Jump to content

help iui gehad met maar 0.3milj zwemmers


hoopvol07

Recommended Posts

meiden ik voel me echt even verloren hier....

 

gaan de dingen eindelijk wat beter, heb ik net een iui gehad, met maar 0.3 miljoen zaadjes:( voel me echt heel down

 

normaal zijn de zaadjes varierend van anderhalf tot 5 miljoen....

 

is er iemand die jullie kennen of zelf zwanger geworden met zo weinig zwemmers>

 

moet er echt om janken.... heb ook al een punctie gehad vanmorgen omdat ik veel te veel eitjes had, en die punctie eitjes zijn weggegooid,.... en nu had ik 2 mooie over, maar werkt t zaad niet mee...

 

voel me even niet hoopvol07....voel me hopeloos

Link to comment
Share on other sites

Jeetje meis, je krijgt het wel voor je kiezen, he? Wat raar dat de opbrengst ineens zo laag was maar ach daar is helaas geen pijl op te trekken.

Tijdens mijn eerste iui hadden we 400.000 zwemmers en toen zei de gyn: we hebben ze met 100.000 nog zwanger gekregen.

Nou wil je natuurlijk horen dat het bij mij gelukt is maar nee... Ook niet met 6 miljoen, niet met 11...Pfff. Maar er zijn er zat bij wie het wel gelukt is. Hou hoop xx

Link to comment
Share on other sites

Had je al een profiel berichtje gestuurd, dat ze bij mij in het zh vertelde dat ik het niet zag zitten met en klein eitje iui dat er vlak daar voor iemand belde en zwanger was met 1 klein eitje en heel slecht zaad.

 

Ik begrijp heel goed dat je hopeloos voelt inplaats van hoopvol..... maar waarom de ene poging met 3 super eitjes en super zaad mislukt en met 1 karig eitje en minder zaad wel lukt of wat dan ook weet niemand.

Het feit dat er 2 eitjes zijn en dat er zaad is betekend gewoon dat je een echte kans heb, ondanks dat het niet zo voelt.

Er hoeft er van dat zaad maar 1tje te winnen.

 

Ik zal weer hard voor je duimen. xxx

Link to comment
Share on other sites

Oh nee wat erg meid. Maar optimistisch gezien toch 300.000 kansen meer als normaal, zo probeer ik te denken.

Bij de iui die wij hebben gehad varieerde het zaad van 4 milj tot 0,0.

2x zw van 1 milj en 4 milj.

 

Het is een grote domper vooral omdat dit jullie laatste iui is.

Laten we hopen dat wonderen de wereld nog niet uit zijn.

 

Succes meid!!!

Link to comment
Share on other sites

tnx allemaal, ik ga proberen er in mn hoofd wat van te maken.... hebben net ook maar geklust, you never know...

 

vandaag nog ff lekker balen en morgen schouders eronder en een schop onder mn kont en dan hou ik op met lekker zielog zitten doen haha

 

tnx lieverds!!

Link to comment
Share on other sites

Ja, Ik ben zwanger geworden met 400.000. Eigenlijk te weinig om IUI te doen, maar omdat ik al 'klaar' lag, toch ingebracht!

En ja hoor, zwanger! Is uiteindelijk een bbz geworden, maar toch... Het kan dus wel!

Sterkte met wachten!

Link to comment
Share on other sites

Jeetje dat is wel heel erg vervelend. Ook bij ons een zeer wisselende opbrengst elke keer. Daarom zijn we gestopt met IUI. Niet zwanger geweest met 100.000 en ook niet met 19!!miljoen.

Hoe raar kan het lopen. Dus misschien niet het antwoord wat je wilt horen maar het kan echt en aantallen zeggen echt niet alles.

Link to comment
Share on other sites

hey boogie,

 

ik zie in je handtekening dat je wel een keer zwanger van iui bent geweest? maar idd tis toch raar allemaal...

 

een lichaam is nooit wiskunde, maar scheikunde.... iedereen is toch een tikje anders.....

 

en heb je daarna ivf of icsi gedaan?

 

nog gefeliciteerd met evi, leuke naam trouwens

 

liefs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use