. Gelukkig wel in 1x gelukt.

Na een fantastische zwangerschap is onze zoon na 2 dagen gevochten te hebben voor zijn leven in mijn buik, gehaald met een spoedkeizersnede.

Toen begon de ellende, zwaar zuurstofgebrek, en bijna ons zoontje verloren. Maar wat een vechtertje was hij is nog bij ons en het gaat hartstikke goed met hem...tja hij loopt achter met zijn ontwikkeling, maar wij zijn dolblij dat hij nog bij ons is.

 

Nu wil ik dolgraag nog een poging wagen voor een brusje, maar manlief is nog steeds in shock!

Dit wordt opnieuw een strijd die ik moet gaan voeren....hebben anderen hier ervaring mee??

 

Liefs May.

Link to comment
Share on other sites

Ha May!

Welkom hier. Denk dat ik een vergelijkbaar probleem heb. Ook wij zijn bijna ons zoontje verloren (omdat het litteken van mijn eerste keizersnede scheurde). En ik merk dat mijn man daar veel meer moeite mee heeft dan ik. Hij heeft er dan ook wel veel meer van meegekregen dan ik (ik mis ruim 2 uur, maar kon wel meteen naar mijn zoontje toe om te kijken). Ik wil nog wel graag een derde kindje (helemaal met in het achterhoofd dat we nog 2x2 cryo's hebben), maar uit hoe mijn man praat proef ik heel sterk dat hij dat niet meer wil.... Wil het binnenkort wel gaan proberen daar eens een goed gesprek over te hebben...

Succes/sterkte!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use